BT > Nyheter

Tuesday, 25 June, 14:06

BT - 12 jun 19 kl. 14:07

LEDARE: Högt och lågt i riksdagens sista partiledardebattSommarlovet närmar sig, så även för politikerna som under onsdagsförmiddagen deltog i riksdagsårets sista partiledardebatt. En debatt som var både hög och låg vad gäller tonläget..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ledare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LEDARE, Högtoch , lågti , riksdagenssista , partiledardebatt
Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Löfven; "Riksdagens matsal ska bli Sveriges bästa arbetarfik"

Socialdemokraternas nye partiledare Stefan Löfvén har ingen riksdagsplats och kan därför inte delta i partiledardebatter. Det har dock inte begränsat hans ambitioner att förändra svensk politik då han redan under sin första vecka som partiledare begärt förändring.

Löfven själv menar att Socialdemokraterna distanserat sig från sina väljare och att det nu är dags för förändring för att locka tillbaka väljare, en förändring som hans företrädare Håkan Juholt inte klarade av att genomföra;
- Svensk politik har präglats av ett snobberi och ett förakt mot de svaga de senaste sex åren med de borgerliga vid makten.

YLE - 05 sep 16 kl. 18:21

Amos Arv: Ledare med fel åsikt om skolsvenska fick Jens Berg att avgå som chefredaktör

Stöd till en ledare om frivillig skolvenska kostade Jens Berg chefredaktörsposten vid Hufvudstadsbladet, skriver en ny finlandssvensk tidskrift för grävande journalistik, Amos Arv. Svenskfinlands enda och splitternya grävande magasin Amos Arv – Kapitalet, Konstsamfundet och Kaj-Gustaf Bergh bjuder på en grundlig utredning av verksamheten vid en av Finlands största föreningar, Konstsamfundet. Konstsamfundet: Vi lägger oss ej i journalistiken Konstsamfundet äger fem tidningar i södra Finland, bland annat Hufvudstadsbladet, Västra Nyland och Östnyland.

BT - 13 okt 11 kl. 08:06

Ledare: En belastning för fler än Socialdemokraterna

Håkan Juholt är bättre på att debattera politik än han är på att följa riksdagens regelverk. Hans oduglighet när det gäller att hantera ersättning för hyreskostnader prövas just nu av åklagare. Kompetensen som politisk debattör demonstrerade han i riksdagens partiledardebatt.

BT - 25 jan 12 kl. 17:36

Slutspurt i jakten på S-ledare

Socialdemokraternas verkställande utskott är nu inne i slutskedet av processen att ta fram en ny partiledare. Ett namn på ny partiledare väntas inom kort. Och det behöver inte vara någon från riksdagen, säger både VU-ledamöter och statsvetare.

DI - 06 dec 14 kl. 08:03

Ledare: Ändra inte riksdagens beslutsregler

DI LEDARE. Regeringen och alliansen vill ändra reglerna så att det ska bli lättare att regera i minoritet. Det ska de låta bli.

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 15 kl. 17:56

En ledare. Tre roller. Upp till bevis, Kinberg Batra.

Först ut i partiledardebatten och i behov av att visa tydligare ledarskap. Det var onekligen viss press på moderatledaren Anna Kinberg Batra när hon intog riksdagens talarstol. Hennes anförande på onsdagsmorgonen var ovanligt rakt och tydligt.

Sydsvenskan - 14 okt 15 kl. 17:56

En ledare. Tre roller. Upp till bevis, Kinberg Batra.

Först ut i partiledardebatten och i behov av att visa tydligare ledarskap. Det var onekligen viss press på moderatledaren Anna Kinberg Batra när hon intog riksdagens talarstol. Hennes anförande på onsdagsmorgonen var ovanligt rakt och tydligt.

DI - 23 maj 16 kl. 21:00

Ledare: Respektera riksdagens vilja om Nato-avtal

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt har genom åren uppvisat en intellektuell hederlighet som tjänat honom väl. Han har valt sina strider med omsorg och försökt minska onödiga konflikter. På sistone har han till exempel ställt sig bakom Sveriges militära engagemang i kampen mot IS..

YLE - 04 apr 17 kl. 17:55

Kinas högsta ledare laddar upp i Finland inför möte med Trump

Ledaren för världens starkast växande ekonomi Kina kom på tisdagen till Finland på statsbesök. Presidenten och partiledaren Xi Jinping anlände till Helsingfors-Vanda flygplats på vägen till ett toppmöte med USA:s president Donald Trump. - Det är en seger för finländsk diplomati att man lyckats få in ett Finlandsbesök i Xis mycket tajta schema, säger Kinaforskaren Jyrki Kallio vid Utrikespolitiska institutet.

PI - 10 mar 11 kl. 21:39

Journalist blir ny S-ledare

POLITIK Mona Sahlin avgår som partiledare för Socialdemokraterna den 1 april, och det är inget skämt. Journalisten och riksdagsledamoten Håkan Juholt, född 1962, blir Socialdemokraternas nye partiledare och Carin Jämtin ny partisekreterare. En enig valberedning presenterade sina förslag idag vid en presskonferens.

Dagen - 14 okt 11 kl. 03:00

Mats Odell fruktar inte mediernas granskning om han väljs till KD-ledare

Efter att Göran Hägglunds vara eller inte varande valsat runt i nyheterna har Håkan Juholt stulit rubrikerna de senaste dagarna. Men tro inte att partiledarkampen inom KD har pausat för det.

- Jag var i Västerås i går (onsdag) och träffade kristdemokrater från Västmanland och Göran kommer dit på måndag, säger Mats Odell.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Brottsutredningen om häng docka i Tranemo återupptas

Polisutredningen angående den docka som under Pridefestivalen i Tranemo hängdes upp i ett träd med en snara runt halsen och en regnbågsflagga i handen har återupptagits..

BT - 15 minuter sedan

Dubbla möten om S-krisen – oro för att turbulensen begravs under semestern

I kväll är medlaren Lars G Linder på plats i Borås för att hålla dubbla möten om krisen i Socialdemokraterna..

BT - 45 minuter sedan

Nadal: "Wimbledon respekterar inte rankningen"

Grusspecialisten Rafael Nadal är kritisk mot den stundande grand slam-turneringen Wimbledon vars rankingsystem han menar missgynnar honom och andra grusspelare..

BT - 45 minuter sedan

Regeringen anklagas för att famla om gängen

Flera partier vill skärpa straffen för gängkriminalitet och införa möjlighet att vittna anonymt. Regeringen anklagas för att famla i fråga om gängvåldet och vad som beskrivs som en växande otrygghet..

BT - 45 minuter sedan

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli Liberalernas nye partiledare, skriver han i en debattartikel på ..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.