Skånskan > Nyheter

Tuesday, 25 June, 13:35

Skånskan - 12 jun 19 kl. 14:17

Polisinsats vid VärnhemMalmö Flera polisbilar är just nu vid Värnhem, utanför upplevelsecentret Entré.Det finns i nuläget inga närmare uppgifter om någon är misstänkt eller gripen i samband med insatsen. – Polisen är på plats och genomför en kontroll här, säger Peter Kjällqvist, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.            .
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Värnhem, Flera, Entré, Peter Kjällqvist, Polisens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisinsatsvid , Värnhem

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Blev blåst på stolaffären

HÖÖR Polisen i Höör har fått in en anmälan om ringa bedrägeri sedan en man i 50-årsåldern i Höör uppgett att han blivit lurad av en person som skulle sälja en stol till honom.
50-åringen annonserade om att han var ute efter en stol av en viss typ och märke. En person hörde av sig och påstod att han hade en sådan stol.

Skånskan - 15 minuter sedan

Erik Ullenhag hoppar av partiledarstriden

inrikes Erik Ullenhag meddelar i en debattartikel på Atonbladet att han hoppar av striden om partiledarposten för Liberalerna.Orsaken till beslutet är flera, men främst att han inte anser sig ha tillräckligt stöd i partiet. Ullenhag skriver också att han är rädd att hans fortsatta kandidatur skulle bidra till att splittra Liberalerna.

Skånskan - 1 timme sedan

Cyklist ramlade när buss körde om

Malmö.

Skånskan - 1 timme sedan

Letade adress i en villa

Malmö En man som klippte gräset vid sin villa på Östanvägen i Limhamn uppmärksammades av en förbipasserande på att en främmande man i 30-årsåldern gått in i huset.
Mannen går in genom en dörr och ut genom en annan till en bil som står och väntar.
När villaägaren frågar vad mannen gör menade han sig bara leta efter en adress.

Skånskan - 1 timme sedan

Fick flaska på örat

Malmö Plötsligt fick den 62-årige mannen en flaska i huvudet, som sedan föll i marken och krossades.
Någon misstänkt gärningsman har han emellertid inte sett.
Det var vid 23-tiden den 23 juni som mannen kom gåendes vid korsningen mellan Lantmannagatan och Idunsgatan.

Skånskan - 1 timme sedan

Politiker misstänkt för sexbrott mot barn avsäger sina uppdrag

Sydost Den man från sydöstra Skåne som är misstänkt för sexuella övergrepp mot barn har nu valt att avsäga alla sina politiska uppdrag.Det var i början på juni som mannen i 70-årsåldern häktades misstänkt för två fall av sexuellt ofredande.
Det ena fallet handlar om sexuellt övergrepp mot barn och ska ha pågått sedan januari 2016 fram till i början av juni i år.

Skånskan - 1 timme sedan

Segelbåt på grund utanför Falsterbo

Falsterbo Strax efter klockan 12 gick en segelbåt på grund söder om Falsterbo. Ingen ska ha kommit till fysisk skada.Enligt Lina Toresson, biträdande räddningsledare på Sjö- och flygräddningscentralen, så ska det finnas en person ombord.

Skånskan - 1 timme sedan

Brist på p-piller skapar oro bland användare

INRIKES Det är preventicmedlet Zoely som har tagit slut i hela landet. Många använder p-pillret för att förhindra graviditet.Sedan första april har pillret varit restnoterat, enligt Sydsvenskan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Uthyrd bostad länsad på inredning

ANDERSLÖV
En sönderslagen bostad med rinnande vattenkranar och stulen inredning var vad ägaren möttes av då hon kom till bostaden som varit uthyrd. Det var på måndagen som en kvinna i 40-årsåldern kom till bostaden i Anderslöv som hon haft uthyrd och möttes av total kaos.
Enligt polisanmälan ska kranarna till vaskar i två utrymmen stått på och spolat vatten, i köket saknades spisen och bostadens samtliga element hade monterats ner och stulits.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya ägare till fastigheten på Fogdaröd 208 i Höör

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Fogdaröd 208 i Höör av Gert Einar Torsen Almqvist dödsbo. Nya ägare är Tobias Andersson, 42, och Lise Lott Karlsson, 36. Priset blev 1 150 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2019.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.