Skånskan > Nyheter

Tuesday, 18 June, 03:23

Skånskan - 12 jun 19 kl. 11:35

Nya ägare till mindre hus i HörbyHörby Jenny Katarina Alexandra Sjögren, 41, och Matthias Jarenros, 42, från Limhamn, är nya ägare till fastigheten på adressen Södra Rörum 4277 i Hörby. Huset byggdes 2008 och har en boyta på 54 kvadratmeter. Säljare är Henrik Söndergaard Kristenssen och Janne Söndergaard Kristensen. Affären blev klar i maj 2019 och köpesumman blev 950 000 kronor. Precis i närheten såldes i somras ett annat hus, på Södra Rörum 4267.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Hörby, Jenny Katarina Alexandra Sjögren, Matthias Jarenros, Limhamn, Södra Rörum, Henrik Söndergaard Kristenssen, Janne Söndergaard Kristensen, Rörum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill mindre , husi , Hörby
Skånskan - 15 maj 18 kl. 05:00

Mårtenssons Bil stänger i Hörby

HÖRBY Mårtenssons Bil i Hörby AB har stora skulder och tvingas till en företagsrekonstruktion. Bolaget har totalt 92 anställda i Skåne. Anläggningen i Hörby, där huvudkontoret har funnits, stängs.

Sydöstran - 01 feb 16 kl. 16:28

Lastbil nära ramma villa i Lörby

Tredje gången gillt blev det för den fastighetsägare i Lörby som åter igen fick ovälkommet besök i sin trädgård..

Nerikes Allehanda - 14 sep 17 kl. 11:48

Smycken stals vid villainbrott i Sörby – tjuvar tog sig in genom källarfönster

En villaägare i Sörby har anmält ett inbrott till polisen. Polisens tekniker ska åka ut till platsen, men redan nu vet man att smycken har tagits från bostaden..

Corren - 07 dec 16 kl. 08:23

Räv överraskade villaägare i Sörby

Det är inte bara i Ljungsbro som det finns närgångna rävar..

Skånskan - 13 jun 18 kl. 21:00

Hus i Hörby har fått nya ägare – 2 100 000 kronor blev priset

Hörby Fastigheten på adressen Målarevägen 6 i Hörby har fått nya ägare. Köpare är Charlotte och Anders Krampell, 42 och 41 år, och säljare är Dirk Offermans och Mei Zhu. Köpet blev klart i juni 2018 och priset blev 2 100 000 kronor.

Skånskan - 25 aug 18 kl. 15:45

Nya ägare till hus i Hörby

Hörby Fastigheten på adressen Snickarevägen 10 i Hörby har fått nya ägare. Köpare är Avni Kalaja och Shkurta Makoli, båda 30 år, och säljare är Elsa Larsson. Köpet blev klart i juli 2018 och priset blev 1 400 000 kronor.

Skånskan - 04 sep 18 kl. 18:00

66 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till nya ägare

Hörby Bozena Stefanska, 45, och Tomasz Stefanski, 46, från Malmö, är nya ägare till huset på Södra Rörum 4267 i Hörby. Det 66 kvadratmeter stora huset är byggt 1986 Säljare är Susanne Blöcher och Torben Hee. Ägarbytet gjordes i augusti 2018 och priset blev 900 000 kronor.

Skånskan - 15 sep 18 kl. 18:00

62 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till ny ägare

Hörby Rasmus Sandqvist, 34 år, är ny ägare till fastigheten på Fundersed Hasselvägen 91 i Hörby. Byggår för huset är 1970 och boarean är 62 kvadratmeter. Säljare är Kerstin Anne-Maj Almtorp.

Skånskan - 03 nov 18 kl. 13:30

Nya ägare till gård i Hörby

Hörby Försäljningen av fastigheten på adressen Ekastorp 4420 i Hörby är nu klar. Nya ägare är Mika Wendy Anna Ogawa, 35, och Kristian Heinonen, 37, och säljare är Gun Svensson Persson. Gården omfattar ett hus med en boyta på 110 kvadratmeter, betesmarker på 4 hektar, åkermarker på 6 hektar och en skog på 26 hektar.

