DI > Ekonomi

Thursday, 27 June, 08:44

DI - 12 jun 19 kl. 11:31

Kursraketens aggressiva tillväxtplaner – så ska bolaget lyckas i KinaFirst North-noterade solenergibolaget Soltech har nära tredubblat sin aktiekurs sedan årsskiftet. Bolagets vd säger till Di TV Hållbarhet att den aggressiva Kina-strategin och långa kontrakt ligger bakom framgången..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kina, North, Soltech, Di TV Hållbarhet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kursraketens, aggressiva, tillväxtplaner, ska , bolaget, lyckasi , Kina
DI - 23 sep 14 kl. 20:25

XXL:s aggressiva plan

Norska sportjätten XXL offentliggjorde på tisdagen prospektet inför noteringen på Oslobörsen den 8 oktober. Där avslöjar bolaget sina aggressiva tillväxtplaner..

DI - 24 okt 18 kl. 07:27

Efter vd:ns tillväxtplaner: Telenor höjer årets vinstprognos

Den norska teleoperatören Telenor, som leds av Sigve Brekke, höjer sin prognos för helåret 2018 om en organisk tillväxt i ebitda-resultatet till 3-4 procent, från 2-3 procent. .

BT - 23 mar 16 kl. 06:00

Cidermärkets tillväxtplaner – bygger ut och gör tung satsning

Ett nytt stort lager och ett musteri på hemmaplan igen. Herrljungas mest kända varumärke investerar och satsar på närodlat. – Om några år hoppas jag vägarna här i trakten kommer att kantas av äppelträd, säger Herrljunga Ciders vd Johan Branmark..

DN - 22 okt 18 kl. 19:42

Carl Johan von Seth: Journalistmordet kan grusa saudiska tillväxtplaner

Mohammed bin Salman har krönt sig själv till Saudiarabiens reformkung. Nu förskräcks världen av kronprinsens blodtörst, och planerna på att modernisera den saudiska ekonomin kan grusas av journalistmordet..

Sydsvenskan - 25 jun 15 kl. 19:29

HH-tunnel hotar färjetrafiken

Ganska ofta sänder kommunen ut publikationer om hur bra det är i Helsingborg och hur det skall bli ännu bättre. Det är naturligtvis inget fel i det och skattebetalarna skall veta hur väl deras pengar spenderas.En sak som ständigt påtalas och då ofta med stor entusiasm är behovet av en fast HH-förbindelse.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 15 kl. 19:29

HH-tunnel hotar färjetrafiken

Ganska ofta sänder kommunen ut publikationer om hur bra det är i Helsingborg och hur det skall bli ännu bättre. Det är naturligtvis inget fel i det och skattebetalarna skall veta hur väl deras pengar spenderas.En sak som ständigt påtalas och då ofta med stor entusiasm är behovet av en fast HH-förbindelse.

Dagensanalys.se - 07 sep 16 kl. 16:50

Framtiden är preskriptiv: Dags för nästa steg i företagets beslutsfattande

Preskriptiv analys utgör nästa steg för de som vill fatta de rätta besluten och vässa nyckeltalen. Det inkluderar lösningar som ger faktiska rekommendationer för affärsbeslut – med utgångspunkt från relevant data.  Enterprising organisations are revolutionising their big data strategies through the use of prescriptive analytics Tanken att använda data som underlag till välgrundade affärsbeslut är på intet sätt ny.

DI - 28 nov 17 kl. 18:25

Martin Blomgren: Ödesfrågorna som ska skilja agnarna från vetet

Efter tre kvartal med kraftig och bred tillväxt är det glada tongångar hos verkstadsjättarna. Nu är strålkastarljuset riktat mot tillväxtplaner och till ödesfrågor som digitalisering, automatisering och eldrift. Vilka svar har egentligen bjässarna på utmaningarna?.

Dagensanalys.se - 03 sep 18 kl. 15:02

Mynewsdesk köper Mention för bevakning av digitala och sociala kanaler i realtid

Uppköpet är ytterligare ett steg i Mynewsdesks tillväxtplaner med målet att skapa en ny global ledare inom realtidsbevakning i digitala och sociala kanaler för små- och medelstora företag. Mention tillhandahåller ett globalt för realtidsbevakning i digitala och sociala kanaler med expertis inom AI och datadriven analys. ”Det här uppköpet skapar en ny global ledare inom bevakning av digitala och sociala kanaler som kan erbjuda den bästa mjukvaran för PR, marknadsföring och kommunikation för små- och medelstora företag.

Computer Sweden - 16 dec 13 kl. 15:04

Rusta byter affärssystem - väljer IFS


Rusta har utsett IFS till leverantör av ett nytt affärssystem som ska stödja företagets tillväxtplaner och internationella expansion.

.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Nordkorea varnar USA: "Tiden rinner ut"

Tiden för att lägga fram en ny strategi för väcka nytt liv i nedrustningssamtalen rinner ut för USA, säger en högt uppsatt nordkoreansk diplomat inför Donald Trumps besök i Sydkorea..

DI - 15 minuter sedan

Astra Zeneca: Ökad överlevnad med Imfinzi i fas 3-studie

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca presenterar en interimsanalys av Caspian-studien i fas 3 vid behandling av en form av icke småcellig lungcancer i första linjens behandling. Resultaten visade på en förbättrad total överlevnad som var statistiskt signifikant och kliniskt meningsfull..

DI - 15 minuter sedan

Eltel och LFV ingår avsiktsförklaring

Eltel och Luftfartsverket, LFV, har ingått en avsiktsförklaring om att Eltel ska överlåta affärsområdet Aviation & Security till LFV. I avsiktsförklaringen åtar sig båda parterna att verka för att slutligt avtal tecknas senast under första kvartalet 2020..

DI - 15 minuter sedan

ABG sänker skogsbolaget – här är dagens rekar

ABG Sundal Collier skruvar ner riktkursen för skogsbolaget Holmen, medan Morgan Stanley inleder bevakningen av Trelleborg..

DI - 15 minuter sedan

Följ torsdagens börsöppning

Följ börsöppningen live med inbjudna gäster och tidningens experter. Programledare Pontus Herin gästas av Per Andersson, förvaltare Spiltan Fonder, och Henrik von Sydow, omvärldsstrateg Carnegie. Sändningen börjar 08.

DI - 15 minuter sedan

Trianon köper fastighet av NCC för 425 miljoner

Fastighetsbolaget Trianon har tecknat avtal om att förvärva projektet Multihuset i Limhamn av byggkoncernen NCC. Förvärvet sker till ett underliggande fastighetsvärde om 425 miljoner kronor och tillträde beräknas ske under fjärde kvartalet 2019..

DI - 30 minuter sedan

Dignitana får FDA-godkännande i USA för skalpkylningssystem

Dignitana, som verkar inom medicinsk skalpkylningsteknik, har fått godkännande av USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet FDA att bolagets skalpkylningssystem, Dignicap Delta, används av amerikanska vårdgivare. .

DI - 30 minuter sedan

Proact säljer spanskt dotterbolag

It-företaget Proact har ingått ett avtal med Cibernos för att sälja sitt dotterbolag i Spanien. .

DI - 45 minuter sedan

Nobina stärker resultatet i första kvartalet

Bussbolaget Nobina redovisar ett rörelseresultat om 152 miljoner kronor i det första kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår, vilket kan jämföras med 114 Mkr under motsvarande period i fjol..

DI - 45 minuter sedan

Klövern säljer fastighet i Uppsala för 258 miljoner

Fastighetsbolaget Klövern säljer en fastighet i Uppsala för 258 miljoner kronor. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.