Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 25 June, 14:46

Trelleborgs Allehanda - 12 jun 19 kl. 15:00

Brott: Nya fall av stölder från BMW-bilar – tog rattarnaTvå BMW-ägare har blivit av med sina rattar. Båda stölderna upptäcktes i Trelleborg under tisdagen. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
BMW, Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BrottNya , fallav , stölderfrån , BMW-bilar, tog, rattarna
Expressen - 11 sep 17 kl. 15:22

Stöldvåg mot BMW-bilar

Under natten utsattes flera BW-ägare för stölder i sina bilar. Bland annat har de fått med sig krockkuddar, rattar och instrumentpaneler och det rör sig om ett begränsat område.– Vi har varit på plats och sökt spår och tyvärr är det brott som är ganska svårutredda, men vi får se vad de tekniska undersökningarna ger, säger Björn Öberg, presstalesperson på polisen i region Öst..

Dalarnas tidningar - 03 nov 16 kl. 06:01

Fler BMW-bilar länsade på rattar och utrustning – polisen i Malung: Aldrig varit med om sådana fall

Under natten till onsdag har två BMW personbilar varit utsatta för inbrott. De stod parkerade i Malung och tjuven eller tjuvarna stal rattarna och navigationsutrustningen..

DalaDemokraten - 03 nov 16 kl. 06:01

Fler BMW-bilar länsade på rattar och utrustning – polisen i Malung: Aldrig varit med om sådana fall

Under natten till onsdag har två BMW personbilar varit utsatta för inbrott. De stod parkerade i Malung och tjuven eller tjuvarna stal rattarna och navigationsutrustningen..

Kristianstadsbladet - 11 okt 18 kl. 18:45

Flera fall av stölder i bilar – Polisen varnar allmänheten

Den senaste tiden har polisen fått in ett ökat antal anmälningar om stölder från bilar. ”Kan mycket väl vara ett samband”, säger Robert Loeffel, presstalesperson på polisen..

Barometern - 18 sep 18 kl. 12:00

Länet: Flera stölder ur bilar - bensin och Noccoflak borta

Två bilar med krossade rutor och förlorade värdesaker, och två bilar tömda på bensin. Under måndagen upptäckte flera bilägare i kommunen att de utsatts brott..

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 12 kl. 15:52

Stölder ur bilar

Den senaste veckan har flera skadegörelser på bilar anmälts i kommunen. I vissa fall har rutor krossats för att komma åt att stjäla saker ur bilarna. Vid två tillfällen har rutor krossats på bilar parkerade på Stationsterassen.

Vimmerby Tidning - 12 okt 15 kl. 13:28

Flera fall av stölder ur bilar

Flera stölder i personbilar har skett i trakterna öster om Vimmerby..

Alingsås tidning - 24 apr 16 kl. 05:30

Fängelse för airbag-stölder

Två män döms till fängelse för omfattade stölder av krockkuddar ur bilar – de ska också betala närmare 700 000 kronor i skadestånd. I slutet av januari utsattes åtta bilar i Boråstrakten för inbrott där gärningsmännen i samtliga fall stal krockkuddar ur bilarna. Efter tips från en privatperson stoppade polis en misstänkt bil inte långt ifrån brottsplatserna.

Skånskan - 19 feb 19 kl. 12:59

Serie Toyota-stölder

Malmö En serie bilstölder inträffade mellan den 12-14 februari på Lönnebergagatan, Sergels väg och Fjellviksgatan.
I samtliga fall handlar det om nyare Toyota-bilar, en Raw 4 och två Auris. Polisen misstänker att det handlar om beställningsjobb.

Skånskan - 19 feb 19 kl. 16:40

Serie Toyota-stölder

Malmö
En se­rie bil­stölder in­träffade mel­lan den 12-14 feb­ru­a­ri på Lönnebergagatan, Ser­gels väg och Fjellviksgatan.
I samt­li­ga fall handlar det om nyare Toyota-bilar, en Raw 4 och två Auris. Po­lisen miss­tänker att det handlar om be­ställ­nings­jobb.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

27-åring döms till fängelse för det grova valprånet

27-åringen döms för grovt rån och häleri, medans hans vän 34-åringen frias..

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Stadens största utvecklingsprojektet i modern tid

Under våren 2019 har tre arkitektlag arbetat fram förslag omkring Trelleborgs nya stadsdelar som går under samlingsnamnet Sjöstaden kan komma att se ut år 2025. Utanför centralstationen kan man nu smygkika på några av idéerna..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Fotboll: Nu lämnar han sin plats i TFF

Hasse Mattisson slutar sin tjänst som försäljningsansvarig för TFF. Men han kommer att vara kvar i klubben – som assisterande tränare i U19-laget..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Mellby Gårds miljoner kan rädda TFF från en nervig höst

Ett par sommarförstärkningar med hjälp av Mellby Gårds miljoner ska få TFF att lyfta i superettan-tabellen under höstsäsongen. Men då bör klubben helst hitta en anfallare..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Olycka: Segelbåt körde upp på land – räddningstjänst på väg

Strax innan lunch på tisdagen larmades SOS Alarm om en båt som gått på grund vid Måkläppen. ”Det är en dansk båt som av någon anledning gått rakt upp på land,” säger Mats Ohlsson från Sjöräddningssällskapet Falsterbokanalen som ryckte ut..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Miljöbrott: Anmäler granne som eldar på tomt

En man bosatt i Beddingestrand har polisanmält en granne som eldar på sin tomt. Mannen misstänker att grannen eldar renoveringsavfall, då röken är svart och luktar illa. Det framkommer av polisanmälan..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Brott: Hyrde ut sin bostad – fick fastigheten förstörd och saker stulna

En kvinna som hyrde ut sin bostad i Anderslöv gjorde en hemsk upptäckt när hon kom dit på måndagen. Element, fönster, dörrar och vitvaror var stulna, och många av inventarierna sönderslagna..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Stöld: Inbrott i lastbilar i hamnen

Under natten till måndagen var det inbrott i flera parkerade lastbilar i Trelleborgs hamn. Två polisanmälningar om inbrott har upprättats..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Forskare: Att stoppa fisket hjälper inte – torsken i Östersjön svälter ihjäl

Rekommendationen som det internationella havsforskningsrådet ICES nyligen gick ut med, är att införa en noll-kvot i den östra delen av Östersjön och att halvera torskfisket i den västra delen. Men risken är stor att åtgärderna inte räcker för att rädda torsken menar en forskare Trelleborgs Allehanda pratat med..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

TFF:s manager: ”Spelmässigt kan vi utvecklas”

TFF tar sommaruppehåll med bara två poäng till godo ner till kvalplats. När superettan startar om hoppas manager Peter Swärdh att laget kan utvecklas spelmässigt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.