Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 03:18

Dagensanalys.se - 12 jun 19 kl. 14:22

Instagram firar Pride 2019 med nya lanseringarI veckan lanserade Instagram nyheter kring hur vi kan fira Pride 2019. Instagram lanserade nya funktioner som de hoppas kommer inspirera både till uttryck och stöd för alla HBTQ+ personer på plattformen. Bland annat uppdaterades könsalternativen under ”Profil”. Populära HBTQ+ hashtags kommer att visas i en regnbågsgradient i ”Flödet” och regnbågsringar i ”Händelser”. Anpassade Pride-kameraeffekter som är utformade av HBTQ+ digital/augmented reality-konstnärer kommer att vara ett alternativ och tillgängligt genom att följa utvalda kreatörer.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Pride, Instagram, HBTQ, Profil, Flödet, Händelser, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagram, firar, Pride, 2019med nya , lanseringar
Dagensanalys.se - 02 jun 17 kl. 13:31

Regnbågar åt alla när Instagram firar Pride-månaden

Juni är klassat som ”LGBTQ Pride Month”, något som Instagram uppmärksammar genom att lansera en hel kader av nya stickers med regnbågar, samt en regnbågspensel så du kan måla dina inlägg. I uppsättningen av stickers ingår bland annat en person med ett hjärta på magen och en regnbåge i handen, regnbågsfärgade glasögon, ett öga med regnbågar och hjärtan, samt en regnbågsmegafon för när du vill skrika ut ditt Pride-meddelande så hela Instagram hör det. Om inte dessa stickers räcker så finns även en pensel så du kan måla egna regnbågar på dina bilder.

Expressen - 27 jun 18 kl. 18:15

Trumps yngsta dotter trotsar pappa – och firar Pride

Donald Trumps yngsta dotter markerar mot pappa presidenten.Tiffany Trump firar Pride-månaden i New York – medan hennes far ignorerar den för andra året i rad, rapporterar Newsweek..

YLE - 29 jun 17 kl. 16:47

Biskopsbesök och dans då Raseborg firar Pride

Programstommen för Raseborgs Pride är nu klar. Evenemanget går av stapeln lördagen den 2 september i Karis. Raseborg Pride ordnas nu för andra gången.

UNT - 01 jul 15 kl. 07:41

Miljoner firar pride på Facebook

Facebookexperimentet "Celebrate pride", har blivit en viral succé – över 26 miljoner användare har prytt sin profilbild med regnbågens alla färger..

Jmini.se - 25 aug 16 kl. 11:44

Debatt. "Glöm inte bort varför vi firar Pride"

Den 27 augusti fylls Jönköpings gator av kärleksbudskap, färger, glädje och acceptans. Den 27 augusti är det dags för årets Pride-parad, arrangerad av organisationen Qom ut. Redan nu börjar staden ladda upp inför lördagens event.

GöteborgsPosten - 24 maj 19 kl. 19:30

Nytt och gammalt på Trollhättan Pride 2019

Glädje och allvar på Pride • En pionjär inom hbtq-rörelsen kommer..

Dagensanalys.se - 09 feb 19 kl. 17:38

Så här ska Instagram få dig att titta på sin IGTV

Har du kollat på IGTV ännu? Om du har gjort det är du en av få. Men det tänker Instagram nu ändra på.

Aftonbladet - 06 aug 11 kl. 16:25

Happy pride, men...

Kristoffer Folkhammar firar pride i dag ? men med frågorna:?Ska vi verkligen skilja ut oss?

