UNT > Inrikes

Wednesday, 26 June, 05:44

UNT - 12 jun 19 kl. 11:31

Kristersson: Ni har tappat greppetModeratledaren Ulf Kristersson anklagar regeringen för att inte ta tag i skjutningar, gängkriminalitet och polisbrist..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Ulf Kristersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KristerssonNi har tappat , greppet
DN - 04 sep 17 kl. 22:22

Ulf Kristersson kopplar greppet om Stockholms län

Ulf Kristersson får ytterligare stöd i racet om att bli Moderaternas nästa partiledare. På måndagskvällen nominerade minst fem Stockholmsföreningar Kristersson – och nu kopplar han greppet om det viktiga Stockholms län..

DN - 12 jun 19 kl. 10:17

Kristersson: Ni har tappat greppet om brotten

Ulf Kristersson anklagar regeringen för att ”ha tappat greppet” om kriminaliteten. – Det är färre poliser och grövre brott. Ni har misslyckats på statens mest fundamentala område, säger M-ledaren riksdagens partiledardebatt..

Expressen - 10 apr 16 kl. 22:22

"Regeringen håller på att tappa greppet"

Ansvarsfullt – eller helt oansvarigt? Regeringen och oppositionen står långt ifrån varandra i debatten om välfärden – det var tydligt i söndagens "Agenda". – Regeringen håller på att tappa greppet om de offentliga finanserna.

GöteborgsPosten - 12 jun 19 kl. 14:06

Kristersson: Ni har tappat greppet

Moderatledaren Ulf Kristersson anklagar regeringen för att inte ta tag i skjutningar, gängkriminalitet och polisbrist. Regeringen har tappat kontrollen, säger han..

Sydsvenskan - 21 feb 12 kl. 16:27

Kristersson (M) ber om ursäkt

Efter att oppositionen öppnat för misstroendeomröstning mot socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) för att han vägrar följa riksdagsbeslut ber han nu om ursäkt: "Jag tar riksdagens beslut på stort allvar".
De rödgröna partierna öppnar för en misstroendeomröstning mot socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M). Bakom ligger hans vägran att följa riksdagsbeslutet om en återgång till gamla regler i sjukförsäkringen.

BT - 11 dec 14 kl. 10:37

Hej Batra, Kristersson och Svantesson ? rivstarta med att öppna arbetsmarknaden för fler!

Kul när M lyssnar på BT! Det är alltid lika roligt när partier och makthavare lyssnar på vad BT:s ledarredaktion tycker och skriver. Så skulle en mindre blygsam kommentar kunna inledas till nyheten om att Ulf Kristersson blir Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson.

Skånskan - 09 okt 18 kl. 21:40

Kristersson ger upp om att få stöd av S

Inrikes Moderaternas partiledare Ulf Kristersson har gett upp hoppet om att få Socialdemokraternas stöd för att bilda en
Alliansregering.Det beskedet gav han talmannen Andreas Norlén vid gårdagens halvtidsavstämning. Kristersson har nu ytterligare en vecka på sig att sondera och slutligen få till stånd en Alliansregering.

Cornucopia - 05 nov 18 kl. 15:11

Björklund (L): Kommer rösta emot Kristersson (M) som statsminister - Alliansen har spruckit

De så kallade Liberalernas partiledare Jan Björklund säger nu att hans parti aktivt kommer rösta emot Ulf Kristersson (M) som statsminister i nästa veckas omröstning. Detta därför att en sådan regering behöver stöd från SD för att regera, likt sist Jan Björklund satt i regering. Den så kallat borgerliga Alliansen har alltså spruckit, och Björklund vill ej regera på en allianspolitik.

Skånskan - 12 nov 18 kl. 10:42

Ulf Kristersson vill bilda regering med KD

Vid en presskonferens på måndagen berättade moderatledaren Ulf Kristersson att han vill bilda regering med Kristdemokraterna.Det var strax före klockan 10 som Ulf Kristersson gick till talmannen för att meddela vilka partier som ska ingå i hans regeringsunderlag. Ulf Kristersson uppgav att Moderaterna vill bilda regering tillsammans med Kristdemokraterna.

Dagens PS - 08 jan 18 kl. 11:11

Ulf Kristersson hyllar Reinfeldt: ”Rätt signal”

M-ledaren står fortfarande bakom företrädaren Fredrik Reinfeldts utskällda pensionsutspel. Moderaternas nye ledare Ulf Kristersson har haft en flygande start vid rodret för Sveriges näst största parti. De senaste siffrorna från Aftonbladet/Inizio visade att partiet skulle få 23,7 procent av rösterna om det var val i dag och samtidigt drar Alliansblocket ifrån med ett försprång om 5,1 procentenheter över de rödgröna.

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Myggorna älskar din svettlukt

Skogsmyggorna frodas som aldrig förr i år, och festar ohämmat på dina stackars armar och ben..

UNT - 1 timme sedan

Brand efter explosion i Örebro

En lokal i Örebro började brinna under natten..

UNT - 1 timme sedan

Pappa och tonårssöner döms för knarkhandel

En man i 45-årsåldern och hans två tonårssöner döms för narkotikaförsäljning i Göteborgs innerstad, skriver Göteborgs-Posten..

UNT - 4 timmar sedan

Larm om skottlossningar i Uppsala

Polisen i Uppsala fick larm om två olika skottlossningar under natten..

UNT - 4 timmar sedan

Sjuksköterska kritiseras för felmedicinering

En sjuksköterska vid Sollefteå sjukhus kritiseras av Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) för felmedicineringar, skriver allehanda..

UNT - 7 timmar sedan

Svälte sitt barn – vill slippa straff

Föräldraparet svälte sin son genom att inte ge honom annat än bristfällig vegankost och dömdes för grovt vållande av kroppsskada..

UNT - 7 timmar sedan

Kränkning under studentjippo polisutreds

Polisen har inlett en förundersökning mot fyra gymnasieelever i Växjö..

UNT - 9 timmar sedan

Lät hatet stå kvar – fälls i rätten

En 52-årig man döms till villkorlig dom och böter för att inte ha rensat sin Facebookgrupp "Stå upp för Sverige" från rasistiska kommentarer..

UNT - 9 timmar sedan

Väderkrock ger stor risk för skyfall

Värme från söder, svalka från norr..

UNT - 10 timmar sedan

Imamernas advokater: Inte rättssäker process

De är inlåsta på häkten med utvisningsbeslut hängande över sig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.