Magazin24 > Nyheter

Wednesday, 19 June, 23:59

Magazin24 - 12 jun 19 kl. 14:46

Varför förstöra något som fungerat i 36 år?Signaturen Algot ifrågasätter nedläggningen av Kolsva kommundelsnämnd..
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Algot, Kolsva

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför förstöranågot som , fungerati 36 , år
YLE - 19 feb 15 kl. 04:00

Reformen börjar födas, men förstår någon vad som sker?

I dag torsdag väntas grundlagsutskottet ge sitt besked om vad som ska hända med den planerade social- och hälsovårdsreformen. Den planerade reformen har stött på hård kritik från kommunernas håll, läkarna stöder förslaget och de flesta har svårt att greppa vad förslaget egentligen kommer att innebära i praktiken. Siv Sandberg, specialforskare vid offentlig förvaltning vid Åbo Akademi reder ut begreppen.

Skånskan - 28 sep 16 kl. 17:51

Bostad först

Vi vet genom historien att det funnits gott om kända personer – skådespelare, politiker, kungligheter, popstjärnor – som kunnat leva fungerande sociala liv trots att de varit hemfallna åt missbruk av alkohol, knark eller både och. Att de ändå fungerat t.ex i sina yrken har berott på att de kunnat ha stabila livsvillkor samtidigt med missbruket, så att inte jakten på pengar för att finansiera missbruket slagit sönder hela deras liv och gjort att de hamnat på gatan.

YLE - 08 jan 13 kl. 18:44

Förstärkt landslag satsar på EM 2015

Finlands landslag i banhoppning siktar på att nå framgång i EM 2015. Mikael Forstén hoppar med lagledningen och ungerska bröderna Kaarlo och Henri Kovács förstärker det finländska laget från och med i år. Det finländska laget har valt att på allvar satsa på att ha ett slagkraftigt lag i EM 2015.

Magazin24 - 24 dec 13 kl. 08:34

Inför V86 25/12 + Extra V75 26/12: Nu är Stenströmer störst

För första gången passerar stallet sju miljoner kronor inkört.
Ulf Stenströmer har sitt bästa år hittills och efter Åke Svanstedts flytt kan han dessutom kalla sig störst på Axevalla.
- Jag har bra personal, bra hästägare och fina hästar.

YLE - 30 jan 14 kl. 13:53

Närståendevårdare blev Ronnys sista jobb

-Jag tar dagen som den kommer, läser tidningen, dricker kaffe, sköter om mina kissor… Ja, jag vet faktiskt inte hur jag skulle ha tid att jobba, sa 56-åriga Ronny Sjöblom i Nykarleby när vi för ett tag sedan sågs på stan. Sedan några år tillbaka lever han ensam med sina två katter, och jag hade hört av gemensamma bekanta att han inte ens försökte hitta något jobb – och jag frågade om det faktiskt var på det sättet. Jobbar inte längre - Jag behöver inte längre jobba, för jag har så jag klarar mig ändå, säger Ronny.

YLE - 04 aug 15 kl. 10:32

Åklagaren: Perä gjort sig skyldig till miljöförstöring i 11 år

Talvivaararättegången har inletts. Åklagaren säger att gruvföretagets vd Pekka Perä gjort sig skyldig till miljöförstöring och orsakat allvarliga hälsorisker sedan den 10 mars 2004, alltså i över 11 år. Enligt åklagaren har varken Perä, eller andra som fungerat som chef för gruvan, hållit sig tillräckligt informerade om hur verksamheten påverkar naturen.

YLE - 19 dec 13 kl. 19:39

Tor förstärkte sin ligatrupp

Innebandyligans jumbo Lovisa Tor har förstärkt sin trupp med den rutinerade anfallsspelaren Otto Moilanen. Moilanen spelade förra säsongen för ligalaget Josba från Joensuu. Moilanen har den här hösten fungerat som tränare för Lehmo Balls i division två.

YLE - 26 mar 14 kl. 12:38

Sport förstärker staben

Matti Virmanen är ny spelarkoordinator och Petri Karjalainen ny assisterande tränare i Vasa Sport. Nya spelarkontrakt kommer att publiceras inom kort. Sport höll sin första presskonferens som ligaklubb på onsdagseftermiddagen och passade på att publicera ett par nya namn i staben.

SmålandsPosten - 30 dec 14 kl. 06:48

Praktikant förstörde maskiner för 200 000

En näringsidkare i Tingsryds kommun har fått delar ur sin maskinpark förstörd av en praktikant. De vill nu att kommunen täcker kostnaderna som uppgår till över 200 000 kronor. Mannen fick en praktikplats, förmedlad via kommunens arbetsmarknadsprojekt Vägvalet, hos en näringsidkare i Tingsryds kommun.

Kristianstadsbladet - 09 feb 13 kl. 06:30

Knislinge först i bredbandssatsning

Foto: Lasse Ottosson
Knislinge blir först ut i Klockarens satsning på fibernät, som ger snabbare bredband och fler tv-kanaler till hyresgästerna.
Framtiden är här. Så presenterar Bostads AB Klockaren sin bredbandssatsning som varit på gång länge och berör 1 400 bostäder runt om i Östra Göinge.

HBL - 24 jun 13 kl. 07:35

Sist in först ut på jobbet

Det svenska systemet för i vilken ordning anställda sägs upp skulle tvinga finländska arbetsgivare och arbetstagare att förhandla. En expert på arbetsrätt anser att lagen har fungerat rätt bra i Sverige eftersom förhandlingskulturen är bättre på arbetsplatserna där än hos oss.
En motsvarande lag i Finland skulle också kunna leda till att arbetsgivarna börjar satsa mera på att omskola äldre anställda.

Fler nyheter från Magazin24

Magazin24 - 2 timmar sedan

Kungsör tappade segern på stopptid

Oavgjort efter två sena mål..

Magazin24 - 4 timmar sedan

Personbil totalförstörd i brand på Nygård

Polisen rubricerar händelsen som brott..

Magazin24 - 4 timmar sedan

Personbil totalförstörd i brand

Polis och räddningstjänst larmades till Nygård..

Magazin24 - 4 timmar sedan

Hallstabo får ersättning efter vådaskott

Skottet avlossades i en vapenvårdslokal..

Magazin24 - 4 timmar sedan

Larm om bilbrand i Köping

Räddningstjänst har larmats till ICA Supermarket-parkering..

Magazin24 - 9 timmar sedan

Polisen stärker brottsbekämpningen mot barn

Förstärker organisationen med fokus på brott mot barn under 12 år samt våld i nära relationer och sexualbrott..

Magazin24 - 9 timmar sedan

Polisen genomför satsning för brottsbekämpningen mot barn

Förstärker organisationen med fokus på brott mot barn under 12 år samt våld i nära relationer och sexualbrott..

Magazin24 - 10 timmar sedan

Kvinna fastnade med håret i en maskin – fördes till sjukhus

Uppges dessbättre inte vara allvarligt skadad..

Magazin24 - 12 timmar sedan

Kungsör siktar mot starkt avslut på vårsäsongen

Femman Kungsör har fem poäng upp till positivt kval – och fyra poäng ner till negativt kval. Tre matcher återstår innan nykomlingen får spelledigt i och med sommaruppehållet..

Magazin24 - 15 timmar sedan

Resultat från Sturefiskarnas båtmete 7

Det blev en regnig tisdag för fiskarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.