DN > Utrikes

Wednesday, 26 June, 04:22

DN - 12 jun 19 kl. 13:13

Schweiz öppnar för snusförsäljningSchweiz tillåter försäljning av snus, enligt en dom i landets högsta federala domstol..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schweizöppnar för , snusförsäljning
YLE - 18 dec 12 kl. 08:13

Snusförsäljning på Wasa Express utreds

Den nya färjan Wasa Express ligger i hamnen och väntar på startskottet. Den första januari börjar den trafikera mellan Vasa och Umeå. I måndags var det Vasabåtarnas nya marknadsförings- och kommunikationsdirektör Catarina Fants första arbetsdag.

Expressen - 12 apr 18 kl. 10:20

Bakslag för Swedish match – nej till snusförsäljning i EU

Ett bakslag för Swedish match – men ett väntat sådant.Så kan man sammanfatta beskedet från EU:s generaladvokat om snusförsäljning i Europa.Beskedet är att betrakta som vägledande för EU-domstolens formella beslut senare i sommar.

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 12:34

Schweiz öppnar för snusförsäljning

Schweiz tillåter försäljning av snus, enligt en dom i landets högsta federala domstol. Efter att den schweiziska tullen 2016 valde att neka import av ett större parti snus överklagades beslutet som så småningom hamnade i högsta instans. Den högsta feder.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 12:34

Schweiz öppnar för snusförsäljning

Schweiz tillåter försäljning av snus, enligt en dom i landets högsta federala domstol. Efter att den schweiziska tullen 2016 valde att neka import av ett större parti snus överklagades beslutet som så småningom hamnade i högsta instans. Den högsta feder.

GöteborgsPosten - 12 jun 19 kl. 12:34

Schweiz öppnar för snusförsäljning

Schweiz tillåter försäljning av snus, enligt en dom i landets högsta federala domstol..

YLE - 07 dec 12 kl. 07:30

Företag förlorade tillstånd på grund av snusförsäljning

Högsta förvaltningsdomstolen har beslutit att affärer, restauranger och bensinstationer som sålde snus under disk ska få sitt utskänkningstillstånd indraget. Enligt Helsingin Sanomat gäller utslaget åtta österbottniska företag som sålde snus olagligt. Företagen finns i Kronoby, Jakobstad, Korsholm, Vörå och Vasa.

YLE - 03 sep 15 kl. 19:24

Förslag 65: Tillåt snusförsäljning

Tillåt snusförsäljing i Finland. Dra ner på beslutsfattarnas löner.
Dra in alla onödiga inspektörer, kontrollanter m.

YLE - 03 okt 18 kl. 04:55

Äldre par i Nykarleby sysslade med olaglig snusförsäljning i flera år - utredningen är nu på slutrakan

Tullen rubricerar fallet med den olagliga snusförsäljningen i Nykarleby som grovt skattebedrägeri och smuggling. Ett äldre par misstänks ha sålt snus åren 2014-2017..

Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 06:55

Åtalas för snusförsäljning till unga


Polispatrullen noterade hur två pojkar gick in i en butik i Ystad och snart kom ut med två dosor snus. Nu åtalas försäljaren för olovlig försäljning av tobaksvaror.Båda pojkarna var 15 år gamla.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 14 kl. 06:58

Åtalas för snusförsäljning till unga

Polispatrullen noterade hur två pojkar gick in i en butik i Ystad och snart kom ut med två dosor snus. Nu åtalas försäljaren för olovlig försäljning av tobaksvaror. Båda pojkarna var 15 år gamla.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Klart med ny dansk regering

De danska socialdemokraterna har kommit överens med stödpartierna Radikale Venstre, Enhedslisten och Socialistisk Folkeparti i regeringsförhandlingarna..

DN - 4 timmar sedan

Facebook lämnar ut namn på dem som sprider hat

Facebook har gått med på att lämna ut namnen på de personer som ägnar sig åt att sprida hat via det sociala nätverket till franska domstolar.  Beslutet är det första i sitt slag, skriver BBC..

DN - 7 timmar sedan

Föräldrar läser mindre för sina barn under semestern

Tidsbrist är det vanligaste skälet till att föräldrar inte läser mer för sina barn – och under helg och semester sjunker lästiden..

DN - 8 timmar sedan

Imamernas advokater: Inte rättssäker process

De är inlåsta på häkten med utvisningsbeslut hängande över sig. Sex män med starka kopplingar till svenska muslimska samfund pekas av Säkerhetspolisen ut som hot mot rikets säkerhet. Männens advokater hävdar att processen uppvisar stora brister vad gäller rättssäkerhet..

DN - 8 timmar sedan

Här lever drömmen om ett vilt och vackert land i norr

Efter Brexit-beslutet har den romantiska idén av Skottland – och som ett vilt, vackert och fritt land – blivit allt mer populär. Under sommaren spåras och speglas den föreställningen på Edinburghs nationalmuseum. .

DN - 8 timmar sedan

Stephanie Grisham tar över efter Sarah Sanders

Stephanie Grisham tar över efter Sarah Sanders.  Nu får Vita huset en ny pressekreterare och ett nytt ansikte som ska försvara presidentens beslut inför en kritisk presskår..

DN - 8 timmar sedan

SD: Höjda anslag till försvaret ska ligga fast

”Det är en ren skandal att regeringen vill pruta på Försvarsberedningens förslag om att stärka försvaret.” Den kritiken kommer från Sverigedemokraterna som kan göra gemensam sak med de borgerliga och driva igenom höjningarna i riksdagen mot regeringens vilja..

DN - 9 timmar sedan

EU-domstolen: Polens tvångspensionering av domare strider mot EU-rätten

BRYSSEL. EU-domstolen har beslutat att en polsk lag som sänker pensionsåldern för domare i Högsta domstolen strider mot EU:s principer om rättsväsendets oberoende..

DN - 9 timmar sedan

Världens 50 bästa restauranger har utsetts

Vill du äta på världens bästa restaurang? Då ska du åka till Frankrike, närmare bestämt till staden Menton, där restaurangen Mirazur ligger.  Nu har världens 50 bästa restauranger utsetts.

DN - 10 timmar sedan

Amerikanska teleoperatörer vänder sig till Ericsson efter Huawei

Ericsson och Nokia kan komma att ersätta kinesiska Huawei och ZTE på en rad platser i USA. Detta sedan de kinesiska telekomjättarna har pekats ut som säkerhetsrisker av amerikanska myndigheter, skriver nyhetsbyrån Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.