Dagens Media - 25 jul 18 kl. 14:28

Samkönade trafikljus när Stockholms stad firar Pride

Europride kommer i år märkas av lite extra i Stockholm. Obelisken vid Sergels torg kommer lysa i regnbågens färger och samkönade trafikljus kommer installeras på olika platser i staden..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Silver Snipers vann VM-guld i Counter Strike för seniorer

I söndags hölls den första världscuptävlingen för seniorer i Counter Strike, och svenska laget Silver Snipers kammade hem guldet. Det var på Dreamhack i helgen som fyra länder – Sverige, Finland, Tyskland och USA – tävlade om VM-guld i Counter Strike. Svenska Silver Snipers vann finalen mot Finlands lag Grey Gunners.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Delta Projects tar sig an Synsam och lanserar Digital Custom Audiende Product

Delta Projects har ingått ett samarbete med Synsam i deras satsning kring att ta hem den programmatiska affären och digitalisera sin marknadsföring. Som en del i samarbetet har Delta Projects tillsammans med Bisnode utvecklat en helt ny produkt – Digital Custom Audiende Product. Vi tittar hela tiden på hur vi kan effektivisera och förbättra vår kommunikation och marknadsföring där fokus ligger på digitalisering.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Så här kan du se hur digitala gränssnitt påverkar oss emotionellt

Design- och UX-byrån Oakwood har under våren samarbetat med Victor Gustafsson från KTH för att undersöka hur användarupplevelser online påverkar oss emotionellt. Resultatet är ett verktyg som visuellt utvärderar de emotionella aspekterna av en digital användarupplevelse. Verktyget kan användas för att få större inblick i den känslomässiga varumärkesupplevelse online bidrar till.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Spotify söker nya intäkter när de lanserar reklam i poddar

Det var inte länge sedan Spotify började satsa på poddar. Nu är det dags att dra in pengar på poddarna också. Publiken som får ta emot reklamen är gratislyssnarna.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Så här mycket dominerar Google, Facebook och Amazon

Visst är det lite tjatigt med alla dessa artiklar om jättarna som dominerar. Såklart att de dominerar när de har så bra koll på vad konsumenterna vill ha. Men hur mycket dominerar de egentligen?

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

IAB lanserar mentorprogram

IAB går från smart idé till verklighet när de nu lanserar ett mentorprogram. Det är IAB i Australien som vill förändra förutsättningarna på marknaden genom att lansera ett mentorprogram. Tanken är att 40 personer ska väljas ut bland alla som som söker mentorer.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Globala företag ställer sig bakom kryptovalutan Libra från Facebook

Nu ska världens största community också bli världens största ekonomi. Den 18 juni lanserar Facebook kryptovalutan Libra. Kryptovaluta är vanligtvis en digital valuta utan centralt reglerande instans där kryptografiska metoder används för att garantera transaktioner.

Dagensanalys.se - 14 jun 19 kl. 17:53

Allt fler svenskar betalar för nyheter online

Reuters Institute har släppt sin årliga globala rapport Digital News Report som djupdyker i hur vi konsumerar nyheter. Rapporten, som baseras på svar från över 75 000 respondenter i 38 marknader, är full av insikter och de senaste trenderna inom hur vi konsumerar nyheter. Vi får bland annat reda på att Norge och Sverige är de länder där flest invånare väljer att betala för nyheter online.

Dagensanalys.se - 14 jun 19 kl. 16:11

Grundare av Dooify går till Osynlig

Den digitala produktutvecklingsbyrån Osynlig växer och förstärker teamet i Stockholm med entreprenören och designern Carl Svahnström. Carl ligger bland annat bakom delningstjänsten Dooify som vann pitchtävlingen UberPITCH 2016. Osynlig har en prestigelös och entreprenöriell syn på UX och design, som är väl grundad i tydlig nytta för kunden.

Dagensanalys.se - 14 jun 19 kl. 08:03

Jättarna tar nästan hälften av annonsbudgeten

Marknadsförare spenderar nästan hälften av sin annonsbudget på jättarna Google, Facebook och Amazon, visar en ny undersökning. Lawless Research och Factual har undersökt vad marknadsförare tycker om jättarna Google, Facebook och Amazons krafttag på marknaden. Undersökningen visar att respondenterna (700) i genomsnitt spenderar 43 procent av sin annonsbudget på dessa plattformar – och 63 procent uppger att de vill ha andra alternativ.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.