Expressen > Nyheter

Tuesday, 18 June, 13:20

Expressen - 12 jun 19 kl. 14:07

Skoltema i säsongens sista ”Bara politik”Som en del i Expressens satsningar på sakpolitik sänder ”Bara politik” säsongens sista program från Tumba gymnasium i Botkyrka.  Givetvis har hela programmet skola som tema – bland annat med en debatt i skolbiblioteket mellan utbildningsministern Anna Ekström (S) och Kristina Axén Olin (M). .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bara, Expressens, Tumba, Botkyrka, Anna Ekström, Kristina Axén Olin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skoltemai , säsongenssista , Bara, politik

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Uppgifter: Trump sparkar medarbetare efter läckan

WASHINGTON DC. Donald Trump lanserar under tisdagen sin återvalskampanj vid ett väljarmöte i Florida. Samtidigt uppges flera medarbetare ha sparkats från kampanjen – efter att interna siffror uppges visa att Joe Biden leder över presidenten.

Expressen - 15 minuter sedan

Bilden som visar issmältningen på Grönland

Den danska forskaren Steffen Olsen var på ett rutinuppdrag på Grönland då han möttes av någonting han inte hade väntat sig.Istäcket på nordvästra Grönland var täckt av vatten på grund av att mycket av isen som förväntas smälta under sommaren redan hade gjort det, skriver CNN..

Expressen - 30 minuter sedan

Här är Sveriges uppvärmning – i färg

Att få ett grepp om den globala uppvärmningens utveckling över tid har nu blivit lättare.Det genom ett nytt verktyg som färgkodar olika länders medeltemperatur per år från rött till blått.Här är Sveriges utveckling de senaste 100 åren..

Expressen - 30 minuter sedan

Skatten på pension kan sänkas igen vid årsskiftet

Finansminister Magdalena Andersson (S) öppnar för sänkt skatt för pensionärer från årsskiftet för att uppväga det sjätte jobbskatteavdraget.– Det ökar den orättvisa skatteklyftan mellan pensionärer och löntagare. Det är helt obegripligt att det är så angeläget för M, KD och SD, säger Magdalena Andersson till Dina Pengar.

Expressen - 45 minuter sedan

19 av 21 L-förbund har valt Nyamko Sabuni

Börje Dovstad, ordförande för Liberalerna i Blekinge, ger sitt stöd till Nyamko Sabuni i partiledarstriden.19 av 21 länsförbund har nu ställt sig bakom henne.I kväll väntas tunga Stockholmsförbundet ställa sig bakom Erik Ullenhag – som trots motgångarna inte har gett upp..

Expressen - 1 timme sedan

Kraft brand rasar i villa

En brand rasar i en villa, uppger Skånska Dagbladet.Enligt räddningstjänsten finns en spridningsrisk..

Expressen - 1 timme sedan

Vinnarna i solkampen – här blir det fint på midsommar

Midsommarafton bjuder på regnskurar men också en del sol på sina håll.I hela landet blir det svalare än vad vi har haft under några dagar.Tora Tomasdottir, meteorolog på väderinstitutet Storm råder alla som ska fira utomhus att ta med varma kläder.

Expressen - 1 timme sedan

Boverket: Hyresrätter allt större del av byggandet

Bostadsbyggandet fortsätter att minska, både i år och nästa år, men nedgången mildras och visar tecken på att plana ut.Hyresrätter står för en allt större del av bostadsbyggandet och hälften av de påbörjade bostäderna i år väntas vara hyresrätter.Det framgår av Boverkets nya prognos..

Expressen - 1 timme sedan

Facebook lanserar egen kryptovaluta

Facebook presenterar en egen kryptovaluta med namnet Libra. Den kommer att gå att köpa nästa år.Spotify är ett av bolagen som backar kryptovalutan med miljontals dollar..

Expressen - 2 timmar sedan

Världspremiär: Vi testar Volvo XC40 laddhybrid

Som vi har längtat efter Volvos laddhybridversion av hyllade suven XC40. Men så många som nu blir besvikna över priset som närmar sig en halv miljon kronor.Och vad är det egentligen för XC40 som levereras strax före årsskiftet?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.