Hela Gotland > Nyheter

Tuesday, 18 June, 05:53

Hela Gotland - 12 jun 19 kl. 12:48

De får dela på 26 miljoner kronorTotalt har 44 gotlänska företag, från Fårö i norr till Fide i Söder, beviljats stöd med sammanlagt 26 miljoner kronor..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Fårö, Fide, Söder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De får delapå 26 miljoner kronor
Dagensanalys.se - 30 jan 17 kl. 12:57

”Trettiplussare” är extra villiga att dela med sig av personlig data mot belöning

Ny, global forskning visar att en fjärdedel av internetanvändarna kan tänka sig att dela med sig av data mot sådant som erbjudanden, rabatter eller betalningar. Det verkar också som om det är de i trettioårsåldern som är mest öppna för tanken. Detta enligt en studie från GfK, som baserats på en onlinebaserad undersökning med över 22000 konsumenter över 15 år från 17 länder.

Dagensanalys.se - 26 aug 16 kl. 09:58

Så här gör du för att WhatsApp inte ska dela data med Facebook så att du får riktade annonser

WhatsApp som ägs av Facebook har aviserat en stor förändring i sin sekretesspolicy idag, de kommer att börja dela användardata med sitt moderbolag – även för annonser. WhatsApp kommer att samordna sina tjänster med Facebook ”Vi kommer vi att spåra användarna och samla grundläggande data om hur ofta människor använder våra tjänster och bättre bekämpa skräppost på WhatsApp” Skrev WhatsApp på deras blogg i dag. ”Facebook kommer att kunna erbjuda bättre rekommendationer av vänner och visa dig mer relevanta annonser om du har ett konto.

YLE - 12 mar 17 kl. 09:02

Korta kontrakt dubbelt så vanliga bland unga kvinnor - svårt att dela vårdnaden jämnt

- Vi vill verkligen gärna dela på vårdnaden, men det är svårt då jag inte har jobb, säger Belinda Andersson. Hon är en av många kvinnor som efter ett kortare kontrakt blev moderskapsledig och nu inte har ett jobb att återvända till efter föräldraledigheten. Det är en av orsakerna till att det kan bli svårt att genomföra den senaste tidens planer på att göra familjeledigheterna mera jämställda.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Får inte dela ut mat till hemlösa: "Riskerar att bli en freakshow"Mer om Soppkök Stockholm

STOCKHOLM. Under flera års tid har Soppkök Stockholm arbetat för att skapa en mötesplats för hemlösa, bland annat genom att anordna utbyten av kläder och att dela ut mat. Men nu är det slut med det sistnämnda – i alla fall på Medborgarplatsen på Södermalm.

Dagensanalys.se - 05 apr 16 kl. 16:00

Varannan kan tänka sig att dela med sig data från sitt smarta hem – mot betalning

En ny studie kring konsumenters inställning kring ”smarta hem” och säkerhet visade bland annat att många är villiga att dela med sig av sitt hems data mot betalning eller liknande kompensation. Studien (utförd åt Intel Security) samlade data från 9 000 människor i Australien, Brasilien, Kanada, Frankrike, Indien, Mexiko, USA och Tyskland, och gällde frågor kring hur man ser på säkerhet och sin användardata relaterat till IoT, ”internet of things” – främst det egna hemmet. Läs mer: 55% av svenskarna vill ha uppkopplat hem Det visade sig att 54 procent av de som svarade kunde tänka sig att dela med sig av användardata mot betalning, medan 74 procent kunde tänka sig rabatter eller kuponger i gengäld.

Dagensanalys.se - 25 okt 16 kl. 12:04

Konsumenter är villiga att dela med av transaktionsdata – om de kan spara pengar på det

Ny forskning visar att en stor del av konsumenterna som använder sig av olika ekonomiska hjälptjänster är positivt inställda till att dela med sig av data relaterad till deras transaktioner, förutsatt att de kan spara pengar eller få ekonomiska råd. Resultaten kommer från från analysplattformen Envestnet | Yodlee, och studerade drygt 4000 amerikanska konsumenter och deras användande av och inställning till olika hjälptjänster inom finansiell hantering och ekonomitjänster. Läs mer: Fler än 9 av 10 oroar sig för hur vår data delas på nätet Det visar sig alltså att över 70 procent mycket väl kan tänka sig att dela med sig av transaktionsdata – något man annars lätt skulle tro ansågs för privat.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 11:20

Instagram vill öka engagemanget med en ny funktion där man kan dela andras inlägg

Instagrams saknar just nu den mest uppenbara funktionen med möjligheten att dela inlägg som man gör på Twitters med en retweet eller Facebooks med delknappar. Men det kommer att förändras inom kort. Instagram har börjat testa möjligheten dela andras offentliga post till sina egna anhängare via ”Stories,” Instagram håller på att testa en funktion där man skall kunna dela andras offentliga inlägg via Stories genom att trycka på den befintliga delningsknappen som används för att dela inlägget med vänner på Instagrams direktmeddelandefunktion.

