DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 01:39

DI - 12 jun 19 kl. 11:39

M lovar skattestopp på företagande: ”Kommer inte öka”Moderaterna lovar ett stopp för nya skattehöjningar på företagande och entreprenörskap. Partiet vill samtidigt skjuta till mer pengar till kommunerna och öppnar också för en höjning av momsen..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M lovar, skattestopp, företagandeKommer inte , öka
BT - 12 mar 14 kl. 20:56

Lovar Borås utbildningsplatser

16 000 nya utbildningsplatser för universitet och högskolor. Varav 6 000 viks för yrkeshögskolan. Av de 6 000 platserna hamnar 70 i Borås, om S vinner valet.

YLE - 08 aug 16 kl. 06:00

Trötta R-kioskföretagare sliter hårt med postens paket

R-kioskföretagares offentliga bokslut visar att en majoritet av de som erbjuder postens service gjorde en förlust i fjol. Flera köpmän pekar ut postens tjänster som en orsak till det dåliga resultatet. Harri är utbildad tradenom och har tidigare jobbat i it-branschen.

BT - 01 sep 14 kl. 18:45

Manifest utan valfläsk

Alliansens valmanifest innehåller få stora dyra löften. När valspurten startar satsar man i stället på att visa upp ett tryggt regeringsalternativ. Alliansen går till val på ett tjockt valmanifest på 126 sidor.

YA - 03 sep 14 kl. 04:00

Klassisk fläskmeny

Socialdemokraterna har valt väg. Den leder till högre bidrag och högre skatter.
Folk är trötta på att valet ska handla om att bara få någon extra hundring i den egna plånboken, förklarade Stefan Löfven i inledningen på den presskonferensen där Socialdemokraternas valmanifest presenterades.

YLE - 31 aug 15 kl. 15:00

Regeringen renar vattendrag och digitaliserar

Regeringens spetsprojekt ska rena vattendragen, digitalisera offentliga tjänster, höja kvaliteten på forskningen och fixa till hälsovården. I kväll berättar statsminister Juha Sipilä om finansiering och tidtabell. Spetsprojekten listas i regeringsprogrammet under fem rubriker och är allt som allt 27 stycken.

YLE - 31 aug 15 kl. 15:00

Regeringen renar vatten, fixar jobb och digitaliserar

Regeringens spetsprojekt ska rena vattendragen, digitalisera tjänster, höja kvaliteten på forskningen och fixa till sysselsättning och hälsovård. I kväll berättar statsminister Juha Sipilä om finansiering och tidtabell. Spetsprojekten listas i regeringsprogrammet under fem rubriker och är allt som allt 27 stycken.

Sydsvenskan - 28 jun 15 kl. 20:49

Mycket av Annie Lööfs politik ligger helt rätt i tiden.

De sista ska bli de första. I Almedalen följer turordningen denna bibliska princip. Fjolårets jumbo, Centerpartiet, var därmed först ut när årets politikervecka i Visby inleddes på söndagen.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 15 kl. 20:49

Mycket av Annie Lööfs politik ligger helt rätt i tiden.

De sista ska bli de första. I Almedalen följer turordningen denna bibliska princip. Fjolårets jumbo, Centerpartiet, var därmed först ut när årets politikervecka i Visby inleddes på söndagen.

BT - 18 sep 13 kl. 12:39

Rätt tidpunkt för stora ord

En liten regeringsombildning, men en enda stor lovsång till det som får Sverige och solidaritet att vara varandras synonymer. Är det någon dag på året som de riktigt stora orden är de enda som håller måttet så är det just den dag då våra folkvalda intar politikens finrum ? Sveriges riksdag ?

Kristianstadsbladet - 23 aug 14 kl. 17:40

Borg flaggar för nya skattehöjningar

Foto: TT
Finansminister Anders Borg (M) flaggar för nya skattehöjningar på sikt om Alliansen vinner valet.Han kan tänka sig höjd skatt på banker, alkohol och tobak, men lovar att inte röra skatter på jobb, företagande eller bensin.
Borg presenterade på lördagen en plan för att stärka Sveriges offentliga finanser.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Förteget om Hongkong på fastlandet

Protesterna i Hongkong omnämns knappt i Fastlandskinas statliga och regeringstrogna medier. I kinesiska sociala medier har bilder och omnämnanden av händelserna tagits bort..

DI - 3 timmar sedan

Rapport: Klimatmål kräver dubblat bensinpris

Riksdagspartierna har låtit sig vilseledas. Beslutet att minska utsläppen av koldioxid från transportsektorn (exklusive flyg) med 70 procent mellan 2010 och 2030 bygger på bristfälliga underlag, anser miljödebattören och forskaren Per Kågeson..

DI - 3 timmar sedan

Bildspecial: Här är världens dyrbaraste veteranbilar

Concorso d’Eleganza vid Comosjön är världens främsta show för historiska bilar. På Gatsby-inspirerade partyn pågår heta diskussioner om hur framtiden ser ut för dessa rullande konstverk. Men här visas också världens dyraste nya bil upp.

DI - 3 timmar sedan

Dan Olofsson ger miljoner till judisk säkerhet i Malmö

Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Strömavbrott i Sydamerika – miljoner utan el

Nästan hela Argentina och Uruguay blev utan el efter ett massivt strömavbrott på söndagen. Argentinas president säger att han aldrig sett något liknande och utlovar en grundlig utredning..

DI - 4 timmar sedan

Nordic Capital gör nytt miljardförvärv i USA

Nordic Capital köper sitt tredje amerikanska företag i hälsosektorn på tre år. Thomas Vetander, ansvarig för förvärvet, flyttar till New York till hösten och blir chef för riskkapitalbolagets nya USA-kontor. .

DI - 5 timmar sedan

M deltar i migrationsutredning — trots kritik

Moderaterna kommer att vara med i den parlamentariska migrationsutredningen, men är fortfarande kritiska. ”Jag är ohyggligt kritisk till att det här är ett beställningsverk för mer omfattande invandring till Sverige”, säger M-ledaren Ulf Kristersson..

DI - 5 timmar sedan

Vårdkostnaderna skenar – illröda siffror för USA

Hade USA varit ett bolag i S&P 500 hade aktien sannolikt gått uselt. De senaste 50 åren har USA Inc nämligen gått med plus ynka fem år..

DI - 6 timmar sedan

Bards droghyllning skapade ramaskri – skrek ”Sätt mig i land!”

Trots att Bibi Rödöö har varit chef för Sommar i P1 i 23 år kan hon inte tänka sig ett roligare jobb. ”När vi hittar de där magiska ögonblicken i etern är det värt all möda”, säger hon..

DI - 6 timmar sedan

Vinskörd i fara efter fransk hagelstorm

Ett oväder med hagel stora som pingisbollar har ödelagt frukt- och vinodlingar i sydöstra Frankrike. ”Katastrofalt”, säger jordbruksminister Didier Guillaume..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.