UNT > Utrikes

Thursday, 20 June, 02:59

UNT - 12 jun 19 kl. 13:56

Polisen i Hongkong skjuter gummikulorHongkongpolisen har satt in tårgas och pepparsprej och skjuter gummikulor mot demonstranter som protesterar mot en lagändring om att lämna ut misstänkta brottslingar till Fastlandskina..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Hongkong, Fastlandskina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Poliseni , Hongkong, skjuter, gummikulor
Nyhetskanalen - 29 mar 12 kl. 21:42

Spansk polis skjuter gummikulor mot demonstranter

Spansk polis skjuter gummikulor och rökgranater för att skingra folkmassorna sedan en grupp tänt eld på ett kafé i Barcelona, rapporterar AFP.Den mobila brigadenheten har ingripit och har använt gummikulor.
Spaniengick under torsdagen ut i generalstrejk i protest mot regeringens arbetsmarknadsreformer.

UNT - 25 sep 12 kl. 21:46

Spansk polis skjuter gummikulor

På kvällen sades polisen skjuta med gummikulor för att skingra de protesterande i Madrid vid Plaza de Neptuno, nära parlamentet. Aktivister har samlats för att protestera mot "den kidnappade demokratin".(TT).

Sydsvenskan - 25 sep 12 kl. 21:57

Polis skjuter gummikulor

På kvällen sades polisen skjuta med gummikulor för att skingra de protesterande i Madrid vid Plaza de Neptuno, nära parlamentet. Aktivister har samlats för att protestera mot "den kidnappade demokratin"..

NT - 08 jan 13 kl. 09:09

Polisen sköt gummikulor i Belfast

Polis i Nordirland avlossade gummikulor och använde vattenkanoner mot våldsamma demonstranter i Belfast natten till tisdagen. Protesten rörde stadshusets beslut att begränsa användningen av den brittiska flaggan..

SVT - 26 jun 13 kl. 21:50

Tårgas och gummikulor vid arenan

Luften är fylld av tårgas och polisen skjuter gummikulor på demonstranterna utanför arenan..

BT - 18 feb 14 kl. 10:11

Gummikulor mot demonstranter i Kiev

Polis skjuter gummikulor och använder rökbomber mot stenkastande demonstranter nära parlamentet i Ukrainas huvudstad Kiev. Närmare 20 000 i huvudsak fredliga demonstranter har marscherat från Självständighetstorget till parlamentet. De kräver en omröstning om landets grundlag och minskad makt till presidenten.

SvD - 18 feb 14 kl. 10:09

Gummikulor mot demonstranter i Kiev

Polis skjuter gummikulor och använder rökbomber mot stenkastande demonstranter nära parlamentet i Ukrainas huvudstad Kiev..

UNT - 18 feb 14 kl. 10:09

Gummikulor mot demonstranter i Kiev

Polis skjuter gummikulor och använder rökbomber mot stenkastande demonstranter nära parlamentet i Ukrainas huvudstad Kiev..

DN - 18 feb 14 kl. 10:22

Gummikulor mot demonstranter i Kiev

Polis skjuter gummikulor och använder rökbomber mot stenkastande demonstranter nära parlamentet i Ukrainas huvudstad Kiev..

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 15 kl. 08:39

Nalle jagas bort med gummikulor

Nu vaknar björnarna ur vintersömnen. De är hungriga, men först när marken blir ordentligt grön finns det gott om mat — och därför söker sig nalle ibland till tätorternas matluktande sopkärl.Finlands viltcentral testar sedan några år olika apparater som med hjälp av tryckluft skjuter gummikulor på djuren.

Fler nyheter från UNT

UNT - 2 timmar sedan

Många döda i ny Burkina Faso-attack

Minst 17 personer har dödats i en attack mot en by i norra Burkina Faso..

UNT - 3 timmar sedan

USA skickar luftvärnsbataljon till Mellanöstern

Den truppförstärkning i Mellanöstern som USA beslutat om efter attackerna på två oljetankrar kommer att inkludera en luftvärnsbataljon..

UNT - 3 timmar sedan

Många döda i attacker i nordvästra Syrien

Minst sexton civila och nio jihadister har dödats i regimsidans attacker i nordvästra Syrien, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) som bevakar kriget från Storbritannien..

UNT - 3 timmar sedan

Mexiko ber om mer FN-stöd

Mexiko behöver mer stöd för att hantera strömmen av papperslösa migranter som flyr våld och fattigdom i Centralamerika..

UNT - 3 timmar sedan

Huthi: Vi har attackerat kraftverk i Saudi

De Iranstödda Huthirebellerna i Jemen säger sig ha attackerat en kraftverksanläggning i staden al-Shuqaiq i provinsen Jizan i sydvästra Saudiarabien med en kryssningsrobot..

UNT - 4 timmar sedan

Minst 20 migranter befaras drunknade

Minst 20 migranter saknas i Medelhavet efter en räddningsoperation som undsatte 27 andra från en sjunkande båt, enligt den spanska kustbevakningen..

UNT - 4 timmar sedan

Friande domar mot finska polischefer

Helsingfors tingsrätt friar fyra polischefer från anklagelser om tjänstefel i ett mycket uppmärksammat rättsfall i Finland..

UNT - 4 timmar sedan

Spanien begär ETA-ledare utlämnad

Spanien har begärt att den före detta ETA-ledaren Josu Ternera, som greps i Frankrike förra månaden, ska utlämnas..

UNT - 4 timmar sedan

Kultledare fälld på alla punkter

Efter en sex veckor lång rättegång full av bisarra detaljer fälls Keith Raniere, medgrundare till Nxivm som i medier beskrivits som en "sexsekt", på samtliga åtalspunkter..

UNT - 5 timmar sedan

Politisk födelsedagspresent till Johnson

Efterträdaren till Theresa May kommer inte att heta Rory Stewart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.