SR > Nyheter

Thursday, 20 June, 17:58

SR - 12 jun 19 kl. 11:08

Tårgas mot demonstranter i HongkongI Hongkong har polis och demonstranter drabbat samman och polisen har använt tårgas, pepparsprej och batonger mot de tusentals demonstranter, som belägrar stadens parlament, rapporterar flera nyhetsbyråer..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Hongkong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tårgasmot , demonstranteri , Hongkong
BT - 28 sep 14 kl. 14:53

Tårgas mot Hongkong-protester

Den senaste veckans protester i Hongkong ökar i styrka. Kravallpoliser ingrep med tårgas för att mota bort demonstranter som försökte inta Hongkongs finansdistrikt på söndagen.Den statliga nyhetsbyrån Nya Kina i Hongkong kallar protesterna för "olagliga" enligt BBC, vilket kan tydas som att Peking är berett att slå hårt mot demonstranterna.

DN - 28 sep 14 kl. 10:18

Tårgas mot Hongkong-protester

Den senaste veckans protester i Hongkong ökar i styrka. Kravallpoliser ingrep med tårgas för att mota bort demonstranter som försökte inta Hongkongs finansdistrikt på söndagen..

Sydsvenskan - 28 sep 14 kl. 15:26

Tårgas mot Hongkong-protester

Den senaste veckans protester i Hongkong ökar i styrka.
Kravallpoliser ingrep med tårgas för att mota bort demonstranter som försökte inta Hongkongs finansdistrikt på söndagen..

Expressen - 12 jun 19 kl. 16:28

NYHETSDAGEN: Två omhändertagna imamer utvisas • Polis skjuter tårgas i Hongkong – 22 skadade • Varning för trafikkaos när Obama kommer till Stockholm

Gävle-imamen Abo Raad och Umeå-imamen Hussein Al-Jibury ska utvisas.•••Polis har skjutit tårgas och gummikulor mot demonstranter under massprotester i Hongkong och 16 män och sex kvinnor har förts till sjukhus.•••Det är hög risk för trafikkaos i Stockholm de närmaste dagarna, då bland andra USA:s före detta president Barack Obama besöker huvudstaden.

UNT - 28 sep 14 kl. 14:53

Tårgas mot Hongkong-protester

Den senaste veckans protester i Hongkong ökar i styrka..

SvD - 28 sep 14 kl. 14:53

Tårgas mot Hongkong-protester

Den senaste veckans protester i Hongkong ökar i styrka..

BT - 02 okt 14 kl. 16:05

Gummikulor och tårgas väcker ny oro

Protesterna i Hongkong växer samtidigt som polisen setts frakta in tårgas och gummikulor. Peking uttalar på nytt sitt stöd för den regionala ledningen, och visar inga tecken på att ge efter.Kinas ledning uttalar också sitt stöd för den hårt ansatte Leung Chun-Ying, stadens högsta ledare, i en artikel på förstasidan i den statliga tidningen Folkets dagblad.

BT - 29 sep 14 kl. 03:19

Protesterna i Hongkong fortsätter

Minst 38 personer har skadats under massprotesterna i Hongkong, sedan polis skjutit tårgas mot demonstranter. Oroligheterna betecknas som de värsta sedan den forna brittiska kolonin återlämnades till Kina 1997.- Om jag inte står upp för våra rättigheter i dag så kommer jag att hata mig själv i framtiden.

BT - 28 sep 14 kl. 17:44

Hongkong-protester avtar tillfälligt

Ledare för protesterna i Hongkong uppmanar demonstranter att dra sig tillbaka då de fruktar våldsamma polisingripanden. Polis har redan försökt stoppa de omfattande protesterna genom tårgas och pepparsprej.Den senaste veckans prodemokratiska protester i Hongkong ökar i styrka.

BT - 28 sep 14 kl. 20:42

Massiv demokratiprotest i Hongkong

Polis och demonstranter drabbar samman i våldsamma protester i Hongkong. De massiva demokratidemonstrationerna riktas mot Pekings ökande styrning av regionen.Polis svarar med tårgas och pepparsprej.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Här svarar Adaktusson på kritiken

Kristdemokraternas Lars Adaktusson vidhåller att att han informerat partiet om hur han hanterade abortfrågan under sin tid i EU-parlamentet..

SR - 4 minuter sedan

Putin: låga inkomster orsakade av omvärlden

Idag höll den ryska presidenten Vladimir Putin sin årliga frågestund där medborgare kan ringa eller höra av sig per sociala medier för att i direktsändning ställa frågor, säga något till landets ledare..

SR - 1 timme sedan

Stärkta brottsmisstankar om mord och mordförsök på äldreboende

Inspektionen för vård och omsorg, IVO uppmanar ansvariga att granska dödsorsakerna även för andra på boendet som avlidit under året..

SR - 1 timme sedan

Tre kandidater kvar i Tories partiledarstrid

I Storbritannien är det nu oerhört jämnt i striden om vem som ska få utmana Boris Johnson i den slutliga omröstningen i partiledarvalet i Tories.Johnson är fortfarande överlägsen etta efter att ha fått över hälften av rösterna i den senaste omröstningen..

SR - 3 timmar sedan

"Skatten ett slag mot vårt arbete mot återvunnet"

Regeringens förslag om skatt på plastpåsar i handeln får kritik från branschen. Skatten slår mot de återvunna och förnybara påsar som branschen redan tagit fram, menar Svensk Dagligvaruhandels vd..

SR - 3 timmar sedan

KD-ledaren: Adaktusson har inte informerat oss

Lars Adaktusson (KD) har själv uppgett han hela tiden varit öppen mot partiet i hur han röstat i frågor, bland annat rörande aborträtt. Men enligt KD-ledaren Ebba Busch Thor stämmer det inte..

SR - 3 timmar sedan

Hultqvist: Försvaret inte till för brandbekämpning

Försvarsminister Peter Hultqvist säger nej till förslaget från flera riksdagspolitiker att Försvarsmakten återigen borde få exempelvis brandsläckning som en del av sitt grundläggande uppdrag..

SR - 5 timmar sedan

Dödsolyckor på jobbet specialgranskas

Arbetsmiljöverket får ett nytt regeringsuppdrag där alla dödsolyckor i arbetslivet ska granskas..

SR - 5 timmar sedan

Livstids fängelse för misslyckad militärkupp

I Turkiet har hittills 24 högt uppsatta militärer dömts till livstids fängelse, anklagade för att ha varit ledande i det misslyckade militärkuppförsöket i juli 2016..

SR - 8 timmar sedan

Människosmugglare döms till livstid

De fyra människosmugglarna, som 2015 lät 71 migranter dö inlåsta i en lastbil dömdes i dag till livstids fängelse av en domstol i Ungern..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.