BT > Nyheter

Thursday, 20 June, 18:08

BT - 12 jun 19 kl. 13:21

Ung man i fallolycka i ViaredEn arbetsplatsolycka har inträffat i Viared under onsdagen. Det var strax efter klockan elva som en man i 25–årsåldern ramlade ned tre meter från en lift..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Viared

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungman i , fallolyckai , Viared
BT - 12 aug 16 kl. 14:48

Lastbilsolycka i Viared – ung kvinna till sjukhus

En lastbil och personbil har kolliderat på Ödegärdsgatan i Viared..

BT - 16 okt 13 kl. 07:46

Jättelager i Viared oroar grannar

Ett planterat höglager i Viared oroar stugägare som blir grannar med jättebyggnaden. Lagret blir det största och högsta i industriområdet om det blir verklighet. Ett jättelager på 60 000 kvadratmeter, vilket motsvarar tio till tolv fotbollsplaner, planeras i den sydvästra ytterkanten av Viared.

BT - 29 jan 14 kl. 13:53

TV: Här rivs sista det huset i odlingsområdet i Viared

Upp emot 300 hus har rivits sedan beslutet att Viared skulle bli industriområde togs för drygt 40 år sedan. Nu rivs ett av de sista husen i det gamla odlingsområdet Västra Boda. Se film från rivningen inne i artikeln.

BT - 29 jan 14 kl. 13:53

TV: Här rivs det sista huset i odlingsområdet i Viared

Upp emot 300 hus har rivits sedan beslutet att Viared skulle bli industriområde togs för drygt 40 år sedan. Se film från rivningen inne i artikeln. Nu rivs ett av de sista husen i det gamla odlingsområdet Västra Boda.

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 12 kl. 07:39

Fallolycka på hotell

En ung man kan enligt Kalmarpolisen ha skadats i en fallolycka på Strand Hotell i Borgholm på Öland under natten till fredagen. ? Vi vet inte mer om vad som har hänt eller hur allvarligt skadad han är, säger vakthavande befäl Alf Jacobsson till TT.

DN - 10 timmar sedan

Producenten Philippe Zdar död i fallolycka

Ena halvan av producentduon Cassius, Philippe Zdar, har avlidit, rapporterar  Pitchfork. Han omkom efter en fallolycka från en byggnad i Paris, bekräftar hans agent för tidningen..

BT - 27 apr 12 kl. 08:28

Markägare i Viared hamnar i kläm när nytt industriområde anläggs

Hans Johansson och hans familj äger mark i västra Viared där kommunen nu anlägger ett nytt industriområde. De känner sig överkörda. ?

BT - 10 jan 13 kl. 20:51

Åk med - så blir den nya sträckan på väg 27 mellan Kråkered och Viared

Den nya sträckan på väg 27, mellan Viared och Kråkered ligger i startgroparna. Men redan nu kan man ta sig en åktur. Få länkarna i artikeln!

BT - 07 dec 13 kl. 11:51

Hög kostnad för sanering i Viared

Hela Viared sommarstad ska VA-saneras och arbetena kan dra igång redan nästa år. För varje husägare rör det sig om en kostnad på runt 140 000 kronor. Men alla är inte positiva.

BT - 29 jun 14 kl. 10:16

Ny handelsplats när Viared växer österut

Attraktivt läge. Knappt 60 fotbollsplaner stor och inrymmande handel inom till exempel bygg, bil och andra större kedjor. Inom några år kan Borås med kranskommuner få en ny handelsplats i attraktivt läge vid riksväg 40 och utbyggda riksväg 27.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Putin lovar att ryska valarna ska släppas

Sedan förra sommaren har ett hundratal viltfångade valar hållits i fångenskap i östra Ryssland. Planen har varit att sälja dem vidare till Kina, men nu har president Putin sagt att de ska släppas fria..

BT - 30 minuter sedan

Semper återkallar dryck för barn

BT - 45 minuter sedan

Rutte: Malaysia skapar förvirring om MH17

Uttalandet "skapar förvirring", säger Nederländernas premiärminister Mark Rutte. Detta sedan Malaysias premiärminister Mahathir Mohamad sagt att Ryssland görs till syndabock i utredningen om nedskjutningen av passagerarplanet MH17 över Ukraina för fem år sedan..

BT - 45 minuter sedan

Dansk VM-spelare klar för Malmö

BT - 45 minuter sedan

Stora störningar i tågtrafiken

BT - 1 timme sedan

TV: James Keene om Elfsborgs-comebacken och intresset från Varberg

James Keene kom in i 20 minuter mot Örebro. Matchen är hans första i A-laget sedan 2013..

BT - 1 timme sedan

25 döda i indisk busskrasch

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.