BT > Nyheter

Tuesday, 25 June, 10:30

BT - 12 jun 19 kl. 11:53

Otroliga Boråsvideon: Älgkon stoppar trafiken – och hjälper nyfödda kalven över vägenMadelen Ohlsson och hennes kompis Elin Johansson fick syn på en älgko med en nyfödd kalv som plötsligt stod mitt på vägen. Elin filmade händelsen som nu har över två miljoner visningar på Facebook. – Det är helt otroligt, vi tror knappt att det är sant, säger Madelen Ohlsson..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Boråsvideon, Ohlsson, Elin Johansson, Facebook, Madelen Ohlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Otroliga, Boråsvideon, Älgkon, stoppar, trafikenoch , hjälper, nyfödda, kalven, över vägen
SmålandsPosten - 12 jun 19 kl. 12:17

Otroliga videon: Älgkon stoppar trafiken – hjälper nyfödda kalven över vägen

Madelen Ohlsson och hennes kompis Elin Johansson fick syn på en älgko med en nyfödd kalv som plötsligt stod mitt på vägen. Elin filmade händelsen som nu har över två miljoner visningar på Facebook. – Det är helt otroligt, vi tror knappt att det är sant, säger Madelen Ohlsson..

BT - 26 nov 17 kl. 18:18

Skulle bygga hus – Borås tabbe stoppar allt: ”Vi beklagar”

Cecilia Belfrage ville flytta från lägenheten i Bredared för att bygga hus. Hon hittade en tomt och kom överens med markägaren men ett misstag från kommunens bygglovsavdelning har gjort att hon slitit med frågan i ett halvår i onödan. Och något bygglov kommer hon med all säkerhet inte att kunna ansöka om..

BT - 13 sep 12 kl. 08:27

Politiker stoppar spetsutbildning

Engelbrektskolan har gjort en ansökan om att få införa spetsutbildning på högstadiet.
Ansökan har skickats in men nu stoppar de rödgröna politikerna den.
?

SmålandsPosten - 29 jan 14 kl. 08:25

Sjuksköterska på LSS-boende stoppar entreprenad

En sjuksköterska på LSS-boendet på Evedal riskerar att sabotera hela grundtanken med lagstiftningen – att de som bor där ska leva som alla andra. Den bedömningen gör Inspektionen för vård och omsorg och stoppar den privata entreprenören från att ta över boendet. – Vi förstår faktiskt inte riktigt hur man har tänkt här, säger Catharina Winberg (M), omsorgsnämndens ordförande.

BT - 11 jul 12 kl. 07:43

Borås skyltar inte för konkurrenten

Försäljning av biogas i kretsloppsstaden Borås är ett ?särintresse?. Med det argumentet stoppar kommunens tekniske chef Gunnar Isackson vägskyltningen till Fordonsgas Sverige AB:s nya tankstation vid regementet i Borås.

BT - 25 aug 14 kl. 08:47

Regn stoppar bil- och tågtrafik

Väderläget i Värmland är fortsatt besvärligt och SMHI varnar för kraftigt regn framför allt i de södra delarna där kan det lokalt komma 30-40 millimeter. Regnmängderna motiverar en klass 1 varning medan den tidigare och allvarligare klass 2-varningen för Värmland kvarstår. Då handlar det om mindre vattendrag som svämmar över efter den senaste tidens regnande.

BT - 07 jul 13 kl. 09:31

Egenodlat populärt bland boråsare

Ätbart och lättskött. Det är den tydligaste trädgårdstrenden i sommar. Och intresset att odla egen mat är stort i Borås.

Trelleborgs Allehanda - 08 nov 13 kl. 09:58

Politiker stoppar teaterchef


Den tilltänkte chefen för Borås stadsteatern stoppas sedan han offentligt kritiserat kulturnämndens makt över teatern, uppger SVT:s "Kulturnyheterna". Gugge Sandström skulle ha blivit tillförordnad chef för teatern, men blir nu av med uppdraget.I torsdagens upplaga av Borås Tidning framhöll Sandström att politikerna styrde för mycket över teaterverksamheten och kritiserade det faktum att teatermedarbetare själva fått skjuta till pengar för att genomföra en föreställning.

Kristianstadsbladet - 08 nov 13 kl. 09:58

Politiker stoppar teaterchef


Den tilltänkte chefen för Borås stadsteatern stoppas sedan han offentligt kritiserat kulturnämndens makt över teatern, uppger SVT:s "Kulturnyheterna". Gugge Sandström skulle ha blivit tillförordnad chef för teatern, men blir nu av med uppdraget.I torsdagens upplaga av Borås Tidning framhöll Sandström att politikerna styrde för mycket över teaterverksamheten och kritiserade det faktum att teatermedarbetare själva fått skjuta till pengar för att genomföra en föreställning.

BT - 18 aug 14 kl. 21:54

Först i Borås: "Känns självklart"

Ekologisk mat har länge varit ett självklart innehåll i matbutikernas diskar och hyllor. Nu har även restaurangbranschen i Borås hakat på trenden – från och med i dag serverar Restaurang astern Kravmärkt lunch på Pulsen konferens. – Det känns självklart att satsa på Kravmärkt mat.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

M: Skärp straffen för den som bär sprängmedel

Gängkriminaliteten håller på att förändra Sverige i grunden, anser Moderaterna och kräver ytterligare åtgärder. Skärp straffen för den som ertappas med sprängmedel på allmän plats och sätt upp fler övervakningskameror, är två nya förslag..

BT - 30 minuter sedan

Mando Diao släpper nytt i höst

BT - 1 timme sedan

Trots förarnas larm – Västtrafik vill behålla biljettkontrollen

Biljettkontrollen är en källa till trakasserier, hot och att passagerare blir våldsamma. Busschaufförerna i Borås har nu tröttnat och vill slippa kontrollera färdbevis. Västtrafik tror inte att det är lösningen på problemet.

BT - 1 timme sedan

Folau sponsras med miljonbelopp av lobbygrupp

Israel Folau har hittat ett nytt sätt att sponsra sin rättsliga kamp mot det australiska rugbyförbundet – som sparkade honom på grund av en homofobisk och hatisk Instagram-publicering. På kort tid har skandalspelaren nu samlat in 4,2 miljoner kronor tack vare en kristen lobbygrupp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.