Expressen > Nyheter

Thursday, 20 June, 11:39

Expressen - 12 jun 19 kl. 13:38

Bil i brand på E45 – begränsad framkomlighetEn bil har börjat brinna på E45, i närheten av Nol och i södergående färdriktning. – Vi har skickat folk från två stationer, säger Lars Larsson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.Skadeläget är oklart..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E45, Nol, Lars Larsson, Storgöteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bili , brand, E45, begränsad, framkomlighet
GöteborgsPosten - 13 apr 18 kl. 07:13

Olycka på E45 – begränsad framkomlighet

Strax före klockan 07 på fredagsmorgonen körde en personbil in i ett vägräcke på E45 i höjd med Fiskehamnsmotet. Ingen person kom till skada, men i väntan på att bilen kan bärgas råder det begränsad framkomlighet i södergående riktning..

ÖstersundsPosten - 09 dec 15 kl. 17:55

Lastbilar blockerar E45 – begränsad framkomlighet

Vid 17.30-tiden är det begränsad framkomlighet på sträckan och mycket halt i området..

GT - 29 jan 17 kl. 17:05

Singelolycka på E45 – begränsad framkomlighet

En singelolycka har inträffat på E45 i Sunne, strax söder om Västra Ämtervik. Det är totalstopp i trafiken på platsen.– När bilen körde av vägen rev den ner elledning, så vi kommer att leda om trafiken, säger Bo Jansson, vakthavande befäl på Värmlandspolisen.

LV - 07 mar 16 kl. 08:30

TRAFIK: Bil i diket – begränsad framkomlighet

På riksväg 40, mellan Ingatorp och Mariannelund, i höjd med Vallnäs, har en bil kört av vägen..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Begränsad framkomlighet på E 45

Det råder begränsad framkomlighet på väg E45 i höjd med Lorås. Detta efter att en bil med två kvinnor kanat av vägen och ner i diket..

Länstidningen i Jämtland - 04 nov 16 kl. 13:36

Begränsad framkomlighet på E45 mellan Svenstavik och Skucku efter tidigare olycka

Bärgningsarbete efter en tidigare olycka gör att det är begränsad framkomlighet på E45 mellan Svenstavik och avfarten till Skucku..

ÖstersundsPosten - 04 nov 16 kl. 13:36

Begränsad framkomlighet på E45 mellan Svenstavik och Skucku efter tidigare olycka

Bärgningsarbete efter en tidigare olycka gör att det är begränsad framkomlighet på E45 mellan Svenstavik och avfarten till Skucku..

Länstidningen i Jämtland - 30 dec 17 kl. 10:53

Bil och lastbil i krock på E 14 i Åre – begränsad framkomlighet i trafiken

En bil och en lastbil ska vara inblandade i en trafikolycka på E 14 i närheten av bensinmacken OKQ8 i Åre. Larmet inkom till SOS vid 10.42 på lördagen.

BT - 01 nov 12 kl. 17:38

Begränsad trafik efter Sandy

Kollektivtrafiken är åter i gång i New York, men kraftigt begränsad. Biltrafiken är inte heller tät, då många bensinmackar antingen saknar ström eller har slut på drivmedel. New York-borna får åka gratis med tunnelbanan och bussar.

HBL - 26 apr 14 kl. 17:50

Trafikskyddet kritiserar förslag om begränsad körrätt

Trafikskyddet gillar inte förslaget om begränsad körrätt för äldre förare. Enligt ett färskt förslag skulle äldre få köra inom ett visst område eller under en viss tid under dygnet.Trafikskyddets forskningschef Juha Valtonen säger till FNB att frågan är problematisk.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Inget brott bakom äldre mans död i Småland

När en man i 75-årsåldern hittades död i sitt hem på en mindre ort söder om Kalmar rådde det oklara omständigheter kring hur han dött och polisen startade en utredning om misstänkt mord..

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinna låg död i sin bostad – hemtjänstpersonal avstängd

En kvinna som skulle haft hemtjänst hittades död i sin lägenhet i Angered efter att några grannar slagit larm om att det luktade därifrån.Nu har fem personer inom hemtjänsten stängts av och en av varslats om uppsägning, rapporterar SVT Nyheter Väst.– Vi har anledning att tro att personalen brustit i sitt uppdrag, säger Angela Madsén Jonsson, sektorchef äldreomsorgen inom stadsdelen till SVT..

Expressen - 30 minuter sedan

Två bilar i våldsam krock – en person allvarligt skadad

Två bilar har kolliderat i närheten av Ingelstad i Växjö kommun.Två personer ska enligt polisen vara skadade.– En person ska vara allvarligt skadad och ytterligare en person ska vara vaken och talbar, säger Peter Kjällkvist, presstalesperson hos polisen i Region syd..

Expressen - 30 minuter sedan

Polisen varnar: Ditt kort kan kapas när du tankar

Midsommar är högsäsong för bedragare.De kapar ditt kort när du tankar på bensinmackar – och tömmer ditt konto.– Det är alltid större risk på storhelger när mycket folk är i rörelse, säger Lotta Mauritzson på polisens nationella bedrägericenter..

Expressen - 45 minuter sedan

Här saknar flest barn försäkring på fritiden

37 kommuner i Sverige har inte försäkrat sina grundskoleelever under fritiden.Skåne är det län i landet med flest kommuner som saknar fritidsförsäkring.- Fritiden är den mest olycksdrabbade tidpunkten i barns vardag, inte minst under sommarlovet, säger Håkan Svärdman, samhällspolitisk chef på fackförbundet Forena, i ett pressmeddelande..

Expressen - 45 minuter sedan

Pussy Riot jobbar med nytt ”hemligt projekt”

Punkbön, poliskramar och en sprint över planen vid VM i fjol.Pussy Riots aktioner har spridits över hela världen – och nu jobbar frontfiguren Nadja Tolokonnikova med ett ”hemligt projekt”, skriver Dagens Nyheter. .

Expressen - 1 timme sedan

Jan Björklund och Anna Ekström i limerick-strid

Den avgående L-ledaren Jan Björklund och utbildningsministern Anna Ekström (S) tycks ha hamnat i strid över Twitter.En svår kamp – om vem som kan sätta den bästa limericken..

Expressen - 45 minuter sedan

Actionskådisen dömdes för dråp – nu kommer hovrättens dom

Han pressade in kniven i hustruns hals och tog hennes liv.Domen i tingsrätten blev sex års fängelse för dråp.Klockan 11 meddelar Svea hovrätt sin dom..

Expressen - 1 timme sedan

KD rasar i ny mätning: tappar var tredje väljare

Kristdemokraternas väljarkurva går brant nedåt.I DN/Ipsos junimätning har partiet tappat var tredje väljare, skriver Dagens Nyheter. .

Expressen - 1 timme sedan

Efter kritiken – boken om Greta Thunberg görs om

Omslaget till boken ”Scener ur hjärtat” har kritiserats i Danmark och Norge då det framställer det som att den svenska klimataktivisten Greta Thunberg har skrivit boken själv.Nu ändrar det norska förlaget omslaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.