Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 20 June, 11:32

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 12:34

Schweiz öppnar för snusförsäljningSchweiz tillåter försäljning av snus, enligt en dom i landets högsta federala domstol. Efter att den schweiziska tullen 2016 valde att neka import av ett större parti snus överklagades beslutet som så småningom hamnade i högsta instans. Den högsta feder.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schweizöppnar för , snusförsäljning
YLE - 18 dec 12 kl. 08:13

Snusförsäljning på Wasa Express utreds

Den nya färjan Wasa Express ligger i hamnen och väntar på startskottet. Den första januari börjar den trafikera mellan Vasa och Umeå. I måndags var det Vasabåtarnas nya marknadsförings- och kommunikationsdirektör Catarina Fants första arbetsdag.

Expressen - 12 apr 18 kl. 10:20

Bakslag för Swedish match – nej till snusförsäljning i EU

Ett bakslag för Swedish match – men ett väntat sådant.Så kan man sammanfatta beskedet från EU:s generaladvokat om snusförsäljning i Europa.Beskedet är att betrakta som vägledande för EU-domstolens formella beslut senare i sommar.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 12:34

Schweiz öppnar för snusförsäljning

Schweiz tillåter försäljning av snus, enligt en dom i landets högsta federala domstol. Efter att den schweiziska tullen 2016 valde att neka import av ett större parti snus överklagades beslutet som så småningom hamnade i högsta instans. Den högsta feder.

DN - 12 jun 19 kl. 13:13

Schweiz öppnar för snusförsäljning

Schweiz tillåter försäljning av snus, enligt en dom i landets högsta federala domstol..

GöteborgsPosten - 12 jun 19 kl. 12:34

Schweiz öppnar för snusförsäljning

Schweiz tillåter försäljning av snus, enligt en dom i landets högsta federala domstol..

YLE - 07 dec 12 kl. 07:30

Företag förlorade tillstånd på grund av snusförsäljning

Högsta förvaltningsdomstolen har beslutit att affärer, restauranger och bensinstationer som sålde snus under disk ska få sitt utskänkningstillstånd indraget. Enligt Helsingin Sanomat gäller utslaget åtta österbottniska företag som sålde snus olagligt. Företagen finns i Kronoby, Jakobstad, Korsholm, Vörå och Vasa.

YLE - 03 sep 15 kl. 19:24

Förslag 65: Tillåt snusförsäljning

Tillåt snusförsäljing i Finland. Dra ner på beslutsfattarnas löner.
Dra in alla onödiga inspektörer, kontrollanter m.

YLE - 03 okt 18 kl. 04:55

Äldre par i Nykarleby sysslade med olaglig snusförsäljning i flera år - utredningen är nu på slutrakan

Tullen rubricerar fallet med den olagliga snusförsäljningen i Nykarleby som grovt skattebedrägeri och smuggling. Ett äldre par misstänks ha sålt snus åren 2014-2017..

Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 06:55

Åtalas för snusförsäljning till unga


Polispatrullen noterade hur två pojkar gick in i en butik i Ystad och snart kom ut med två dosor snus. Nu åtalas försäljaren för olovlig försäljning av tobaksvaror.Båda pojkarna var 15 år gamla.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 14 kl. 06:58

Åtalas för snusförsäljning till unga

Polispatrullen noterade hur två pojkar gick in i en butik i Ystad och snart kom ut med två dosor snus. Nu åtalas försäljaren för olovlig försäljning av tobaksvaror. Båda pojkarna var 15 år gamla.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Inget brott bakom äldre mans död i Småland

När en man i 75-årsåldern hittades död i sitt hem på en mindre ort söder om Kalmar rådde det oklara omständigheter kring hur han dött och polisen startade en utredning om misstänkt mord. Efter en teknisk undersökning av platsen och en rättsmedicinsk und.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fyra livstidsdomar efter 71 migranters död

Fyra människosmugglare har dömts till livstids fängelse av en ungersk domstol för dråp i det uppmärksammade fallet där 71 migranter hittades döda i en frysbil som övergetts vid en motorväg i Österrike i augusti 2015. Tre av människosmugglarna kommer int.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Höjd norsk styrränta

Norges centralbank höjer som väntat styrräntan till 1,25 procent, från 1,00 procent. Centralbankschefen Øystein Olsen flaggar samtidigt för en höjning till senare i år. Räntehöjningen och prognosen om en höjning till går på tvären med den senaste tidens.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Källbyplan går ut på samråd

Allmänhetens synpunkter på planerad stadsdel välkomnas i samråd..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Malmös chanser ökar att få statligt museum om Förintelsen

"Malmö vore ett utmärkt val", säger chefen för Judiska museet i Stockholm..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sväljbara bajskapslar snart i svensk vård

Universitetssjukhuset i Linköping har under våren testat en ny metod för att lindra diarrébesvär. Ett par patienter som haft besvär med lös avföring har fått äta kapslar innehållandes – avföring. Metoden ser ut att fungera, skriver Läkartidningen.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tidigare Interpolchef erkänner mutbrott

Den tidigare Interpolchefen Meng Hongwei har erkänt sig skyldig till mutbrott i en kinesisk domstol. Han anklagas bland annat för att ha tagit emot drygt 20 miljoner kronor i mutor och ska ha uttryckt sig ångerfullt i samband med sitt framträdande i rät.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Båt kantrade i Kögebukten – två döda

Överraskades av regn- och åskovädret, enligt polisen.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

BoJo eller … vem efterträder May?

Fyra ska bli två i jakten på det konservativa partiet Tories ledare i Storbritannien. Efter att ha fått överlägset flest röster i de senaste omröstningarna ser Boris Johnson ut att vara given som slutkandidat. Inför ytterligare två planerade omröstninga.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Minnesord om Bengt Ekvall

Bengt Ekvall, Helsingborg, har avlidit i en ålder av 74 år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.