BT > Nyheter

Thursday, 20 June, 16:15

BT - 12 jun 19 kl. 14:43

Café i Borås stänger – efter 19 år i centrumI 19 år har caféet funnits i centrum. Men nu slår Café Källan, som drivits av Frälsningsarmén, igen..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Café Källan, Frälsningsarmén

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Caféi , Borås, stängerefter 19 , åri , centrum
YLE - 25 okt 16 kl. 16:42

Hangöbor samlar namn för att rädda Roxx

Roxx café och pub i Östra hamnen i Hangö hör inte till glansbilderna i staden och nu oroar sig en del Hangöbor för att dess framtid är på kort. På sociala medier går debatten het angående Roxx framtid. En del misstänker att slutet hägrar medan andra undrar varför folk ser skelett där de inte finns.

YLE - 10 sep 17 kl. 07:29

Äldre Sjundeåbor får en guldkant i vardagen - frivilliga ställer upp som vänner

Tio frivilliga inom Lions Club i Sjundeå besöker varje tisdag Villa Charlotta och Azalea-hemmet för att ta ut äldre, för att prata med eller läsa högt för dem. - Det är ju bara bra att man kommer ut lite och ser omkring sig. Träffar andra.

YLE - 05 mar 17 kl. 12:02

Sjundeåbor och asylsökande förenas av första hjälpen

Integration går bäst om man lär känna varandra. Så resonerar Finlands Röda Kors som erbjuder en kurs i första hjälpen både för asylsökande och unga Sjundeåbor. Projektet genomförs också på andra orter i landet och stöds av Undervisnings- och kulturministeriet.

BT - 31 okt 17 kl. 09:53

Centrum: Mardrömslokalen i Borås tom igen – kafé stänger

Verksamheterna har avlöst varandra under de senaste åren på Allégatan 62. Senast i juli öppnade Allée café upp sin verksamhet – som nu stänger..

Skånskan - 07 jul 18 kl. 14:00

Ba­ra­bor­na vill se ban­ko­mat i byn

Bara I höst stänger Han­dels­ban­ken sitt kon­tor på Cent­rum­ga­tan.
Från och med då kommer orten sakna både bank och ban­ko­mat.
– Det är då­ligt, säger Ulla-Britt Åkesson, boende i byn.

Skånskan - 10 jul 18 kl. 05:00

Besvikelse när mötesplats stänger

eslöv Mötesplatsen Karidal har tre veckor sommarstängt för första gången någonsin, av besparingsskäl. Det är besvärligt för många pensionärer.Åtta äldre kvinnor har samlats i en lokal på mötesplatsen Karidal tillsammans med aktivitetssamordnare Görel Viberg.

BT - 13 feb 14 kl. 17:25

Anrik butik i centrum lägger ner

Ytterligare en anrik butik lägger ner i Borås. Denna gång är det dambutiken Feminette som efter 51 år väljer att stänga igen för gott. – Det jag önskar nu är att någon tar över butiken eller att någon ny butik öppnar så det slipper stå tomt i framtiden, säger butiken sägare Lena J:son-Suhr.

BT - 11 mar 14 kl. 14:48

Eklund: En viktig röst har tystats

Senast jag träffade Nils Horner var i höstas. Vi satt på ett café i Borås. Han kom i sin gamla mercedes från 70-talet som han hade stående i sin gamla hemstad och vårdade ömt de få gånger han var här.

YLE - 02 aug 16 kl. 17:54

Turismen frodas men lokalbefolkningen minskar i Snappertuna kyrkby

De senaste åren har allt fler turister, såväl inhemska som utländska, hittat till Snappertunaskogarna. Holger Wickström, som är ordförande för föreningen Hembygdens vänner i Snappertuna, är glad över den ökade turistströmmen men bekymrad över det sinande antalet bybor. - Snappertuna är väldigt olika beroende på vilka delar man tittar på.

YLE - 22 okt 16 kl. 07:03

Klarar vi oss snart utan sedlar och mynt?

Användningen av kontanter minskar kontinuerligt i Finland. Kortbetalningar och kontoöverföringar på nätet blir allt vanligare. Nya teknologiska lösningar kommer att minska användningen av mynt och sedlar i framtiden.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Krim-sanktioner förlängs igen

BT - 30 minuter sedan

Oortodoxt Japan föll mot Sverige

BT - 1 timme sedan

Grönlands istäcke smälter snabbare än trott

Inom nästa årtusende kan Grönland komma att göra skäl för sitt namn. Den tjocka is som täcker ön smälter snabbare än vad forskare tidigare uppskattat. Parallellt smälter Himalayas glaciärer i en oroväckande takt, visar en ny studie..

BT - 1 timme sedan

Erdogan: Vi svarar om USA straffar oss

Han tror inte att USA förverkligar sitt hot om att straffa Turkiet för köpet av det ryska luftvärnssystemet S-400, och han upprepar att affären definitivt ska bli av. Men om Washington verkligen sätter in sanktioner kommer Turkiet att genomföra svarsåtgärder, säger president Recep Tayyip Erdogan..

BT - 1 timme sedan

Putin: Ett bättre liv väntar

Ryssarna kommer att få högre levnadsstandard tack vare ett en ny satsning, säger president Vladimir Putin under sin årliga tv-sända frågestund med allmänheten. Hans popularitet har minskat rejält de senaste åren som en följd av kritiserade reformer..

BT - 1 timme sedan

Beslut om åtal för misstänkt grov våldtäkt dröjer

Chefsåklagare Ove Jävefelt har begärt ytterligare förlängd åtalstid för den brutala överfallsvåldtäkten som ska ha skett i Mark i slutet på maj..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.