Expressen > Nyheter

Thursday, 27 June, 08:56

Expressen - 12 jun 19 kl. 11:55

Polisen varnar för knark som ser ut som godisEnligt polisen florerar det narkotika som ser ut som godis.I ett inlägg på Facebook går man nu ut med en varning till vårdnadshavare och skolpersonal..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, varnarför , knarksom , serut som , godis
Polisen - 18 jun 15 kl. 10:45

Polisen varnar för starka plåster

De senaste två veckorna har fyra unga människor dött efter att ha brukat Fentanylplåster. Polisen varnar nu för felanvändning. ”Fentanyl är ett mycket starkt smärtstillande medel som är receptbelagt”, säger förundersökningsledaren Mikael Törnblom..

YA - 30 minuter sedan

Stöldvåg på badplatserna i sommar – polisen varnar

En pojke i tolvårsåldern blev bestulen på sin ryggsäck mitt på ljusa dagen på friluftsbadet i Skurup. Polisen varnar för att stölderna ökar i sommar och ber att man ska vara uppmärksam på sin omgivning. .

Dagens PS - 21 dec 16 kl. 07:59

Polisen varnar: Akta dig för julbluffen

DagensPS.se har tidigare skrivit om Finansinspektionens stora lista över värsta blufföretagen samt om sajterna som blåser dig. Och nu varnar polisen för en ny bedrägerivåg lagom till julhandeln.

HBL - 18 okt 13 kl. 13:06

Polisen varnar för utpressningsprogram på datorn

Polisen varnar för så kallade utpressningsprogram på datorn. Redan 30 000 finländare har blivit lurade att betala ut pengar till en kriminell grupp.Utpressningsprogrammet låser datorn och hävdar att det gjorts av en myndighet, till exempel polisen.

BT - 11 jun 12 kl. 20:56

Polisen varnar för Facebook-varningar

I Jämtland har en Facebookgrupp bildats där man varnar varandra när man ser polisens fartkontroller. 1 500 personer är medlemmar. Men det innebär också att till exempel bankrånare och rattfyllerister kan få tips om var polisen håller hus.

SmålandsPosten - 09 jun 14 kl. 17:01

Polisen varnar för gräsklipparliga

Antalet stulna gräsklippare har fördubblats i Kronobergs län i år, jämfört med förra året. Polisen varnar nu för att en eller flera ligor är ute efter att stjäla gräsklippare. I helgen som var, stals 4 gräsklippare i Rolsmo utanför Linneryd i Tingsryd kommun.

Expressen - 23 nov 15 kl. 21:54

Polisen varnar för falska mejl från hotell

Polisen varnar för bedragare som lurar till sig pengar genom falska mejl som ser ut att komma från hotell och bokningssajter. Bedragarna lurar till sig boknings- och personuppgifter vilket gör att mejlen ser äkta ut. – Man ska vara uppmärksam om man har bokat hotell, oavsett var man har bokat det, säger Jan Olsson, förundersökningsledare på nationellt bedrägericenter..

DN - 18 okt 18 kl. 12:15

Polisen varnar för nytt mobilskal – ser ut som vapen

Polisen varnar för senaste mobiltrenden – skal som ser ut som vapen. – De riskerar att utsätta såväl bäraren som andra människor för svåra situationer, säger Ola Österling, pressekretare vid Stockholmspolisen..

Magazin24 - 23 nov 12 kl. 11:06

Polisen varnar för inbrott

Det är hög tid att se om sitt hus. Polisen varnar för att vår region kan drabbas av en inbrottsvåg. Västerås har den senaste tiden drabbats av flera villainbrott.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen varnar för ny Netflixbluff – kan kapa din identitet och bank

Det är Skånepolisen som uppmärksammat fall av så kallad phishing. I sociala medier och mejlinkorgar har personer blivit kontaktade av bedragare som utger sig för att komma från Netflix. Nu sprids en varning över hela landet via nationellt bedrägericenters Facebooksida.

