Skånskan > Nyheter

Wednesday, 19 June, 17:17

Skånskan - 12 jun 19 kl. 11:35

Par riktar in sig på stjäla dyrbara mattorMalmö Paret i 50-årsåldern gav sig den på att de skulle stjäla en dyrbar matta på XXL Lutz på Bulltofta. När de misslyckades med att lägga beslag på en matta värd 120 000 kronor återvände de några dagar senare.Denna gången lyckades de få med sig en 70 000-kronorsmatta ut ur butiken, bara för att omgående gripas av butikskontrollanter.
I söndags kom paret, en 51-årig kvinna och hennes 52-årige partner, till XXL Lutz. Där upptäckte en butikskontrollant när de försökte gå igenom kassan med en iransk handknuten matta med ett butikspris på 120 000 kronor, och stoppade dem.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Paret, XXL Lutz, Bulltofta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Par, riktarin sig på , stjäla, dyrbara, mattor
GT - 25 jan 16 kl. 06:20

Båtmotorliga slår till – stjäl mitt i vintern

Mitt i vintern bryter sig den misstänkta ligan in på olika platser i Bohuslän och stjäl dyrbara båtmotorer – värdet på det de hittills kommit över kan överstiga miljonen. Polisen pratar om "ett för tidigt vårtecken" och är övertygade om att tjuvarna kommer slå till igen. – Jag kallar dem Båtmotortjuvar AB.

Aftonbladet - 31 maj 15 kl. 23:10

Stjärnans dyrbara miss för Napoli

Skånskan - 03 okt 16 kl. 13:40

Försökte stjäla dyrbara grytor

Löddeköpinge Personalen i en kökstillbehörsbutik på Center Syd hittade på söndagen en papperskasse fylld med tre gjutjärnsgrytor i butiken.
De misstänker att någon ställt undan kassen för att hämta den vid ett senare tillfälle.
Grytorna är värda närmare åttatusen kronor.

Polisen - 27 okt 15 kl. 09:41

Nya stöldförsök av dyrbara jordbruksmaskiner.

Under helgen har man försökt att stjäla ett antal dyrbara jordbrukstraktorer av märket John Deere samt en teleskoplastare från ett företag i Säffle som säljer maskiner av det här slaget..

SvD - 28 jul 12 kl. 14:06

Stödligor stjäl dyra båtmotorer

Dyrbara båtmotorer för hundratusentals kronor stjäls och skeppas utomlands..

Expressen - 17 sep 18 kl. 21:03

För många av Bajens stjärnor vek ner sig

UPPSALA. Hammarby stod för ett av säsongens verkliga bottennapp mot Sirius - men lämnade ändå Uppsala med en poäng. Två dyrbara poäng försvann i en match där för många av Bajens stjärnor vek ner sig när det gällde som mest.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 13 kl. 10:22

Stal kassaskåp med dyrbara smycken från lägenhet

En lägenhetsinnehavare i centrala Landskrona fick inbrott vid 15-tiden på onsdagen. Tjuvarna har tagit sig in genom att bryta upp lägenhetsdörren och har därefter baxat ut ett kassaskåp. Enligt anmälaren innehöll skåpet ett halsband värt 60 000 kronor och en klocka värd 45 000.

Jmini.se - 03 mar 16 kl. 14:54

Mördade parets dyrbara whiskysamling stulen

I maj förra året mördades ett äldre par i Norrahammar. Zoran Radovanovic dömdes senare för brottet.  Nio månader senare har familjen utsatts för ett nytt brott.

Helsingborgs Dagblad - 17 maj 16 kl. 14:55

Dyrbara byxor stals från butik

Tjuvarna, ett medelålders par, filmades av övervakningskameran..

Skånskan - 29 jul 16 kl. 12:30

Bråkigt par stal champagne

Malmö. Polis kallades till Ica maxi i Västra hamnen med anledning av att det försiggick ett högljutt bråk inne på en av de offentliga toaletterna.
Inne på toaletten befann sig en man och en kvinna i 35-årsåldern.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Tomt i Svalöv såld till nya ägare

Svalöv Försäljningen av tomten på adressen Trombongatan 4 i Svalöv är nu klar. Nya ägare blir Zerina och Elmer Zuzo, 27 och 30 år, som köpte fastigheten av Scandinavian Stenvillan AB. Ägarbytet gjordes i juni 2019 och priset blev 2 245 000 kronor.

