Realtid > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 16:32

Realtid - 12 jun 19 kl. 11:55

”Det är enormt krävande att vara marknadsledare””Carnegie har haft en positiv utveckling under första halvåret. Vi är optimistiska till resten av året mot bakgrund av vår starka marknadsposition”, säger investmentbankens vd Björn Jansson i en intervju med Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Björn Jansson, Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är enormt, krävandeatt vara , marknadsledare
ÖstersundsPosten - 01 maj 17 kl. 11:55

Tuffaste tiomila någonsin – då slutade länslaget utanför topp-200: "Enormt krävande"

Årets tiomilaorientering i Partille kan ha varit den hårdaste upplagan i historien.
– Enormt krävande. Många tyckte att det var den tuffaste någonsin, berättar Niclas Lidström i länslaget O-ringen i Åre 2021..

Länstidningen i Jämtland - 01 maj 17 kl. 11:55

Tuffaste tiomila någonsin – då slutade länslaget utanför topp-200: "Enormt krävande"

Årets tiomilaorientering i Partille kan ha varit den hårdaste upplagan i historien.
– Enormt krävande. Många tyckte att det var den tuffaste någonsin, berättar Niclas Lidström i länslaget O-ringen i Åre 2021..

Kristianstadsbladet - 14 jun 14 kl. 16:22

100 grävande journalister i Hässleholm

Foto: Annica Jönsson
Föreningen Grävande Journalister, FGJ, höll under lördagen ett arrangemang i Hässleholm. Anledning till uppsamlingen är att gå till botten med det påstådda politiska inflytandet gällande tidningen Norra Skånes kommunrapportering.
Kulturhuset i Hässleholm var välfyllt av namnkunniga journalister under lördagen.

DalaDemokraten - 18 jul 14 kl. 11:30

Diskbänk blev mat för behövande

När Martina Bergman i julas startade insamlingen "juklapp till alla" fick hon ett enormt genomslag. Målet var att samla in 200 juklappar att dela ut till behövande, men snabbt var hon uppe i över 2000 stycken – som hon med Socialtjänstens hjälp kunde förmedla till biståndssökande. När Martina fick kontakt med familjerna blev det påtagligt att många behöver hjälp året runt, inte bara under julen, så hon startade föreningen Hjälptill.

GöteborgsPosten - 24 dec 15 kl. 07:00

Pjär ställer upp som tomte för behövande

Pjär Dahlin, från Kungsbacka, fick ett enormt gensvar på facebook när han erbjöd sig att vara tomte till behövande familjer. I dag är han redo att dela ut klappar till över 70 barn..

YLE - 11 apr 16 kl. 09:56

Orientering i stadskärnan – kul och krävande

I början av april var Kajsaniemiparken centrum för Helsingfors och Finlands första stadsorientering, Helsinki City-O. Cirka 400 orienterare, löpare och motionärer av olika åldrar och med mycket varierande erfarenhet av orientering deltog i evenemanget. Riktad speciellt till löparboomarna Tanken bakom Helsinki City-O, som arrangerades av föreningarna Outdoor Athletics och Rasti-Jyry, är att göra orientering till en del av den starkt pulserande löparboomen i större utsträckning än hittills.

Corren - 17 nov 13 kl. 14:11

Enormt tryck i Domkyrkan

Redan efter tio minuter hade det bildats högar av kläder och skor i Domkyrkan. Många ville hjälpa behövande i Rumänien under söndagseftermiddagen..

Expressen - 08 dec 15 kl. 06:36

Pjär erbjöd sig vara tomte åt behövande

Pjär Dahlin erbjöd sig att vara jultomte för de familjer som verkligen behövde det. Nu, efter tusentals facebookdelningar, har över 120 förfrågningar kommit in. – Det finns ett enormt behov.