News55 - 29 mar 16 kl. 12:02

Polisen varnar: Öppna inte mejl från Sveriges domstolar

”Domstolen har bjudit dig på grund av rättsligt förfarande mot dig. Du måste skriva ut domstolsprocess information och gå till den angivna domstolen.” Så kan det stå i det bluffmejl som skickats ut till svenska mottagare i hela landet under den senaste tiden.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Kvinna hittad död – misstänkt mord

En kvinna har mördats i Karlstad under natten mot torsdag, uppger Aftonbladet.– Vi har ett ärende gällande ett grovt brott, säger Christina Hallin, polisens presstalesperson, till tidningen..

Expressen - 15 minuter sedan

Böneförbud i kommun – nu anmäls förändringen

Bromölla kommun anser att det inte bör vara tillåtet att be på arbetstid – och ändrade sina riktlinjer. Nu har en anmälan gjorts till justitieombudsmannen, uppger Kristianstadbladet. – Kommunen har fått två veckor på sig att ge in de begärda handlingarna, säger Maria Wagermark, handläggare på JO, till tidningen..

Expressen - 30 minuter sedan

Varningen: Brist på viktigt vaccin

HPV-vaccin ger ett effektivt skydd mot livmoderhalscancer, varför det används i flera länder.Men på grund av vaccinets utbredda användning råder det nu brist, skriver Sveriges Radio. .

Expressen - 45 minuter sedan

KD-raset: Busch Thor tar stora steg bakåt

KD backar och L ligger nära riksdagsspärren i Novus väljarbarometer/SVT.  .

Expressen - 45 minuter sedan

Förslaget: Utomhusbassäng på Lundbybadet ska rivas

Ett förslag om utbyggnad och renovering av Lunbybadet på Hisingen ligger på kommunens bord.
Men satsningen får också konsekvenser för den populära utomhusbassängen som får stryka på foten och rivas om renoveringen ska bli av.Något som fått Miljöparitet att reagera.

Expressen - 45 minuter sedan

H&M: Så går det för klädjätten – besked om lönsamheten

På torsdagsmorgonen kom besked om klädjätten H&M:s ekonomiska läge.när företagets sexmånadersrapport offentliggjordes.Resultatet landar på 5,9 miljarder vilket är i linke med förväntningarna, uppger Dagens Industri.

Expressen - 1 timme sedan

Luftföroreningar kan leda till sämre fertilitet

En ny studie visar att det kan finnas ett samband mellan luftföroreningar och svårigheter att bli gravid.  Av de 1 300 kvinnorna som deltog i studien hade de som bodde på mer förorenade adresser färre äggceller än de andra kvinnorna. – Det är ett forskningsområde som förtjänar mera forskning och uppmärksamhet, säger forskaren Pauliina Damdimopoulou på Karolinska institutet till Vetenskapsradion.

Expressen - 1 timme sedan

Trumps dyra drag – för att få uppmärksamhet

MIAMI. Donald Trump uppmanades av rådgivare att inte kommentera den första demokratiska debatten.Presidenten skrev att debatten var ”BORING” – och överlät angreppen till sin kampanjchef.

Expressen - 1 timme sedan

Ingen minskning av tbe-fall i länet

De senaste årens trend med rekordhöga antal fall av tbe, ser ut att fortsätta i Västra Götaland.Förra året rapporterades 60 fall av den fästingburna hjärnhinneinflammationen i länet.– Jag skulle inte bli förvånad om vi får lika många fall i år som de två tidigare, säger smittskyddsläkare Peter Nolskog till SVT Nyheter Väst..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Villa i brand – stor räddningsinsats

Ett bostadshus i Östra Ljungby brinner. En kraftig rökpelare syns på långt avstånd. – Det är nog bara en tidsfråga innan lågorna slår igenom taket, säger Kvällspostens fotograf på plats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.