Skånskan > Nyheter

Thursday, 20 June, 02:58

Skånskan - 12 jun 19 kl. 12:30

Fönsterkrossare stal datorerEslöv Ett företag i Eslöv har polisanmält ett inbrott. Någon ska ha slagit sönder ett fönster till en dörr och på så vis tagit sig in i lokalerna. Tjuven eller tjuvarna gick sedan, enligt anmälan, in i företagets kontorsdel och tillgrep sju bärbara datorer.
Händelsen ska ha inträffat den 30 maj, men inte polisanmälts förrän den här veckan..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Ett, Eslöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fönsterkrossare, stal, datorer
Nerikes Allehanda - 01 nov 16 kl. 16:58

Stal datorer från NA och rånade pensionär – nu döms 37-åringen till fängelse

Mannen som stal datorer från NA:s redaktion i Lindesberg i somras har nu dömts till fängelse i 17 månader..

Hela Gotland - 01 sep 17 kl. 16:21

Bröt sig in på restaurang och stal datorer

En Visbyrestaurang fick under natten till fredagen påhälsning av inbrottstjuvar som bland annat stal datorer..

SmålandsPosten - 21 dec 17 kl. 17:48

Stöld: Anställd stal datorer för 200 000 på jobbet

IT-företaget Infocare blev av med datorer. Det visade sig vara en anställd som stal dem. Sammanlagt plockade han med sig 26 datorer..

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 11 kl. 12:47

Tjuvar stal datorer och blomkrukor

Någon har krossat en ruta på vaktmästarebostaden på Fredriksdalsskolan och krossat några rutor på skolan. Tjuvarna stal blomkrukor från bostaden och två datorer från skolan..

NSD - 18 jan 12 kl. 17:25

Stal datorer med papperskassar

Med hjälp av två papperskassar som preparerats för att lura larmbågarna hos Media Markt stal två män datorer och kameror för 222 000 kronor..

NT - 30 jul 12 kl. 20:15

Inbrottstjuvar stal datorer

Under helgen bröt sig tjuvar in i Finspångs kommunhus där de sedan stal flera datorer..

NT - 13 nov 12 kl. 17:02

Inbrottstjuvar stal datorer på skola

Under helgen bröt sig någon eller några in på Ebersteinska gymnasiet och stal fyra datorer..

Barometern - 11 aug 14 kl. 19:31

Stal datorer på skola

Lagom till skolstarten om en vecka har Dörbyskolan i Smedby utsatts för inbrott. Tjuvarna slog till under natten till måndagen. De krossade då ett fönster och tog sig därefter in i skolan och stal flera datorer.

Dalarnas tidningar - 06 maj 15 kl. 17:34

Krossade ruta och stal datorer

Ett företag på Stationsgatan i Hedemora utsattes för inbrott natten till onsdag. Klockan 02.35 utlöstes larmet då någon krossat en ruta till fastigheten.

DalaDemokraten - 06 maj 15 kl. 17:34

Krossade ruta och stal datorer

Ett företag på Stationsgatan i Hedemora utsattes för inbrott natten till onsdag. Klockan 02.35 utlöstes larmet då någon krossat en ruta till fastigheten.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Skolan hamnade i skottgluggen

höör Väljer Alliansen att prioritera skolan eller lider också skolverksamheten av tunga besparingar? Om detta rådde delade meningar i fullmäktige.– Jag delar inte Pehr-Ove Pehrsons (L) uppfattning som i tidningen sagt att Alliansen prioriterar skolan.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nielsen frälste Sjöbo på stopptid

FOTBOLL Hårt skadedrabbade Sjöbo IF tog en efterlängtad triumf i division 4 östra då det blev 5-4 (3-2) borta mot jumbon Hörby FF.
Segerskytt på stopptid: Viktor Nielsen.– En skön seger och tre jäkligt viktiga poäng, men jag är inte lika nöjd med prestationen, konstaterade tränare Ted Helmesjö.

Skånskan - 7 timmar sedan

M+SD röstade mot flaggpolicy

STAFFANSTORP Sen april 2017 har Torbjörn Lövendahls (S) motion om en flaggpolicy i Staffanstorp väntat på svar.
Vid senaste fullmäktigemötet avslogs motionen med 24 röster mot 17.Eric Tabich (M) konstaterade kort att majoritetens bedömning är att frågan tar fokus från kärnverksamheten i kommunen och att upprättandet av en flaggpolicy skulle innebära överadministration på förvaltningen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nämnd får 40 miljoner extra

MALMÖ När kommunfullmäktige diskuterade den ekonomiska prognosen stod arbetsmarknads- och socialnämnden i centrum. Kritiken var hård från M och SD gällande att nämnden inte behövde ta ansvar för sitt underskott på 40 miljoner kronor.Kommunfullmäktige beslutade efter en timme lång debatt att nämnden ska befrias från ett underskott på 40 miljoner kronor.

Skånskan - 8 timmar sedan

Tuff uppgift för Eslövs BK

FOTBOLL Eslövs BK har en svår nöt att knäcka på torsdagen. Tabelltvåan Ängelholms FF kommer nämligen till Ekevalla IP för att hämta tre poäng.I lördags lyckades Eslövs BK bryta sin fyra matcher långa förlustsvit genom att vinna med 1–0 på Vinåvallen mot Vinbergs IF.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hus på 140 kvadratmeter i Löberöd har fått nya ägare

Löberöd Fastigheten på Högseröd 536 i Löberöd har fått nya ägare. Köpare är Robert och Anette Rosenqvist, 48 och 49 år, från Staffanstorp, och säljare är Leif Holmgren och Carina Ivarsson. Köpet blev klart i maj 2019 och priset blev 1 800 000 kronor.

Skånskan - 9 timmar sedan

Tomt i Svalöv såld till nya ägare

Svalöv Försäljningen av tomten på adressen Trombongatan 4 i Svalöv är nu klar. Nya ägare blir Zerina och Elmer Zuzo, 27 och 30 år, som köpte fastigheten av Scandinavian Stenvillan AB. Ägarbytet gjordes i juni 2019 och priset blev 2 245 000 kronor.

Skånskan - 10 timmar sedan

Aktivister fördes bort från möte

malmö Totalt sex klimataktivister från Extincti Dessförinnan hade fem personer ”limmat fast sig” på rådhustrappan.– Det är förbjudet för personer på plats att tala i salen, informerade kommunfullmäktiges ordförande Carina Nilsson (S) när den första personen började läsa dikten Vi sörjer inne i rådhuset.
När ordningsvakten ledde bort aktivisten började nästa att tala.

Skånskan - 10 timmar sedan

Höjeådalen kan bli nytt re­ser­vat

Lund Lund kan komma att få sitt 34:e och tro­ligt­vis största na­tur­re­ser­vat, i Höjeådalen.
Po­li­ti­kerna ställer sig po­si­tiva men det åter­står att ut­reda hur stor are­al re­ser­vatet ska om­fatta.Un­der tis­dagens sam­man­trä­den i tek­niska nämnden och bygg­nads­nämnden gavs grönt ljus till Mil­jö­par­ti­ets mo­tion om att upp­rätta ett nytt na­tur­re­ser­vat.

Skånskan - 10 timmar sedan

Prisbelönta gäster på Författarscenen

Man Bookervinnarna Han Kang från Korea och László Krazsnahorkai från Ungern kommer. Amerikanske Pulitzervinnaren Colson Whitehead likaså.
Författarscenen på Malmö stadsbibliotek bjuder i höst också på ett spännande möte mellan Marianne Ahrne och Suzanne Brøgger och dessutom delas priset Årets översättning ut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.