Barometern > Nyheter

Tuesday, 25 June, 15:38

Barometern - 12 jun 19 kl. 14:36

Fårbo Stugby ute till försäljningFårbo Stugby, med 23 lägenheter, är åter ute till försäljning via mäklare..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Stugby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fårbo, Stugby, utetill , försäljning
Nyan - 13 nov 13 kl. 10:00

Många vill ta över Björklidens stugby

Det finns stort intresse för Björklidens stugby i Hammarland Frebbenby. Stugbyn ligger ute till försäljning och nu har så många visat vilja att köpa stugbyn att mäklaren bestämt sig för att stänga objektet.
– Vi kan inte säga så mycket mer ännu, de intresserade ska lämna sina bud den här veckan och efter det vet vi mer, säger Sonja Sjöblom, som tillsammans med Rune Sjöblom drivit stugbyn sedan början av 2000-talet.

Dalarnas tidningar - 29 okt 17 kl. 08:00

Värdshus med stugby i Siljansbygden till salu för 5,2 miljoner

– Vår målsättning är att Kajsas Wärdhus och stugbyn ska ha en ny ägare till sommarsäsongen. Det säger företagsmäklare Anita Fazlic vid HRF Förmedling, som har värdshuset i Vikarbyn ute till försäljning för 5,2 miljoner kronor..

Dagens PS - 17 mar 18 kl. 10:21

Volvos nya lastbil FM LNG nu ute till försäljning

Volvos lastbil naturgasdrivna FM LNG är nu ute till försäljning. Det rapporterar NGV Global. Volvo utannonserade lastbilen i oktober i fjol, och då sade man att lastbilen kommer vara ute till försäljning denna vår.

DI - 20 nov 17 kl. 14:00

Åkerströms Björbo AB, som ingår i Allgongruppen har tecknat avtal med Holländska Kramp Groep

Åkerströms Björbo som ingår i Allgongruppen meddelar att man har tecknat avtal om försäljning av Åkerströms produkter för radiostyrning. Genom partnerskapsavtalet kommer Kramp att utöka sitt produktsortiment med Åkerströms tåliga och tillförlitliga radiostyrningar för industriella och mobila tillämpningar..

DI - 11 dec 17 kl. 09:42

Åkerströms Björbo AB som ingår i Allgongruppen, har tecknat avtal med Zinkgruvan Mining

Åkerströms Björbo som ingår i Allgongruppen meddelar att man har tecknat avtal om regelbunden försäljning av Åkerströms produkter för radiostyrning av bommar och trafikljus i Zinkgruvan. Genom leveransavtalet säkrar Zinkgruvan Mining upp sina leveranser av Åkerströms radiostyrningar anpassade för att användas i gruvmiljöer..

DI - 22 dec 17 kl. 14:28

Anna Stiwne – ny Försäljnings/Affärsutvecklingschef för Åkerströms Björbo AB

Anna Stiwne tillträder från 1 januari 2018 tjänsten som chef för försäljning och affärsutveckling hos Åkerströms Björbo AB. Anna Stiwne är 43 år, bor i Djurås med sin man och en dotter. Anna kommer närmast från ABB i Ludvika där hon arbetade som Operations Manager och har tidigare arbetat på SSAB inom affärs- och marknadsutveckling, främst internationellt.

Kristianstadsbladet - 08 jan 14 kl. 08:30

"Borde vara läge för försäljning"

Foto: Peter Åklundh
Bromölla camping kan komma att säljas. För- och nackdelar med förslaget ska utredas och förhoppningen är att beslut ska kunna tas i början av detta år.
Arrendatorn av Bromölla camping anser att den behöver moderniseras.

YA - 24 apr 14 kl. 06:30

Fika som ute fast hemma - Sofis idé

Foto: Sprisse Nilsson
Hemförsäljning av burkar, kläder, smycken och en hel del annat finns redan. Varför inte kaffe, tänkte 22-åriga Tomelillabon Sofi Bengtsson som nu startat eget företag för homepartyförsäljning av kaffe, te och choklad.
Som att fika ute, fast hemma.

Skånskan - 10 aug 16 kl. 09:45

Vanstad skola ute till försäljning igen

SJÖBO För tredje gången ska nu den gamla skolan i Vanstad säljas.– Vi ser inte att vi kommer att behöva den framöver, säger Morgan Johnsson, vd på Sjöbohem AB. Sedan den gamla skolan lades ut till försäljning för första gången för ett år sedan har turerna varit flera.

Skånskan - 28 maj 18 kl. 13:47

Nej till gårdsförsäljning

Nyligen röstade riksdagen ja till ett utskottsinitiativ för att tillåta alkoholproducenter i Sverige att sälja alkohol på tillverkningsplatsen, så kallad gårdsförsäljning. Det efter att Kristdemokraterna och Liberalerna vänt i frågan.
Förslaget om att låta producenter sälja någon enstaka flaska vin eller öl till besökare på en gård ute på landet låter väldigt tilltalande.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Mamma Mu och Kråkan är på väg

Barometern - 15 minuter sedan

Johanna Larsson förlorade Wimbledonkval

Barometern - 15 minuter sedan

Tv-bolag slutar med kritiserat programformat

Barometern - 30 minuter sedan

Länet: Djurvårdare drog ut tänder på hästar – utan tillstånd

En djurvårdare anmäls för att ha bedövat och tagit bort så kallade vargtänder på flera hästar utan tillstånd. Länsstyrelsen vill nu att Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård prövar fallet. .

Barometern - 30 minuter sedan

Förgyll morgonen med en riktig sommarfrukost

Sommarfrukost – bara ordet i sig inger ett visst lugn, tycker ni inte? Om man blundar och tänker på ordet är det nästan så att man kan höra fågelkvittret, känna daggen under fötterna och den svala brisen mot ansiktet. Här delar Helena Elm med sig av tre perfekta recept för semesterns sommarfrukost..

Barometern - 30 minuter sedan

Sommarboken kommer till Emmaboda

Barometern - 30 minuter sedan

Inventering av ovanliga baggar i Getebro

Juli är bästa tiden för att upptäcka läderbaggar i naturen. I juli startar en inventering i Getebro naturreservat vid Alsterån..

Barometern - 45 minuter sedan

Brott: Flera inbrott i länet under midsommarhelgen

Under midsommarhelgen kom det in ett flertal inbrottsanmälningar till polisen. Tjuvar har tagit sig in på byggarbetsplatser, i butiker och i källarförråd. Polisen ser dock inga tecken på någon negativ trend..

Barometern - 45 minuter sedan

Mättande kaffesmoothie med havregryn

2 portioner, 5 minuter. Svalkande alternativ till den klassiska kaffekoppen, utan tillsatt socker och med havregryn för extra mättnad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.