Skånskan - 15 nov 18 kl. 09:00

145 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till nya ägare

Hörby Försäljningen av huset på adressen Västerstad 7191 i Hörby är nu klar. Nya ägare blir Jessica Stenlundh, 24, och Johan Andersson, 20, som köper fastigheten av Carina Ann-Charlotte och Torgny Lennart Pålsson. Huset byggdes 1948 och har en boyta på 145 kvadratmeter.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 14:37

100 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till ny ägare

Hörby Åsa Galin, 48 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Ekebodavägen 14 i Hörby. Det 100 kvadratmeter stora huset är byggt 1920. Säljare är Michell Eldh och Peter Persson.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Nya åtal i Ida-härvan

MALMÖ Ytterligare ett åtal har kommit in gällande bostadsrättsföreningen IDA i Malmö.
En man i 40-årsåldern och en medhjälpare misstänks att bland annat har lurat bostadsrättsföreningen genom osanna och falska fakturor.Den här gången gäller det ett avtal daterat ”2015” mellan Brf Ida och Pappo Nordic AB gällande ett IT-projekt på närmare 10 miljoner kronor.

Skånskan - 5 timmar sedan

Hörby inför språktester för invandrarelever

HÖRBY
Hörby kommun inför språktester för elever som vill ha modersmålsundervisning. Det beslutade kommunfullmäktige på tisdagskvällen efter en lång och hetsig debatt. Sverigedemokraterna fick till slut igenom sitt förslag till ny modersmålspolicy.

Skånskan - 5 timmar sedan

Politiker beslutade att bygga ny skola

Skurup Kommunfullmäktige beslutade i går att bygga en ny skola i Rydsgård.
- Det ska bli jättespännande. Jag önskar alla elever i Rydsgård får en toppenskola, sade skolpolitiker Åsa Ekblad (M).

Skånskan - 6 timmar sedan

Två nya matbutiker på väg

Svedala Om ett par år kan Svedala få två nya matbutiker.
Både Coop och Lidl vill nämligen etablera sig.
Ett samrådsmöte hölls på måndagskvällen, och i höst ska beslut tas av kommunfullmäktige.

Skånskan - 6 timmar sedan

Hon vill dela med sig av sin forskning

PUBVETENSKAP. – Vi forskare har ett ansvar att vara tillgängliga, så att folk ser att vi har något att bidra med. Så är vi ju också finansierade av allmänheten.

Skånskan - 10 timmar sedan

Judiska församlingen får miljonbelopp i donationer

MALMÖ Företagsledarna Dan Olofsson och Lennart Blecher donerar totalt 40 miljoner kronor till judiska församlingen i Malmö. Donationerna är avsatta för en tioårsperiod. Donatorerna är bekymrade över den senaste tidens utveckling då antalet medlemmar i Malmös judiska församling fortsätter att minska och antisemitismen fortfarande är ett utbrett samhällsproblem.

Skånskan - 10 timmar sedan

Rivningsbeslut skjuts upp

BUNKEFLO Kyrkorådet beslutade på måndagen att lyfta ut ärendet om Bunkeflo kyrka från dagordningen. Planerna på att riva kyrkan stoppas tillfälligt och i stället arbetar Svenska kyrkan vidare med olika möjligheter.
En idé är att bygga ett nytt kyrktorn på platsen med en lokal i botten.

Skånskan - 11 timmar sedan

Festsugen personal struntade i brukarna

Eslöv Fyra anställda inom hemtjänsten hade mer fokus på att gå ut och festa på kvällen än på sina arbetsuppgifter. Nu får de sparken.Det var lördagen den 4 maj i år som nio medarbetare arbetade på samma kvällspass inom det aktuella distriktet i Eslövs kommun.

Skånskan - 11 timmar sedan

Stal telefon ur handen

höör Mannen i 45-årsåldern kom gående på Föreningsgatan i lördags vid 14-tiden.
En förbipasserande ska då ha passerat mannen och samtidigt stulit en mobiltelefon som anmälaren hade i handen.
Tjuven ska sedan ha lämnat platsen..

Skånskan - 11 timmar sedan

Försökte stjäla bil

höör Någon gång mellan 6 juni och 16 juni ska okänd person har försökt stjäla en bil på Nya torg. Bilägaren upptäckte i helgen att det fanns brytmärken på bilen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.