Skånskan > Nyheter

Wednesday, 19 June, 17:18

Skånskan - 12 jun 19 kl. 11:30

Kortläsare försvann i TågarpTågarp En försäljare har polisanmält att han under måndagen blev av med sin mobila betalterminal i Tågarp..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Tågarp, En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kortläsare, försvanni , Tågarp

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Tomt i Svalöv såld till nya ägare

Svalöv Försäljningen av tomten på adressen Trombongatan 4 i Svalöv är nu klar. Nya ägare blir Zerina och Elmer Zuzo, 27 och 30 år, som köpte fastigheten av Scandinavian Stenvillan AB. Ägarbytet gjordes i juni 2019 och priset blev 2 245 000 kronor.

Skånskan - 30 minuter sedan

Aktivister fördes bort från möte

malmö Totalt sex klimataktivister från Extincti Dessförinnan hade fem personer ”limmat fast sig” på rådhustrappan.– Det är förbjudet för personer på plats att tala i salen, informerade kommunfullmäktiges ordförande Carina Nilsson (S) när den första personen började läsa dikten Vi sörjer inne i rådhuset.
När ordningsvakten ledde bort aktivisten började nästa att tala.

Skånskan - 30 minuter sedan

Höjeådalen kan bli nytt re­ser­vat

Lund Lund kan komma att få sitt 34:e och tro­ligt­vis största na­tur­re­ser­vat, i Höjeådalen.
Po­li­ti­kerna ställer sig po­si­tiva men det åter­står att ut­reda hur stor are­al re­ser­vatet ska om­fatta.Un­der tis­dagens sam­man­trä­den i tek­niska nämnden och bygg­nads­nämnden gavs grönt ljus till Mil­jö­par­ti­ets mo­tion om att upp­rätta ett nytt na­tur­re­ser­vat.

Skånskan - 1 timme sedan

Prisbelönta gäster på Författarscenen

Man Bookervinnarna Han Kang från Korea och László Krazsnahorkai från Ungern kommer. Amerikanske Pulitzervinnaren Colson Whitehead likaså.
Författarscenen på Malmö stadsbibliotek bjuder i höst också på ett spännande möte mellan Marianne Ahrne och Suzanne Brøgger och dessutom delas priset Årets översättning ut.

Skånskan - 1 timme sedan

993 miljoner mer till Skånevården i paket

Skåne Regeringen satsar 9,4 miljarder på ökad tillgänglighet och kortare köer i vården.
För Skånes del innebär det 993 miljoner mer till sjukvården.Nästan häften är tänkta att gå till vårdens medarbetare, en stor del för att göra vården mer jämlik och mer tillgänglig.

Skånskan - 2 timmar sedan

Mindre hus på 57 kvadratmeter från 1947 sålt i Höör

Höör Försäljningen av fastigheten på Bror Flygares Väg 6 i Höör är nu klar. Nya ägare är Maria och Anders Lennart Kristian Finn, 45 och 51 år, och säljare är Gun Ann-Margret Fagerlund. Det 57 kvadratmeter stora huset är byggt 1947.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fängelse för cannabis i kexhocklad

Malmö En man i 25-årsåldern har dömts till nio månaders fängelse för narkotikabrott.
Bevismaterialet i form av 1 688 ram cannabis låg i en kexchokladförpakning som mannen ska ha vunnit på Malmöfestivalen.Det var i slutet av augusti förra året som polisen gjorde en rutinkontroll av soptunnorna där mannen bor på Köpmansgatan.

Skånskan - 2 timmar sedan

15-årig rånades på sin väst

HÖÖR En 15-årig pojke tvingades att lämna ifrån sig sin Armaniväst till en annan kille vid 14-tiden på tisdagen på Hantverksgatan. Omständigheterna kring händelsen är oklara, men polisen rubricerar det inträffade som rån utifrån att någon form av tvång eller hot har funnits med i bilden.
15-åringen ska ha befunnit sig på Hantverksgatan tillsammans med några vänner när den andre ynglingen dök upp och krävde att han skulle ta av sig västen och ge den till honom.

Skånskan - 2 timmar sedan

Branden orsakades av matlagning

HÖÖR Husbranden i Ageröd på tisdagen startade troligen i samband med matlagning. Det framgår av polisanmälan. Husägaren befann sig i köket och höll på att laga mat när oljan i stekpannan av okänd anledning överhettades och fattade eld.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tog pengar från Röda Korset i Höör

HÖÖR Det har varit inbrott i Röda Korsets lokaler på Industrigatan i Höör. Någon gång mellan den 15 och 18 juni bröt sig någon in i byggnaden genom att krossa ett fönster. Ett flertal skåp söktes igenom och tjuven fick med sig 1 700 kronor i kontanter och diverse smycken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.