SVT > Utrikes

Thursday, 20 June, 11:28

SVT - 12 jun 19 kl. 13:09

Här flyr SVT:s korrespondent från tårgasattackenSVT:s Asienkorrespondent Ulrika Bergsten bevakade tillsammans med fotografen Ronald Verhoeven de massiva demonstrationer som pågått i Hongkong. När läget trappades upp tvingades de avbryta rapporteringen och springa från en mur av poliser..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Asienkorrespondent Ulrika Bergsten, Ronald Verhoeven, Hongkong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här flyr, SVT:s, korrespondentfrån , tårgasattacken

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Fyra livstidsdomar efter 71 migranters död

En domstol i ungern skärper straffen för fyra flyktingsmugglare som bär ansvaret för att 71 migranter kvävdes till döds instängda i en lastbil utanför Wien 2015. Livstids fängelse, lyder den nya domen..

SVT - 3 timmar sedan

SVT:s korrespondent: Besöket är viktigt för att det sker just nu

I dag besöker den kinesiske presidenten Xi Jinping Nordkorea för att träffa Kim Jong-Un. Det är första gången på 14 år som en ledare från Kina besöker landet. I Morgonstudion berättade SVT:s korrespondent Ulrika Bergsten varför mötet sker just nu och vilka förväntningarna är..

SVT - 4 timmar sedan

Xi Jinping framme i Nordkorea

Kinas president Xi Jinping har anlänt i Nordkoreas huvudstad Pyongyang, rapporterar det statliga kinesiska mediebolaget CCTV..

SVT - 6 timmar sedan

Mexiko godkänner ”nya Nafta”-avtalet

Mexikos senat har med stor majoritet godkänt det nya handelsavtalet USMCA, som ska ersätta det tidigare Nafta mellan USA, Mexiko och Kanada. – Avtalet innebär utländska investerare i Mexiko, nya arbetstillfällen i Mexiko och tillgång till USA:s marknad för våra produkter, säger president Andrés Manuel López Obrador..

SVT - 8 timmar sedan

Ny rapport: I de här länderna är det sämst att arbeta

Våld, misshandel och massuppsägningar på arbetsplatsen och fackligt aktiva som mördas är gemensamma nämnare. Nu presenterar det internationella världsfacket ITUC listan över de tio länder i världen där det är sämst att arbeta. Turkiet är det enda europeiska landet på ”bottenlistan” och nykomlingar är Brasilien och Zimbabwe..

SVT - 9 timmar sedan

Isbjörn vilse i rysk industristad

Invånarna i den ryska industristaden Norilsk har fått ett högst oväntat besök. En ensam och utmattad isbjörnshona har nämligen dykt upp i samhället – som ligger hundratals kilometer från dess naturliga miljö. – Det är som att en fjällräv eller en fjällämmel dyker upp i Stockholm, de ska inte ta sig så långa sträckor, säger Tom Arnbom, Arktisexpert på Världsnaturfonden..

SVT - 15 timmar sedan

Stewart utslagen – Fyra Tory-kandidater kvar

Rory Stewart åkte ut i omröstningen på onsdagskvällen om vem som blir den nästa brittiska Tory-ledaren. Nu finns bara fyra kandidater kvar och Boris Johnson ligger fortfarande i täten..

SVT - 17 timmar sedan

Kinesisk reform legaliserar försvinnanden

Under Xi Jinping har den kinesiska enpartistaten byggt ut sina möjligheter att hålla misstänkta isolerade, utan tillgång till advokat. Nu har det som tidigare kunde kallas utomrättsliga gripanden helt enkelt blivit lagliga..

SVT - 20 timmar sedan

Tidigare franske presidenten Sarkozy ställs inför rätta

Under tisdagen avslog domstolen Nicolas Sarkozys överklagan. Rätten kom även fram till att det finns skäl att pröva Sarkozys advokat Thierry Herzog och domaren Gilbert Azibel, rapporterar BFMTV..

SVT - 23 timmar sedan

Rättegång i Nederländerna mot de som sköt ner flygplanet MH17

De misstänkta för nedskjutningen av flygplanet MH17 kan bli åtalade för mord. Rättegången inleds i Nederländerna den 9 mars 2020, uppger nyhetsbyrån Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.