Nyteknik > Teknik

Wednesday, 26 June, 10:51

Nyteknik - 12 jun 19 kl. 12:24

Stora investeringar väntar Norge – om elbilister fortsätter som nuUtan smart styrning av elbilsladdningen kan Norge behöva uppgradera sitt elnät för 12 miljarder kronor, enligt en ny rapport..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Norge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora investeringar, väntar, Norgeom , elbilisterfortsätter som nu
NT - 24 maj 17 kl. 19:00

Stora investeringar väntar för kommunen

Stora investeringar väntar kommunen, bland annat i form av ett skolbygge, vilket gör att investeringsbudgeten utökas markant år 2020 i majoritetens förslag..

YLE - 05 okt 16 kl. 14:51

Tufft år utan investeringar väntar Söfuk

Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur, Söfuk, kommer att tvingas spara på yrkesutbildningen och skjuter upp nästan alla investeringar med flera år. Söfuks samkommunstyrelse behandlade budgetförslaget vid sitt möte på onsdagen. Söfuk driver Yrkesakademin i Österbotten, YA, som drabbas hårt när regeringen minskar anslagen till yrkesutbildbningen.

Dalarnas tidningar - 13 dec 13 kl. 07:16

Stora investeringar väntar i nätet

Vansbro Teknik AB vill höja taxorna för vatten och avlopp med fem procent. När det gäller brukningsavgifterna för VA handlar det om 15 procent. Som skäl anges att det kommer att krävas stora investeringar i nätet de närmaste åren..

Sydöstran - 15 okt 15 kl. 06:00

Tunga investeringar väntar kommunen

Investeringar på över 100 miljoner kronor - det planeras i Ronneby kommun det närmaste året enligt alliansens budgetförslag..

Blekinge Läns tidning - 11 dec 15 kl. 04:30

Stora VA-investeringar väntar i kommunen

En hektiskt framtid väntar Sölvesborg Energi och Vatten AB då allt fler områden ansluts till det kommunala nätet. För kunderna innebär den nya utbyggnadsplanen en ökad VA-taxa..

Dalarnas tidningar - 25 okt 13 kl. 11:59

Nya investeringar för 200 miljoner

Lugnet i Falun AB ansöker nu om att få en utökad borgensram med 200 miljoner kronor. ? Vi vill skaffa oss möjligheten att kunna låna upp mera pengar.

UNT - 07 jan 19 kl. 07:00

Hon utlovar beslut om stora investeringar

Många viktiga och stora investeringar väntar för Enköpings kommun..

E24 - 06 aug 12 kl. 16:41

?Fler investeringar väntar i pipeline?

Christer Gardell prioriterar FInland..

DalaDemokraten - 13 dec 13 kl. 08:32

Investeringar väntar i nätet

VANSBRO Vansbro Teknik AB vill höja taxorna för vatten och avlopp med fem procent. När det gäller brukningsavgifterna för VA handlar.

Dalarnas tidningar - 17 okt 14 kl. 10:09

Nya investeringar väntar på Lugnet

– Det finns de som tycker att vi lägger mycket pengar på Lugnet, men om man ser till fakta motsvarar vår årliga kostnad för uppgraderingen av Lugnet mindre än en halv procent av kommunens totala budget, säger kommunalrådet Jonny Gahnshag (S)..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 2 timmar sedan

Lightyear One lovar 72 mils räckvidd – med hjälp av solkraft

En elbilsuppstickare som utlovar rekordräckvidd. Lightyear One ska klara 725 km på en laddning och om allt går enligt planerna kommer de första bilarna att levereras 2021..

Nyteknik - 2 timmar sedan

San Francisco förbjuder e-cigaretter

San Francisco gör som Singapore och förbjuder all försäljning och tillverkning av e-cigaretter och blir första stora stad i USA att förbjuda produkten..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Varning för myggsommar – så blir du kvitt insekterna

Skogsmyggorna frodas som aldrig förr i år, och festar ohämmat på dina stackars armar och ben. De ser dig på långt håll, och blir alldeles vilda av din underbara svettlukt och koldioxiden i din utandning. Knepen för att bli kvitt dem fungerar på olika sätt..

Nyteknik - 3 timmar sedan

”För lite nytta med höghastighetsbanor”

Fördelarna med nya höghastighetsbanor för tåg är inte värda kostnaderna. Lägg i stället pengarna på smartare lösningar, uppmanar Stockholms handelskammare. Bland dess förslag finns tunnelbana Malmö-Köpenhamn och 150.

Nyteknik - 18 timmar sedan

Så kan smarta högtalare rädda folk som får hjärtinfarkt

Enligt forskare kan virtuella assistenter som Google Home och Amazon Alexa vara riktiga räddare i nöden. De kan avgöra om någon får en hjärtattack..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Kartläggning: Vanligt med övertidsarbete bland ingenjörer

Förra året jobbade ingenjörer över nio miljoner övertidstimmar. Det visar en kartläggning bland Sveriges ingenjörers medlemmar..

Nyteknik - 22 timmar sedan

Lurade Tesla att köra fel: ”Ett alarmerande svar”

Cybersäkerhet har på kort tid blivit högaktuellt inom bilindustrin och nu kommer ett bevis på hur viktigt det är. En grupp experter lyckades lura en Tesla Model 3 på autopilot att köra fel och göra extrema inbromsningar..

Nyteknik - 22 timmar sedan

Stopp för engångsgrillar – när lagret är slut

Hemköp och Willys följer efter de andra livsmedelskedjorna och ska sluta sälja engångsgrillar. När lagren sålts ut, vill det säga. Nya grillar köps inte in..

Nyteknik - 23 timmar sedan

Offensivt BMW ökar takten i elbilsutvecklingen

Hela den europeiska bilindustrin pressas av striktare utsläppsregler, vilket får tillverkarna att göra vad de kan för att skynda på utvecklingen av eldrivna fordon..

Nyteknik - 23 timmar sedan

"Stå upp för Sverige"-mannen döms till villkorlig dom och böter

En 52-årig man döms till villkorlig dom och böter för att inte ha rensat sin Facebookgrupp från rasistiska kommentarer. Han är en av grundarna till gruppen "Stå upp för Sverige" och stod åtalad för kommentarer som andra skrivit i hans grupp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.