Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 18 June, 02:42

Sydöstran - 12 jun 19 kl. 13:00

Kommunens hotas med domstol efter krogkonkursKonkursförvaltaren för det konkursdrabbade krogbolaget Karön Center AB kräver nu att Ronneby kommun ger tillbaka den inredning man övertog när arrendeavtalet avslutades 2014. Kommunen hotas nu med stämning inför tingsrätten. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Karön Center AB, Ronneby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunens, hotasmed , domstolefter , krogkonkurs
Skånskan - 20 apr 17 kl. 10:25

Mackägare hotas av vite på halv miljon

höör Bo Olssons mack har fått uppmärksamhet för sitt utseende i retrostil. Nu hotas rörelsen av kommunens miljökrav.
– Ägaren har inte på långa vägar uppfyllt miljökraven som alla andra bensinmackar har, säger Kenneth Kallin (MP), ordförande i miljö- och byggnadsnämnden.

SmålandsPosten - 28 aug 13 kl. 06:46

Ratat vaktbolag går till domstol

Älmhults kommun lät ett lokalt vaktbolag kringgå upphandlingsreglerna i en viktig upphandling och bröt därmed mot lagen. Det menar Securitas, som går till domstol efter att ha förlorat upphandlingen. Under sommaren genomförde Älmhults kommun en ny upphandling av bevakning och utryckning vid larm.

Trelleborgs Allehanda - 22 okt 14 kl. 08:15

Hennes hem hotas av vattenmassorna

Foto: Martin Falkenby
I mer än 20 år har Skånelängan varit hennes hem. Nu hotas det av vattenmassorna. – Kommer det mer vatten så är det kört.

Nyheter 24 - 07 feb 11 kl. 08:42

Assange: "Jag hotas av dödsstraff vid utlämning"


Under måndagen ska en brittisk domstol ta ställning till om Wikileaks chefredaktör Julian Assange ska utlämnas hit för att utredas för sexbrott. Själv hävdar den 39-årige australiern att han i så fall hotas av dödsstraff. LONDON.

SmålandsPosten - 24 sep 14 kl. 06:26

Kommunen hotas av miljonvite

Kommunens egna handläggare sa ja till insatser för funktionshindrade. Sedan verkställdes aldrig besluten. Nu riskerar Lessebo kommun att få betala vite på upp till 2,5 miljoner kronor.

Uppsalanyheter.se - 11 okt 14 kl. 02:04

Fem personer tilldelas kommunens hedersmedaljer

Uppsala kommuns medaljdelegation har beslutat om utdelning av kommunens hedersmedaljer 2014, en av hedersmedaljörerna är artisten och kulturpersonligheten Anna-Karin Nytell-Oldeberg.Uppsala kommuns medaljdelegation har beslutat om utdelning av kommunens hedersmedaljer 2014, en av hedersmedaljörerna är artisten och kulturpersonligheten Anna-Karin Nytell-Oldeberg.   Medaljerna utdelas av medaljdelegationens ordförande Lars Bäcklund fredagen den 14 november vid en högtidlighet på Uppsala Konsert & Kongress.

UT - 15 jul 13 kl. 23:22

Godkänner vindkraftverk vid Hössna ? domstol går emot kommunen

Trots kommunens och närboendes protester får Eolus Vind tillstånd av mark- och miljödomstolen att bygga vindkraftverk i Hössna. ? Vi tycker att mark- och miljödomstolen går i motsatt riktning till Energimyndighetens nyaste plan där området nu har strukits från riksintresset.

UT - 31 aug 13 kl. 09:00

Kommunen i domstol om vattentäkt

I torsdags var det domstolsförhandlingar i stadshuset. Den ena parten talade om säker vattenförsörjning för Ulricehamns kommuns befolkning. Den andra om möjligheten för en av kommunens största arbetsgivare att verka och utvecklas.

UNT - 11 nov 12 kl. 10:48

Förskola hotas av vite

För första gången hotas en privat förskola, på Lidingö utanför Stockholm, av 100 000 kronor i vite då den inte lever upp till kommunens krav på bland annat pedagogik och säkerhet. Kommuner har sedan i fjol rätt att begära vite.(TT).

YA - 05 sep 13 kl. 14:04

Ystad hotas av miljonvite

Två personer har väntat i nästan två år på en plats på ett LSS-boende i Ystad. Nu hotas Ystads kommun av miljonvite för att de fått vänta alldeles för länge.
- En av dem har fått boende nu men vitet gäller från 2011.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Karlshamn anmäls till Ivo

Sydöstran - 1 timme sedan

Odebrecht ansöker om konkurs

Sydöstran - 1 timme sedan

USA ökar närvaron i Mellanöstern

Sydöstran - 1 timme sedan

"Mursi dog av en hjärtattack"

Sydöstran - 3 timmar sedan

USA visar nya bilder: "Iran är ansvarigt"

Sydöstran - 3 timmar sedan

Mordet på Catalán: Överste inför rätta

En överste som greps i december misstänkt för att ha varit med och organiserat mordet på den svenska FN-experten Zaida Catalán i Kongo-Kinshasa ställs inför rätta i en militärdomstol..

Sydöstran - 3 timmar sedan

Sölvesborg förbjuder tiggeri

Sydöstran - 3 timmar sedan

Straffkaos sänkte Nigeria

Två straffmål skickade Norge till åttondelsfinal i fotbolls-VM. Caroline Graham Hansen, som sedan utgick skadad, och Isabell Herlovsen fixade 2–1-seger över Sydkorea. Däremot kan Thomas Dennerbys Nigeria få lämna VM efter straffkaos och 0–1-förlust mot hemmanationen Frankrike..

Sydöstran - 3 timmar sedan

Smygfilmade med spionkamera i tvålflaska

Sydöstran - 3 timmar sedan

Låttextsajt anklagar Google för stöldOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.