Dagensanalys.se - 25 mar 19 kl. 14:22

Facebook Messenger populäraste sättet att dela innehåll

Privata meddelandeappar som Facebook Messenger och WhatsApp är den mest populära metoden för att dela innehåll, det visar ny forskning från GlobalWebIndex och We Are Social. I studien framkommer det att tre av fem (63 procent) internetanvändare i Storbritannien och USA delar innehåll och rekommendationer via privata meddelandeappar. Lite mer än hälften (54 procent) använder öppna sociala plattformar för att dela innehåll, 51 procent word of mouth, 48 procent via SMS och 37 procent via e-post.

Dagen - 21 dec 11 kl. 03:00

Pingst i Alingsås har börjat dela ut julgåvorna

När socialtjänsten i Alingsås inte ville samarbeta valde Pingstkyrkan att göra en egen julinsamling. I går inleddes utdelningen av presentkorten - och samtidigt säger jurister att socialtjänsten mycket väl hade kunnat delta i projektet.

Pingstkyrkan i Alingsås arrangerade i år fyra adventssamlingar för att samla in pengar till "En gåva till stan".

Kristianstadsbladet - 08 nov 13 kl. 08:34

Dela föräldradagar lika kan löna sig


Vissa familjer kan - trots löneskillnader mellan mamman och pappan - dela föräldrapenningen lika utan att förlora pengar. Och det beror inte i första hand på att paret då får ta del av jämställdhetsbonusen på 12 000 kronor, skriver Dagens Nyheter. - Det är lönsamt att dela lika även utan jämställdhetsbonusen, säger Niklas Löfgren, familjeekonomisk talesperson på Försäkringskassan, till DN.

Trelleborgs Allehanda - 08 nov 13 kl. 08:34

Dela föräldradagar lika kan löna sig


Vissa familjer kan - trots löneskillnader mellan mamman och pappan - dela föräldrapenningen lika utan att förlora pengar. Och det beror inte i första hand på att paret då får ta del av jämställdhetsbonusen på 12 000 kronor, skriver Dagens Nyheter. - Det är lönsamt att dela lika även utan jämställdhetsbonusen, säger Niklas Löfgren, familjeekonomisk talesperson på Försäkringskassan, till DN.

Fler nyheter från Hela Gotland

Hela Gotland - 5 timmar sedan

En till sjukhus efter brand

Under den sena måndagskvällen larmades räddningstjänsten till Gustavsvik..

Hela Gotland - 9 timmar sedan

Svenska Spels första vd har avlidit

Svenska Spels första vd, Leif Forsberg, har avlidit vid en ålder av 81 år..

Hela Gotland - 8 timmar sedan

Fyra bolag intresserade av projekt i Roma

Fyra bolag är intresserade av att bygga i Roma..

Hela Gotland - 9 timmar sedan

Träningscenter lämnar Alva – flyttar till Hemse

Allt började som ett "hemma hos-gym" i Alva..

Hela Gotland - 10 timmar sedan

LARM: Bil i vattnet i Burgsviks hamn

Räddningstjänsten fick vid 18 på måndagskvällen in ett samtal om en bil som kört ner i Burgsviks hamn..

Hela Gotland - 11 timmar sedan

Nytt korttidsboende byggs i Visby

Korttidsboenden är till för dem som inte kan bo hemma under en tid efter att ha fått vård..

Hela Gotland - 11 timmar sedan

Stora namn till konferens om totalförsvaret

Tidigare rikspolischefen, två ministrar, en prisbelönt journalist och Sveriges Radios vd..

Hela Gotland - 12 timmar sedan

Åtta sommarkaféer på White Guides lista

Den prestigefyllda listan White Guides är etablerad i restaurangvärlden..

Hela Gotland - 13 timmar sedan

9,5 miljoner kronor till satsning på måltidsturism

Ett nytt gotländskt projekt med fokus på måltidsturism har beviljats stöd på 9,5 miljoner kronor..

Hela Gotland - 15 timmar sedan

Gotlänningen fick drömrollen i stora HBO-serien

Vilhelm Blomgren drömmer om att skjuta utomjordingar i Hollywood..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.