Skånskan > Opinion

Tuesday, 18 June, 03:09

Skånskan - 12 jun 19 kl. 11:28

Två personbilar i krock vid övergångsställeYstad Totalt tre personer, varav ett litet barn, ska vara inblandade i trafikolyckan.Larmet kom in klockan 10.44 om en en olycka på Missunnavägen i Ystad. Polis, räddningstjänst och ambulans har skickats till platsen för närmare kontroll. Ambulans undersöker de inblandade personerna på plats och enligt de första uppgifterna behöver ingen åka med till sjukhus.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Totalt, Missunnavägen, Ystad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, personbilari , krockvid , övergångsställe
YLE - 08 dec 14 kl. 14:46

Två skadade i krock på övergångsställe i Lojo

Två 15-åriga flickor skadades då de blev påkörda av en bil på ett övergångsställe i Karstuvägen 6 i Lojo på måndagsmorgonen (8.12). Bilisten, en Lojobo född 1991, misstänks för grovt äventyrande av trafiksäkerheten och vållande av personskada.

YLE - 19 feb 15 kl. 05:04

Övergångsställe eller inte - det är frågan

I Lovisa är inte alla övergångsställen betecknade med trafikmärken utan bara med målade vita fält på gatan. Det innebär problem vintertid för trafikanter - för både bilister och fotgängare. På sommaren är det lätt att se om gatukorsningarna har övergångsställen i och med de målade fältena på gatan, men på vintern när snö och is täcker de målade fältena, är det ingenting som visar om det finns ett övergångsställe i gatukorsningen eller inte.

YLE - 10 aug 16 kl. 08:51

Ge barnen en säker skolväg – stanna vid övergångsställe

Skolstarten innebär många barn i trafiken, och det är de vuxna som bär ansvaret för att skolvägarna är säkra. Kom därför ihåg att hålla hastighetsbegränsningarna och stanna vid övergångsställen. Vid ett övergångsställe ska föraren stanna för fotgängare som befinner sig på övergångsstället eller står i begrepp att passera.

Alingsås tidning - 09 okt 18 kl. 05:30

Oroade över otryggt övergångsställe

På kort tid har två bilar kört av vägen vid övergångsstället vid Parkuddens pizzeria i Ljung. Nu vill boende i området att övergångsstället flyttas innan någon än värre olycka inträffar.
– Det är många gånger man hunnit gå halvvägs över övergångsstället när det kommer en bil som tvingas ställa sig på bromsen och tvärnita.

Skånskan - 27 jan 17 kl. 11:15

Traktor körde på kvinna på övergångsställe – föraren frias

Kävlinge Med skopan fylld av buskar som skymde sikten körde traktorföraren på en 72-årig kvinna på ett obevakat övergångsställe i centrala Kävlinge.
Nu frias föraren från anklagelserna om vållande till kroppsskada. ERWP.

Skånskan - 12 apr 18 kl. 13:34

Här är Skånes första 3D-övergångsställe

Malmö Helsingborgs stads nya övergångsställe är någonting utöver det vanliga. Det är i 3D. ”Har du sett vårt nyaste övergångsställe?

UT - 27 maj 14 kl. 07:21

Fick foten överkörd på övergångsställe

– Man kan ju undra om det hade någonting med EU-valet att göra, skämtar fritidspolitikern Per Gustafsson. Hans fot blev överkörd av en bilist som inte stannade vid ett övergångsställe. Förra lördagen hade Per Gustafsson och två av hans partikamrater varit ute och knackat dörr och var nu väg tillbaka till Socialdemokraternas partilokal.

YLE - 31 okt 16 kl. 07:15

Sjuåring med mobiltelefon i handen påkörd på övergångsställe

Ett sjuårigt barn blev i lördags påkört vid ett övergångsställe i Rusko, norr om Åbo. Olyckan inträffade nära brandstationen på Vahdontie. Enligt polisens utredningar sprang barnet över vägen med mobiltelefonen i handen, flög via motorhuven och landade på asfalten.

