Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 19 June, 13:47

Trelleborgs Allehanda - 12 jun 19 kl. 14:00

Skadegörelse: Okända klottrade inne på biltvättNågon har tagit sig in i ett av båsen på en biltvätt på Terminalgatan i Vellinge och klottrat. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Terminalgatan, Vellinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelse, Okända, klottradeinne på , biltvätt
Trelleborgs Allehanda - 15 maj 18 kl. 14:18

Skadegörelse: Okända gjorde sig av med störande träd

Vellinge kommun har polisanmält en ovanligt komplicerad skadegörelse av ett träd i Höllviken..

Uppsalanyheter.se - 06 apr 14 kl. 05:37

Skadegörelse Ica Väst

Ica Väst i Flogsta har under natten mot söndagen utsatts för skadegörelse.Ica Väst i Flogsta har under natten mot söndagen utsatts för skadegörelse.   Vid 04.

Nya Wermlands Tidningen - 03 jul 12 kl. 09:27

Omfattande skadegörelse vid Marieberg IP

Under natten till måndagen utsattes Marieberg IP för omfattande skadegörelse. Okända har med hjälp av sprayfärg klottrat på flera byggnader..

YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

Västerbottens Folkblad - 28 apr 16 kl. 07:17

Klottrade på fasader – greps misstänkta för skadegörelse

Två killar greps tidigt på torsdagsmorgonen på Sandbacka i Umeå efter skadegörelse. Det var ett vittne som ringde till polisen och berättade att hon hade sett två killar uppträda avvikande. Killarna gick fram till byggnader och gjorde ”något”.

Skånskan - 18 jun 18 kl. 18:08

Förskola utsatt för skadegörelse

Vollsjö En sandlåda var söndersparkad, den nyplanterade kastanjen försvunnen och leksaker låg utspridda över gården.
Personal och barn på Trätofflans förskola i Vollsjö fick på måndagsmorgonen återigen se att någon eller några förstört deras saker.Förskolan har haft problem med skadegörelser i flera år.

HBL - 08 dec 14 kl. 11:21

Utredning av självständighetsdagens skadegörelse väntas ta veckor

Det kommer att ta flera veckor att utreda skadegörelsen som skedde i samband med anarkistdemonstrationen på självständighetsdagen, uppskattar Helsingforspolisen.Kriminalkommissarie Kari Martikainen säger till FNB att det kommit in flera anmälningar om vandalism och att man räknar med att det kan komma in ytterligare anmälningar. Polisen vet redan vilka en del av de misstänkta är, och andras identiteter utreds bland annat med hjälp av bildmaterial.

Skånskan - 02 nov 18 kl. 05:00

Skadegörelse kan stå föräldrarna dyrt

STAFFANSTORP Staffanstorps kommun beslöt nyligen ansöka om att få lägga vite för föräldrar till barn med stor skolfrånvaro.
Nu tydliggör man också rutiner för hantering och krav på ersättning av barns skadegörelse i skolor och förskolor.Uppsåtlig skadegörelse, liksom skador till följd av brott, ska ersättas.

Magazin24 - 27 dec 12 kl. 07:12

Skadegörelse vid järnvägsstationen

Under natten till torsdagen klottrade någon eller några på fasaden till järnvägsstationen i Köping. Klottret upptäcktes av en vakt som patrullerade i området under natten. Någon eller några hade klottrat på järnvägsstationens norra sida.

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 13 kl. 11:13

Swedbank utsatt för skadegörelse

Swedbanks kontor i Bjuv har utsatts för upprepad skadegörelse.För några dagar sedan klottrade någon "Detta är ingen riktig bank" på de blomkrukor som står utanför banken. Under natten mellan tisdag och onsdag tömde en okänd person krukor på jord.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Midsommartrafiken: Trafikverkets värdefulla tips

Tydlighet och stressfrihet är huvudreglerna att följa i midsommartrafiken som kommer bli intensiv även i år. I största mån ska man försöka köra på mötesfria vägar och köra långsammare i förmån att rädda liv..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Vandaliserade möllan ska återställas

Tre av fyra fönster på Sandmöllan, en av de äldsta byggnaderna i Trelleborg, förstördes i helgen. ”Det är tråkigt att det här händer, den är ju helt nyrenoverad” säger kommunens fastighetschef Henrik Alkevall..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Stöld: Elva lastpallar stulna från sovande chaufför

Medan lastbilschauffören stannade i Trelleborg för natten skar någon upp kapellet till lasten och stal elva pallar med smink..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Madeleine Brandin: Blixtrande energi att fånga

Vi omges av en oerhörd energi. Blixtar, solstormar, vattenfall, vindbyar, vulkanutbrott. En liten del av den energin försöker vi fånga in och göra elektricitet av..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Kreativt kaos i stan

På Stortorget i Trelleborg är det liv och lek. Här får barn från åtta år göra vimplar, trycka med textilfärger eller pyssla med plast och skumgummi. Anordnare är Trelleborgs museum tillsammans med konstnären och grafikern Debora Svensson..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Ishockey: Trelleborgare uttagen i landslaget

Trelleborgs stora ishockeytalang Oskar Magnusson får fortsatt förtroende i blågult. Nu är han uttagen till Team 18-landslaget..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En kvinna hittades misshandlad vid en bensinstation i Osby under natten. I Kristianstad började en moped brinna på en camping..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Skolan behöver 42 miljoner extra - annars väntar besparingar

Politikerna i bildningsnämnden begär 42 miljoner kronor i utökade anslag inför nästa år. Blir det inget tillskott väntar ytterligare neddragningar..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Taktisk miss hindrade IFK-löpare

Kroppen kändes bra. Men i Sollentuna GP var det i stället en taktisk miss som hindrade IFK Trelleborgs 800-meterslöpare Joakim Andersson från ett nytt personligt rekord..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Hela landet ska kunna få hemkörd alkohol

Systembolaget kommer att börja med hemleveranser över hela landet. Från och med den 1 juli kommer det att vara möjligt att beställa alkohol från Systembolaget oavsett var du bor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.