Skånskan - 30 minuter sedan

Aktivister fördes bort från möte

malmö Totalt sex klimataktivister från Extincti Dessförinnan hade fem personer ”limmat fast sig” på rådhustrappan.– Det är förbjudet för personer på plats att tala i salen, informerade kommunfullmäktiges ordförande Carina Nilsson (S) när den första personen började läsa dikten Vi sörjer inne i rådhuset.
När ordningsvakten ledde bort aktivisten började nästa att tala.

Skånskan - 30 minuter sedan

Höjeådalen kan bli nytt re­ser­vat

Lund Lund kan komma att få sitt 34:e och tro­ligt­vis största na­tur­re­ser­vat, i Höjeådalen.
Po­li­ti­kerna ställer sig po­si­tiva men det åter­står att ut­reda hur stor are­al re­ser­vatet ska om­fatta.Un­der tis­dagens sam­man­trä­den i tek­niska nämnden och bygg­nads­nämnden gavs grönt ljus till Mil­jö­par­ti­ets mo­tion om att upp­rätta ett nytt na­tur­re­ser­vat.

Skånskan - 1 timme sedan

Prisbelönta gäster på Författarscenen

Man Bookervinnarna Han Kang från Korea och László Krazsnahorkai från Ungern kommer. Amerikanske Pulitzervinnaren Colson Whitehead likaså.
Författarscenen på Malmö stadsbibliotek bjuder i höst också på ett spännande möte mellan Marianne Ahrne och Suzanne Brøgger och dessutom delas priset Årets översättning ut.

Skånskan - 1 timme sedan

993 miljoner mer till Skånevården i paket

Skåne Regeringen satsar 9,4 miljarder på ökad tillgänglighet och kortare köer i vården.
För Skånes del innebär det 993 miljoner mer till sjukvården.Nästan häften är tänkta att gå till vårdens medarbetare, en stor del för att göra vården mer jämlik och mer tillgänglig.

Skånskan - 2 timmar sedan

Mindre hus på 57 kvadratmeter från 1947 sålt i Höör

Höör Försäljningen av fastigheten på Bror Flygares Väg 6 i Höör är nu klar. Nya ägare är Maria och Anders Lennart Kristian Finn, 45 och 51 år, och säljare är Gun Ann-Margret Fagerlund. Det 57 kvadratmeter stora huset är byggt 1947.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fängelse för cannabis i kexhocklad

Malmö En man i 25-årsåldern har dömts till nio månaders fängelse för narkotikabrott.
Bevismaterialet i form av 1 688 ram cannabis låg i en kexchokladförpakning som mannen ska ha vunnit på Malmöfestivalen.Det var i slutet av augusti förra året som polisen gjorde en rutinkontroll av soptunnorna där mannen bor på Köpmansgatan.

Skånskan - 2 timmar sedan

15-årig rånades på sin väst

HÖÖR En 15-årig pojke tvingades att lämna ifrån sig sin Armaniväst till en annan kille vid 14-tiden på tisdagen på Hantverksgatan. Omständigheterna kring händelsen är oklara, men polisen rubricerar det inträffade som rån utifrån att någon form av tvång eller hot har funnits med i bilden.
15-åringen ska ha befunnit sig på Hantverksgatan tillsammans med några vänner när den andre ynglingen dök upp och krävde att han skulle ta av sig västen och ge den till honom.

Skånskan - 2 timmar sedan

Branden orsakades av matlagning

HÖÖR Husbranden i Ageröd på tisdagen startade troligen i samband med matlagning. Det framgår av polisanmälan. Husägaren befann sig i köket och höll på att laga mat när oljan i stekpannan av okänd anledning överhettades och fattade eld.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tog pengar från Röda Korset i Höör

HÖÖR Det har varit inbrott i Röda Korsets lokaler på Industrigatan i Höör. Någon gång mellan den 15 och 18 juni bröt sig någon in i byggnaden genom att krossa ett fönster. Ett flertal skåp söktes igenom och tjuven fick med sig 1 700 kronor i kontanter och diverse smycken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.