Expressen > Sport

Tuesday, 25 June, 19:37

Expressen - 12 jun 19 kl. 15:03

Försäljningen innebär en del pengar för AIKAlexander Isak är klar för Real Sociedad - och sagan om den unge talangen från Ulriksdal fortsätter. Han kunde knappast ha gjort ett bättre klubbval. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
AIK, Isak, Real Sociedad, Ulriksdal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försäljningen, innebären , del, pengarför , AIK
Skånskan - 28 mar 17 kl. 15:20

Inget förbud samla in pengar på gatorna

ESLÖV Det blir inget förbud mot tiggeri i Eslöv. Kommunfullmäktige röstade ner Sverigedemokraternas motion vid senaste mötet. ERWP.

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 09:36

Inga extra tv-pengar till elitserielagen

Avtalet med TV4 innebär mer pengar till handbollen – men inte till klubbarna. ”De extra pengarna kommer att utnyttjas till samarrangemang”, säger Henrik Fröberg i IFK.
I helgen hade Svensk Elithandboll (SEH) årsmöte.

Supermiljöbloggen - 27 mar 18 kl. 16:26

Vad ska vi med skogen till – Del 3

Hur är det egentligen ställt med det svenska skogsbruket? Varför vill regeringen skydda mer skog? Miljöorganisationer, gräsrotsinitiativ och nu även företag kritiserar de stora skogsbolagen för att använda ohållbara metoder och förvillande marknadsföring.

UNT - 28 sep 15 kl. 21:50

Vinylförsäljningen ökar i rekordfart

Vinylförsäljningen drar in mer pengar än digitala och reklamfinansierade tjänster som Spotify och Youtube - och det med råge..

Corren - 28 sep 15 kl. 21:50

Vinylförsäljningen ökar i rekordfart

Vinylförsäljningen drar in mer pengar än digitala och reklamfinansierade tjänster som Spotify och Youtube - och det med råge..

SvD - 28 sep 15 kl. 22:07

Vinylförsäljningen ökar i rekordfart

Vinylförsäljningen drar in mer pengar än digitala och reklamfinansierade tjänster som Spotify och Youtube – och det med råge..

Sydsvenskan - 26 feb 14 kl. 05:30

Match ger pengar till cancerforskning

För andra året i rad väljer HK Malmö att bjuda på gratis entré och för varje individ som kommer skänker sponsorerna pengar till Barncancerfonden.– I fjol inbringade detta runt 40 000 till 50 000 kronor, säger marknadsansvarig HK Malmö Ulf Mohlin Fagerström.Hur ser upplägget ut?

Sydsvenskan - 27 jun 13 kl. 06:30

Mer pengar till miljösatsningar

Efter år och månader av långa förhandlingar är EU:s medlemsländer och EU-parlamentet överens om en ny jordbrukspolitik. Kompromissen innebär mindre pengar till de största jordbruken och mer till miljösatsningar..

Expressen - 30 jun 16 kl. 18:51

Ny lag ger lärare mer pengar i plånboken

En rad nya lagar träder i kraft i juli. Lärarlyftet innebär mer pengar i plånboken för omkring 60 000 lärare. – Vi behöver se till att lärarna får bättre löneutveckling och att man ska utvecklas för att det ska vara attraktivt att stanna kvar, säger Helene Hellmark Knutsson, S, minister för högre utbildning och forskning.

Sydöstran - 22 aug 16 kl. 16:49

Mer pengar till skola och omsorg

Nästa års budget innebär mer pengar för BUS-nämnden och omsorgsnämnden. Andra verksamheter får det däremot tuffare med besparingskrav..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Lennart Johansson hedrades på Friends

Lennart Johansson hedrades inför AIK-IFK Norrköping på Friends arena. Det hölls en tyst minut för den bortgångne AIK- och Uefa-ordföranden, och hans två döttrar talade på innerplan..

Expressen - 30 minuter sedan

Beskedet: Carl Söderberg trejdas bort av Colorado

Carl Söderberg trejdas bort från Colorado Avalanche till Arizona Coyotes. Med svenskens lönepost ur världen förväntas Colorado agera på free agentmarknaden. ”Colorado kommer att vara en stor spelare på marknaden”, skriver Sportsnets Chris Johnston.

Expressen - 45 minuter sedan

Svenska e-sport-skolors kamp mot skeptikerna

E-sporten växer och breder ut sig och i dag uppges kvinnor utgöra uppemot 48 procent av spelarmarknaden på sina håll.Men det är än så länge ingen självklarhet för unga kvinnor att kunna ta plats.Få tjejer söker sig till de e-sportutbildningar som finns i Sverige.

Expressen - 45 minuter sedan

16-åriga Maya lever på att spela: ”Måste satsa allt”

Blott 16 år gammal är Maya Henckel ett av Sveriges yngsta damproffs inom e-sport. Under namnet ”Caltys” spelar hon ”Leauge of legends” i ett franskt lag.Men att vara tjej inom e-sporten är inte det enklaste.

Expressen - 45 minuter sedan

”E-sporten har kommit längre än andra sporter”

Emil ”HeatoN” Christensen bidrog till att göra e-sporten stor i Sverige.Men karriären är sedan länge över.Nu kämpar han för att få svenska föräldrar att förstå att datorspelande inte är något negativt.

Expressen - 1 timme sedan

Hemliga spelet fällde Sverige: ”I skuggorna”

LAUSANNE/STOCKHOLM. Sverige föll tungt mot Italien i OS-omröstningen i Lausanne. Nu rapporterar insatta Insidethegames om det hemliga spelet på plats som kan ha avgjort resultatet.

Expressen - 2 timmar sedan

Förundersökning inleds – misstänkt matchfixning

En förundersökning har inletts mot matchen mellan Kalmar och Elfsborg i allsvenskan. Detta efter misstänkt matchfixning. – Vi vidtar åtgärder nu, säger Åsa Elfving, gruppchef på nationella antikorruptionsgruppen, till Fotbollskanalen..

Expressen - 2 timmar sedan

Thomas Ravelli: ”Det var otroligt”

PARIS. Hedvig Lindahl kastar sig till höger - och landar plötsligt i hela världens blickfång.Det var VM:s mest spektakulära räddning.

Expressen - 3 timmar sedan

Bekräftar: Stjärnan vill lämna klubben

Jagas av Premier League-klubbarna: ”Dörren är öppen”.

Expressen - 3 timmar sedan

Historiske vinnaren: ”Inte lätt att hantera”

Anders Åkesson, 56, blev känd över en natt när han valde att träda fram efter att ha vunnit den största V86-vinsten någonsin. Inför onsdagens jackpot-omgång på Åmål ger han nu sina bästa tips till en eventuell storvinnare. – Det är inte så lätt att hantera, säger han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.