Kristianstadsbladet - 17 mar 16 kl. 11:08

Död efter krock på övergångsställe

En man som under morgonen blev påkörd av en bil på ett övergångsställe i Norrköping har avlidit av sina skador, uppger aftonbladet. se. Mannen i 65-årsåldern skadades allvarligt och fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

Västerbottens Folkblad - 17 mar 16 kl. 11:09

Död efter krock på övergångsställe

En man som under morgonen blev påkörd av en bil på ett övergångsställe i Norrköping har avlidit av sina skador, uppger aftonbladet.se. Mannen i 65-årsåldern skadades allvarligt och fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

YA - 17 mar 16 kl. 11:08

Död efter krock på övergångsställe

En man som under morgonen blev påkörd av en bil på ett övergångsställe i Norrköping har avlidit av sina skador, uppger aftonbladet. se. Mannen i 65-årsåldern skadades allvarligt och fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

Jakobsson tror på stora ytor mot USA

FOTBOLL Matcherna mot Chile och Thailand är historia. Nu börjar VM på allvar för Sverige när USA väntar på torsdag – och då hoppas Sofia Jakobsson och Stina Blackstenius på att få spela igen.De båda anfallsstjärnorna fick sitta på bänken när Sverige mötte Thailand, men Sofia Jakobsson hade förståelse för förbundskaptenen Peter Gerhardssons beslut.

Skånskan - 6 timmar sedan

Eslöv köper Sallerups lågpris

eslöv Sallerups Lågprisaffär lägger ner och säljer fastigheten till kommunens fastighetsbolag Eifab för tio miljoner kronor.I affären ingår ett hyresavtal med en annan näringsidkare som får fortsätta driva matbutik i lokalerna. Det avtalet sträcker sig över tio år och Eifab tar 750 000 kronor per år i hyra, vilket alltså täcker större delen av köpeskillingen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Förre presidenten Muhammad Mursi är död

Muhammad Mursi avtjänade ett livstidsstraff för spionage och ett 20-årigt straff för en dom efter dödandet av demonstranter 2012. Vid ett domstolsframträdande svimmade Mursi och avled senare, rapporterar Omni. Mursi var en av företrädarna för det Muslimska brödraskapet.

Skånskan - 7 timmar sedan

Brand i lägenhet i västra Lund

Lund Vid 19.30-tiden på måndagskvällen inkom ett brandlarm till SOS. Det har tagit fyr i samband med matlagning i en lägenhet på Örnvägen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Tele2 upplever stora driftstörningar

Nyheter På måndagseftermiddagen uppdagades det att Tele2:s kunder påverkas av driftstörningar på telefonitjänster i hela landet. Det påverkar både företag- och privatkunder och det kan uppstå problem med att ringa. I nuläget är det oklart när problemet kan vara löst..

Skånskan - 8 timmar sedan

Pistolhot och krock

Lund. Tre unga män döms efter att med pistolliknande saker ha hotat två andra män i slutet av mars detta året.Vad som skulle vara en lugn kompisträff över en matbit slutade med pistolhot, misshandel och biljakt.

Skånskan - 8 timmar sedan

Tioårsjubileum för sommarmusikanter

LUND Ungdomar från hela Lund får i fyra dagar öva på sina musikaliska förmågor då Fritid Lund håller dagkollo.
Trots färre resurser än föregående år fylls Linerogårdens klassrum ännu av rock’n’roll.Sedan 2009 har Lunds kommun anordnat kulturkollo till vilka ungdomar med intresse för musik kan anmäla sig.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nordeas danska huvudkontor genomsökt av polis

Danmark Det danska huvudkontoret genomsöktes av polis i onsdags, rapporterar Børsen. Källor till tidningen meddelar att digitala och fysiska dokument beslagtogs i och med den danska ekobrottsmyndighetens utredning av penningtvätt.  Husrannsakan ska ha koppling till bankens numera stängda internationella avdelning i landet.

Skånskan - 9 timmar sedan

Föreslår totalstopp för bilar

VÄSTRA HAMNEN En kvinna som bor i Västra hamnen har ett förslag på en tillfällig lösning av trafkproblemen i området.
– Sätt bara akut ut bevakning så bara boendes bilar får köra in i området tills ni har en helhetslösning. Sluta lappa och laga, skriver hon i ett brev till kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S).

Skånskan - 9 timmar sedan

Nytt arkivreglemente klubbat

HÖRBY Hörby kommun har tagit fram ett nytt arkivreglemente. Det gamla reglementet var nästan 25 år gammalt och i stort behov av en revidering, konstaterar kommunstyrelsen, som har godkänt det nya reglementet.
– Eftersom det är nästan 25 år sedan och utveckligen, särskilt på IT-området men även inom arkivvård, har rört sig framåt behövs en justering.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.