Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 26 June, 06:55

Trelleborgs Allehanda - 12 jun 19 kl. 14:00

Fotoutställning krävde modDen ena ställer ut sina bilder för första gången, den andra är en van utställare men väljer ett nytt utelämnande tema. På fredag är det vernissage för deras bilder..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotoutställning, krävde, mod
YLE - 28 mar 17 kl. 20:47

Tyska soldatöden i Hangö visar hur stort andra världskriget var

Nazitysklands läger kallades ofta för ”Lilla-Berlin” och de fanns på många olika håll. Arkeologiska utgrävningar på Tulludden i Hangö vittnar om många olika människoöden under åren 1942-1944. För arkeolog Jan Fast är det på sätt och vis en cirkel som sluts.

Sydsvenskan - 28 jul 15 kl. 09:56

Från dokusåpa till konceptkonst. Danh Vo har hamnat i en konstfejd på högsta nivå.

Danh Vo är ett namn som ekar extra mycket i Venedig i sommar. Han var representerad vid biennalen redan 2013, och förra året såg jag en fotoutställning av honom i det ena av den franske miljardären François Pinaults privata museum i stan. I år representerar han Danmark i den danska paviljongen.

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 15 kl. 09:56

Från dokusåpa till konceptkonst. Danh Vo har hamnat i en konstfejd på högsta nivå.

Danh Vo är ett namn som ekar extra mycket i Venedig i sommar. Han var representerad vid biennalen redan 2013, och förra året såg jag en fotoutställning av honom i det ena av den franske miljardären François Pinaults privata museum i stan. I år representerar han Danmark i den danska paviljongen.

YLE - 29 mar 15 kl. 09:00

Olyckor och miljökatastrofer en god nyhet för BNP

Lyssna på vilken politiker som helst som pratar om Finlands framtid. Det vimlar av BNP:n i varje debatt. Det borde det kanske inte göra för det finns inget samband mellan bruttonationalprodukten och människans välfärd.

Skånskan - 09 jan 19 kl. 17:14

Ester Blenda till Skarhults slott

Ester Blenda! heter årets utställning på Skarhults slott. Det är naturligtvis Sveriges första grävande journalist Ester Blenda Nordström, mycket uppmärksammad genom Fatima Bremmers Augustbelönade bok Ett djävla solsken, som det handlar om.

YLE - 27 apr 16 kl. 16:27

Han får jobba men inte öppna bankkonto

Ahmed Alalousi är en ung man som fick jobb i sin egen bransch trots att hans medieutbildning hemma i Irak blev på hälft då han tvingades fly. Men han begriper inte vad han ska ta sig till för att få sin lön in på ett bankkonto. - Jag blev glad och stolt över jobbet jag fick.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Ett år med trygghetsvärdarna

För ett år sedan tillsatte Trelleborg sex trygghetsvärdar. ”Det bästa med jobbet är att få prata med och hjälpa olika människor,” säger Daniel Ekstrand, trygghetsvärd i kommunen..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Barnadödligheten ska minskas i Skåne

Det är större risk för att barn dör i magen i Skåne än i Stockholm. Nu sätter politikerna i regionen till åtgärder för att barnadödligheten ska minska..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Recension: Nöjsamt sommarlustspel i Parken

TA:s recensent Bengt Eriksson skrattade inte hela tiden. Men han satt förnöjd och upplevde premiären i Parken på Trelleborgsrevyns sommarlustspel ”Svall på Östersjön”. Dessutom ett nyskrivet, eget lustspel med Trelleborgsanknytning.

Trelleborgs Allehanda - 23 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Containerbrand i Kristianstad. Avåkning vid Gualöv i Bromölla kommun. Brand i skola i Lund..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Två generationer Ekander samtalar om Övre

Trelleborgs kommun har tagit fram ett bostadsförsörjningsprogram som ska förändra Övre. Från mötesplats till övergivet område, till ny mötesplats. På Stadsmuseet i Trelleborg samtalade Ebba Ekander med barnbarnet Emilie Ekander om dåtidens och framtidens Övre.

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Kompetensbristen är evig

Bristen på kompetent arbetskraft kommer att vara fortsatt stor i många yrkesgrupper. Men det löser inte arbetslösheten för alla. .

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Ishockey: Back från Redhawks klar för Vikings

Tif Vikings fortsätter att förstärka laget inför comebacken i division två. Det senaste tillskottet kommer från Malmö Redhawks J20-lag..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Situationen på BUP i Trelleborg är alarmerande

Två och ett halvt års väntetid för utredning, medicinering av barn och avsiktliga underdiagnostiseringar är bara några av problemen på Barn och Ungdomspsykitarin i Trelleborg. Det skriver de anställda i ett brev till Region Skånes regionstyrelse..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Shopping slutade på sjukhus – misstänkt krock med elscooter

Birgitta Svensson var precis färdig med lördagsshoppingen när hon plötsligt blev påkörd bakifrån och föll ned på golvet inne på Valen. Nu vill hon uppmana föräldrar att informera sina barn om riskerna med eldrivna fordon. .

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Fullt fokus: Urban har fotograferat i nästan 60 år

Urban Flink har fotograferat i snart 60 år och kommit bland de hundra bästa i en stor fototävling..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.