DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 02:36

DI - 12 jun 19 kl. 12:39

Vitec köper bolag med bolag med 68 miljoner i omsättningVitec Software förvärvar det norska programvarubolaget Odin Systemer. Produkterna riktar sig till frisör- och skönhetssalonger i Norge. Bolaget omsatte 62,2 miljoner norska kronor, motsvarande knappt 68 miljoner kronor, med ett justerat ebitda-resultat om 13,0 miljoner kronor för räkenskapsåret 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Software, Odin Systemer, Norge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vitec, köper, bolagmed , bolagmed 68 miljoner i , omsättning
Affärsvärlden - 05 jul 16 kl. 11:55

Vitec köper finskt bolag

Mjukvarubolaget Vitec förvärvar 100 procent avprogramvarubolaget Tietomitta i Finland. Bolaget omsatte för räkenskapsåret 2015 3,5 miljoner euro, med cirka 65 procent repetitiva intäkter och ett ebitda-resultat om 0,8 miljoner euro, det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 sep 16 kl. 12:24

Vitec köper finskt bolag

Vitec Software förvärvar det finländska programvarubolaget Futursoft, som omsatte 4,0 miljoner euro under räkenskapsåret som avslutades den 30 september 2015..

DI - 06 jul 17 kl. 13:09

Vitec köper danskt bolag

Vitec förvärvar det danska programvarubolaget MV-Nordic A/S, som erbjuder programvara till utbildningssektorn i Danmark, Norge och Sverige..

DI - 31 maj 18 kl. 14:41

Vitec köper danskt bolag

Vitec Software förvärvar det danska programvarubolaget Cito IT som har en branschspecifik programvara för apoteksmarknaden i Danmark. Bolaget omsatte 25,5 miljoner danska kronor, med ett ebitda-resultat om 7,6 miljoner för räkenskapsåret 2016/17..

DI - 09 apr 18 kl. 14:56

Vitec köper svenskt programvarubolag

Vitec Software köper det svenska programvarubolaget PP7 Affärssystem AB som utvecklar programvaror till projektföretag inom bygg- och installationsmarknaden i Sverige..

Affärsvärlden - 30 jun 14 kl. 13:56

Vitec köper danska Aloc

Mjukvarubolaget Vitec har förvärvat 100 procent av aktierna i det danska programvarubolaget Aloc av BEC (Bankernas EDB Central)..

IT24 - 02 mar 15 kl. 16:38

Vitec köper mäklarsystem

Ännu ett uppköp äger rum på den nordiska mjukvarumarknaden när börsnoterade Vitec Software förvärvar norska programbolaget Fox Publish och det svenska dotterbolaget Adservice..

IDG - 02 mar 15 kl. 16:38

Vitec köper mäklarsystem

Ännu ett uppköp äger rum på den nordiska mjukvarumarknaden när börsnoterade Vitec Software förvärvar norska programbolaget Fox Publish och det svenska dotterbolaget Adservice..

Realtid - 31 maj 18 kl. 16:36

Vitec köper danska Cito

Vitec Software Group förvärvar det danska programvarubolaget Cito IT..

DI - 06 nov 18 kl. 11:54

Vitec köper svenskt programvarubolag

Vitec Software förvärvar det svenska programvarubolaget Smart Visitor System som har en produkt riktad mot kommuners fritids- och kulturförvaltningar i Sverige och Norge. .

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Förteget om Hongkong på fastlandet

Protesterna i Hongkong omnämns knappt i Fastlandskinas statliga och regeringstrogna medier. I kinesiska sociala medier har bilder och omnämnanden av händelserna tagits bort..

DI - 4 timmar sedan

Rapport: Klimatmål kräver dubblat bensinpris

Riksdagspartierna har låtit sig vilseledas. Beslutet att minska utsläppen av koldioxid från transportsektorn (exklusive flyg) med 70 procent mellan 2010 och 2030 bygger på bristfälliga underlag, anser miljödebattören och forskaren Per Kågeson..

DI - 4 timmar sedan

Bildspecial: Här är världens dyrbaraste veteranbilar

Concorso d’Eleganza vid Comosjön är världens främsta show för historiska bilar. På Gatsby-inspirerade partyn pågår heta diskussioner om hur framtiden ser ut för dessa rullande konstverk. Men här visas också världens dyraste nya bil upp.

DI - 4 timmar sedan

Dan Olofsson ger miljoner till judisk säkerhet i Malmö

Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 4 timmar sedan

Strömavbrott i Sydamerika – miljoner utan el

Nästan hela Argentina och Uruguay blev utan el efter ett massivt strömavbrott på söndagen. Argentinas president säger att han aldrig sett något liknande och utlovar en grundlig utredning..

DI - 5 timmar sedan

Nordic Capital gör nytt miljardförvärv i USA

Nordic Capital köper sitt tredje amerikanska företag i hälsosektorn på tre år. Thomas Vetander, ansvarig för förvärvet, flyttar till New York till hösten och blir chef för riskkapitalbolagets nya USA-kontor. .

DI - 6 timmar sedan

M deltar i migrationsutredning — trots kritik

Moderaterna kommer att vara med i den parlamentariska migrationsutredningen, men är fortfarande kritiska. ”Jag är ohyggligt kritisk till att det här är ett beställningsverk för mer omfattande invandring till Sverige”, säger M-ledaren Ulf Kristersson..

DI - 6 timmar sedan

Vårdkostnaderna skenar – illröda siffror för USA

Hade USA varit ett bolag i S&P 500 hade aktien sannolikt gått uselt. De senaste 50 åren har USA Inc nämligen gått med plus ynka fem år..

DI - 7 timmar sedan

Bards droghyllning skapade ramaskri – skrek ”Sätt mig i land!”

Trots att Bibi Rödöö har varit chef för Sommar i P1 i 23 år kan hon inte tänka sig ett roligare jobb. ”När vi hittar de där magiska ögonblicken i etern är det värt all möda”, säger hon..

DI - 7 timmar sedan

Vinskörd i fara efter fransk hagelstorm

Ett oväder med hagel stora som pingisbollar har ödelagt frukt- och vinodlingar i sydöstra Frankrike. ”Katastrofalt”, säger jordbruksminister Didier Guillaume..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.