Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 19 June, 01:04

Jönköpingsnytt - 12 jun 19 kl. 12:15

Väg stängs av i helgen – risk för köerNu påbörjas slutfasen i ombyggnaden av trafikplats Hedenstorp på väg 26/47. Från fredag kväll och fram till måndag morgonen kommer trafiken att ledas förbi trafikplatsen, vilket innebär att framkomligheten kommer vara begränsad.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Hedenstorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väg, stängsav i , helgen, riskför , köer
Expressen - 27 maj 19 kl. 13:19

Motorväg stängs av – risk för stora köer

Delar av E6:an söder om Helsingborg kommer stängas av under tisdagen när Trafikverket tar bort vägplattor från området.Vägarbetet kan komma att leda till stora köer.– Vågplattorna som ska bort har fungerat väl men kräver stora insatser, säger projektledaren Van Thai i ett pressmeddelande.

Norrtelje Tidning - 10 nov 17 kl. 14:59

Snö och strålande sol i helgen: "Risk för ishalka"

De närmaste dagarna bjuder på omväxlande väder och den första snön kan vara på ingång..

GT - 28 dec 18 kl. 18:03

Så blir vädret under helgen – risk för halka

Klart väder och strålande sol på söndag – men på nyårsafton ser det bistrare ut.– Ska man köra bil så bör man göra det på söndag om man har möjlighet, säger Tora Tomasdottir, meteorolog på väderinstitutet Storm..

BT - 09 jan 15 kl. 11:55

Hårda vindar och snö i helgen

Regn, ymniga snöfall och risk för hård blåst. Helgens väder väntas bli mycket stökigt och SMHI utfärdar klass 2-varningar på flera håll. Under lördagen kommer kraftiga vindar från väst att dra in över Götaland och i sydväst finns risk för storm.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Zlatan stängs av efter målvaktsspark

PSG:s Zlatan Ibrahimovic stängs av i två matcher efter att han åkte på rött kort mot Saint Etienne i helgen, det skriver disciplinnämnden enligt Aftonbladet.I slutet av matchen mot Saint Etienne delade Zlatan ut en hög spark mot målvakten Stéphane Ruffier och blev utvisad direkt. Nu stängs han av på grund av oförsiktighet och risk för skador hos målvakten.

Skånskan - 01 sep 16 kl. 10:01

Ostadigt i helgen, men sedan kommer solen

Det blir ostadigt väder med risk för regn till helgen. Men håll ut - nästa vecka vänder det. Fredagen bjuder på växlande molnighet med en och annan solchans.

Kristianstadsbladet - 26 jul 13 kl. 19:00

Fortsatt risk för skyfall


Under helgen väntas en del skurar och en del sol, åska och kanske något skyfall likt det som drabbade Jönköping på fredagen. - Det är ganska torrt i marken, hela vägen från Sundsvall och söderut, och då hinner inte vattnet tränga undan tillräckligt snabbt. Då blir det lätt översvämningar även om inte regnmängderna är så stora, säger Eva Strandberg, meteorolog på SMHI.

BT - 26 jul 13 kl. 19:03

Fortsatt risk för skyfall

Under helgen väntas en del skurar och en del sol, åska och kanske något skyfall likt det som drabbade Jönköping på fredagen. - Det är ganska torrt i marken, hela vägen från Sundsvall och söderut, och då hinner inte vattnet tränga undan tillräckligt snabbt. Då blir det lätt översvämningar även om inte regnmängderna är så stora, säger Eva Strandberg, meteorolog på SMHI.

Cornucopia - 22 nov 14 kl. 19:13

Innebär rekordvärme och mild vinter ökad risk för storm eller snökanon?

De senaste tolv månaderna och även 2014 års första tio månader innebar ett globalt värmerekord och rekordtemperaturer i Skandinavien1.. Frågan är om detta innebär en ökad risk för kraftiga vinterstormar respektive sk snökanoner för svensk del?

Snökanoner, likt Gävle 4:e december 1998 eller Göteborg den 17:e november 1995, uppstår när kraftig vind blåser stora nederbördsområden över varmt hav och in över nedkylt land, där regnet snabbt förvandlas till snö.

Skånskan - 10 okt 18 kl. 20:00

Risk för köer när motorväg stängs av

MALMÖ På torsdag kväll klockan 20 stänger Trafikverket ner väg E6 norr om Malmö.
Så här kan du ta dig fram på andra vägar och tåglinjer för att slippa de värsta köerna.Orsaken till att E6:an stängs av beror på att järnvägen mellan Arlöv och Lunds ska byggas ut till fyra spår.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Bankeryd föll mot Gislaved IS på bortaplan

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Trots grannarnas ilska - här byggs nya bostäder

Grannarna har överklagat så långt det varit möjligt, men trots det blir nu den kontroversiella planen verklighet. Stadsbyggnadsnämnden har sagt ja till bygget av ett nytt flerbostadshus och garage på en fastighet i Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Vill se större satsning på idrotten

Eftersom barn ägnar för lite tid åt fysisk aktivitet vill nio av tio invånare i Jönköpings län att staten ska öka anslagen till idrottsrörelsen. Det visar en ny Sifoundersökning.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Annelund fixade en poäng mot Sandhem

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Tunneln ska renoveras – upplevs som otrygg

Nu inleds arbetet med att göra tunneln under E4 mellan Österängen och Vättersnäs tryggare. Tunneln kommer tidvis vara avstängd under arbetet.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Tuffa premiärer för Wetterbygden

Spelprogrammen för damerna och herrarna i Svenska Basketligan är klart. För Wetterbygden Stars väntar återigen premimär på bortaplan mot BC Luleå medan damerna i Stars åker till Lund för att möta Eos.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Vägrade stanna - tre personer gripna

När polisen vinkade in bilen för att göra en kontroll vägrade mannen att stanna. Istället tryckte han gasen i botten och körde förbi.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Olycka på E4 - två bilar i kollision

En trafikolycka har inträffat på E4 i den södergående filen mellan Ryhov och Ljungarum.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Förre HV-stjärnan byter KHL-klubb

Förre HV-spelaren André Petersson har gjort klart med en ny KHL-klubb.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Larm om påkörd person

Under eftermiddagen kom ett larm om en trafikolycka i Bankeryd.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.