YLE - 04 mar 19 kl. 16:11

Bulvaner, skalbolag och skumma penningaffärer – en läcka avslöjar hur Nordea kopplas till enormt nätverk av penningtvätt

En ny dataläcka, som Yles grävande redaktion MOT har fått tillgång till, avslöjar att hundratals miljoner euro från delvis tvivelaktiga källor har slussats till Nordea-konton. De läckta dokumenten innehåller flera tecken på riskfaktorer för penningtvätt..

SmålandsPosten - 14 aug 13 kl. 06:41

Vattenfall fortsätter satsa på omodern teknik

?Vattenfall ska vara ledande på miljövänlig elproduktion i Europa. Det är oförenligt med de inve­steringar i kol-, olje- och kärnkraftverk som gjorts i Tyskland och Holland.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Hedgefonden IPM får ny vd från Barclays Bank

Arne Hassel, som kommer närmast från Barclays bank som investeringschef (CIO), blir ny vd för hedgefonden IPM. Samtidigt lämnar Johan Nordenfalk sin styrelsepost och Catella AB:s vd och koncernchef Knut Pedersen tar över..

Realtid - 3 timmar sedan

Camilla Hedenfelt till Avanazas koncernledning

Camilla Hedenfelt blir ny HR-chef på Avanza. Hon tar även plats i koncernledningen..

Realtid - 4 timmar sedan

De tar plats i Northvolts nya styrelse

Goldman Sachs och Volkswagen får representation i Northvolts nya styrelse. Delar av Northvolts finansierinsgrunda på 10 miljarder har även registrerats hos Bolagsverket där nya aktörer träder fram..

Realtid - 4 timmar sedan

Bristande rutiner kring penningtvätt – DNB får böta

Den norska Finansinspektionen har gett böter till sex fastighetsmäklare för bristande rutiner rörande penningtvätt. DNB:s fastighetsmäklarbolag DNB Næringsmegling får den största boten, 300 000 norska kronor, motsvarande 327 000 kronor..

Realtid - 7 timmar sedan

SBAB om sänkta räntan: ”Det extrema ränteläget fortsätter”

SBAB sänker räntan med upp till 0,4 procent. "Det extrema ränteläget fortsätter. Omvärldstrycket från i höstas att bolåneräntorna skulle stiga är som bortblåst", säger vd Klas Danielsson..

Realtid - 7 timmar sedan

Billerud och AMF i mångmiljardaffär

AMF Pension köper skog för 12,2 miljarder kronor. Närmare bestämt 90 procent av Billerud Korsnäs innehav i Bergsvik Skog Öst..

Realtid - 7 timmar sedan

East Capital stärker fokus på Indien

East Capital har rekryterat Sumeet Bhalla, som kommer från Goldman Sachs Asset Management, till kontoret i Hongkong. "Sumeet har gedigen branschkompetens och specialistkunskaper om den indiska marknaden", säger Peter Elam Håkansson, ordförande på East Capital..

Realtid - 7 timmar sedan

Fjärde AP-fonden: Därför väljer vi att sälja Oriflame

Fjärde AP-fondens Tobias Fransson avfärdar den kritik som handlar om att fonden alltför lättvindigt accepterat familjen af Jochnichs bud på Oriflame..

Realtid - 9 timmar sedan

"Fonden är en lyxprodukt"

Mikael Petersson förvaltar hedgefonden Coeli Absolute European Equity med 600 miljoner kronor under förvaltning med målet att nå 1 miljard till årsskiftet. "Jag har ingen problem med att ta betalt för den överavkastning som jag levererar. Det tycker jag är högst rimligt", säger Mikael Petersson om kritiken mot branschens höga avgifter..

Realtid - 10 timmar sedan

Aktivt förvaltade fonder ett minfält för pensionsspararen

Att begränsa antalet valbara fonder på Pensionsmyndighetens fondtorg är en bra start av politikerna. Det skulle vara ännu bättre om det enbart gick att välja indexfonder, skriver Nordicus vd Henrik Norén på Realtids debattsida idag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.