Expressen > Nyheter

Thursday, 20 June, 06:57

Expressen - 12 jun 19 kl. 11:39

Attacken på Löfven: ”Betvivlar hans förmåga”Stefan Löfven och Ulf Kristersson hamnade i en het ordväxling om gängkriminaliteten under säsongens sista partiledardebatt i riksdagen.– Jag betvivlar inte statsministerns goda vilja, jag betvivlar hans förmåga, säger Moderatledaren..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Löfven, Ulf Kristersson, Moderatledaren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Attacken, Löfven, Betvivlarhans , förmåga
BT - 07 jan 15 kl. 16:07

Alla fördömer attacken i Paris

Politiker och publicister är eniga. Terrorattacken i Paris hotar både demokratin och det fria ordet och måste fördömas. "En vidrig attack mot det demokratiska fundamentet", säger statsminister Stefan Löfven.

BT - 07 jan 15 kl. 17:02

Alla fördömer attacken i Paris

Politiker och publicister är eniga. Terrorattacken i Paris hotar både demokratin och det fria ordet och måste fördömas. "En vidrig attack mot det demokratiska fundamentet", säger statsminister Stefan Löfven.

SmålandsPosten - 07 jan 15 kl. 18:29

Alla fördömer attacken

Politiker och publicister är eniga. Terrorattacken i Paris hotar både demokratin och det fria ordet och måste fördömas.
"En vidrig attack mot det demokratiska fundamentet", säger statsminister Stefan Löfven.

SmålandsPosten - 07 jan 15 kl. 21:28

Polisen: Tre gripna för attacken

En talesman för franska polisen säger till The Guardians korrespondent att tre personer gripits, misstänkta för del i attacken mot Charlie Hebdos kontor. Det framgår däremot inte vilken roll de gripna ska ha haft i attacken mot satirtidningen. Det framgår därmed inte heller om det är samma tre personer som tidigare under onsdagskvällen uppgavs vara identifierade som skyldiga till det blodiga dådet mot satirtidningen Charlie Hebdo där tolv personer sköts ihjäl.

Expressen - 21 mar 16 kl. 14:56

Löfven: Attacken mot medierna är allvarlig

Det är fortfarande oklart vem eller vilka som står bakom helgens IT-attack mot flera svenska mediehus. Polisen samarbetar med bland andra FBI och försöker spåra det Twitterkonto som på förhand varnade för attacken. Statminister Stefan Löfven ser allvarligt på händelsen..

BT - 07 apr 17 kl. 16:16

TV: Stefan Löfven om attacken i Stockholm

Stefan Löfven kommenterade attacken i Stockholm från Ängskolan i Skene..

SR - 24 nov 17 kl. 16:35

Statsminister Stefan Löfven om attacken i Egypten

Dådet i Sinai i Egypten, där över 200 människor dödades, inträffade samtidigt som EU:s stats- och regeringschefer träffades i Bryssel i dag och så här kommenterar statsminister Stefan Löfven attacken..

Dagen - 10 dec 17 kl. 11:16

Löfven om attacken

I ett skriftligt uttalande till TT kommenterar nu statsminister Stefan Löfven (S) attacken mot synagogan i Göteborg i går..

Dagen - 10 dec 17 kl. 11:16

Löfven om attacken

I ett skriftligt uttalande till TT kommenterar nu statsminister Stefan Löfven (S) attacken mot synagogan i Göteborg i går..

Sydsvenskan - 10 dec 17 kl. 09:25

Löfven: Inte plats för antisemitism i Sverige

Attacken mot Göteborgs synagoga väcker avsky. Statsminister Stefan Löfven (S) skriver i ett uttalande att han är "fruktansvärt upprörd". "Jag blir fruktansvärt upprörd över attacken mot synagogan i Göteborg i går, och att det uppmanades till våld mot ju.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Miljöpåverkad fisk kan öka risken för diabetes

Om den feta fisken vi äter i Sverige hade varit fri från miljögifter hade den gett minskad risk för typ 2-diabetes.Men så ser verkligheten inte ut – och i stället ger fisken noll effekt, enligt en ny rapport från Chalmers.– Samtidigt såg vi en koppling mellan hög konsumtion av fet fisk och höga halter av miljögifter i blodet, säger Lin Shi, doktor i livsmedelsvetenskap i ett pressmeddelande.

Expressen - 15 minuter sedan

Efter våldet – Malmö kräver att personalen är ute mindre

”Innan du lämnar ett trapphus, titta först ut och gör en bedömning av omgivningen”.”Undvik att titta på mobiltelefon när du rör dig utomhus” och ”parkera så nära adressen du ska besöka, gärna en upplyst plats”.Så låter det när Malmö stad ger direktiv till personal som rör sig ute i staden.

Expressen - 15 minuter sedan

Ministern: Stora risker med Facebooks nya valuta

Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) varnar för Facebooks nya kryptovaluta Libra.– Det är stora risker, säger han till Sveriges Radio..

Expressen - 1 timme sedan

Pia, 60, var borta i två timmar – då slog inbrottstjuvarna till

Pia Johansson, 60, åkte hemifrån i två timmar och kom tillbaka till sönderslagna rutor och nedrivna lådor.Inbrottstjuvarna hade då hunnit söka igenom hennes hus efter smycken och andra värdesaker. – Det kändes som om de hade bevakat huset.

Expressen - 2 timmar sedan

Xi Jinping på väg till Nordkorea

Kinesiska presidenten Xi Jinping har lämnat landet och är på väg till Nordkorea, rapporterar AP. Xi ska möta Kim Jong-Un, Nordkoreas ledare, för att diskutera kärnvapenfrågan och ekonomin. ”Kina är positivt till att Norkorea behåller den rätta riktningen när det gäller att hitta en politisk lösning till frågan om den koreanska halvön”, skriver Xi i en text som publicerats i en nordkoreansk tidning, enligt BBC..

Expressen - 2 timmar sedan

Man gripen för våldtäkt

En man i 25-årsåldern har blivit gripen för våldtäkt mot en kvinnlig bekant.Brottet ska ha skett under kvällen i Bollnäs, uppger polisen på sin hemsida..

Expressen - 2 timmar sedan

Studie: Musselodlingar kan sänka kostnader

Synen på musselodlingar som ett sätt att minska utsläppen i Östersjön går isär bland forskare. Ur ett ekonomiskt perspektiv är dock musslorna fördelaktiga, enligt en ny studie..

Expressen - 5 timmar sedan

En person till sjukhus efter brand i Stockholm

Flera brandbilar och ambulanser har larmats till en lägenhetsbrand i centrala Stockholm.Minst en person har skadats och är förd till sjukhus, uppger DN..

Expressen - 6 timmar sedan

Donald Trumps plan för dottern Ivanka

Donald Trump lanserade natten till torsdagen sin kampanj inför presidentvalet 2020.Men faktum är att äldsta dottern, Ivanka, är mer populär än sin pappa i flera av USA:s vågmästarstater – så kallade swing states.Något som Donald Trump hoppas kunna dra nytta av när han nu siktar på en andra period i Vita huset..

Expressen - 7 timmar sedan

Utbredd prostitution på massagesalonger – polisen larmar

Prostitution är utbredd på massagesalonger – det slår polisen fast.Till exempel har civilklädda poliser blivit erbjudna så kallad ”happy ending”.– Vi har arbetat undercover och blivit erbjudna sex i alla dess former, säger polisen Torbjörn Hermansson till Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.