Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 18 June, 04:58

Blekinge Läns tidning - 12 jun 19 kl. 11:08

Krögare riskerar 15 och 12 års fängelseÅklagaren Thomas Forsberg har hållit sitt slutanförande i målet mot de två krögarna från Blekinge. – Jag yrkar på 15 års fängelse för den ena och 12 år för den andra. Deras brott är synnerligen grova och har pågått över lång tid, säger han..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Forsberg, Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krögare, riskerar15 och 12 , års, fängelse
SR - 26 jul 13 kl. 07:44

Bradley Manning riskerar livstids fängelse

Rättegången mot den amerikanska soldaten Bradley Manning är på väg mot sitt slut. Manning är anklagad för att ha överlämnat mer än 700 000 dokument till organisationen Wikileaks och riskerar livstids fängelse..

Expressen - 07 okt 16 kl. 09:49

Sexfilmen läckte ut – riskerar nu fängelse

En film där Eibar-stjärnorna Antonio Luna och Sergi Enrich idkar gruppsex läckte ut på nätet. Nu riskerar duon fängelse efter att kvinnan på filmen har lämnat in en polisanmälan, rapporterar spanska AS..

Expressen - 18 feb 18 kl. 06:00

Runars svåra tid – nu riskerar han fängelse

Runar Sögaard har åtalats för grova ekonomiska brott.50-åringen riskerar nu fängelse i upp till två år och går i väntans tider. I maj ska fallet upp i tingsrätten – nu berättar advokaten om hans svåra tid.

UT - 05 feb 16 kl. 15:00

Fastighetsägare riskerar fängelse för miljöbrott

De byggde två skogsvägar med byggavfall. Och en gårdsplan fylldes också med skrot. Nu polisanmäls två fastighetsägare i Ulricehamns kommun för miljöbrott samt otillåten miljöverksamhet..

DN - 03 sep 16 kl. 22:37

Ryss pokémonjägare riskerar fem års fängelse

En rysk bloggare som filmade sig själv när han spelaed Pokémon Go i en kyrka har gripits av polis och riskerar nu ett långt fängelsestraff..

DN - 03 sep 16 kl. 22:37

Rysk pokémonjägare riskerar fem års fängelse

En rysk bloggare som filmade sig själv när han spelade Pokémon Go i en kyrka har gripits av polis och riskerar nu ett långt fängelsestraff..

YLE - 23 nov 15 kl. 09:05

Har spelat 503 NHL-matcher – riskerar nu fängelse

Enligt TSN riskerar ishockeyspelaren Ian White fängelse efter att i fredags ha blivit anhållen i Winnipeg. Polisen misstänker att White kan ha begått vapenbrott. Kanadensaren riskerar att åtalas på flera punkter, samtliga med anknytning till vapen.

Expressen - 15 dec 17 kl. 19:21

Runar Sögaard åtalas – riskerar nu fängelse

Runar Sögaard åtalas för grova ekonomiska brott. Åtalet gör gällande att Sögaard i egenskap av faktiskt företrädare i ett konsultföretag underlåtit att bokföra miljonbelopp under loppet av tre år. Han åtalas för grovt bokföringsbrott, grovt skattebrott och urkundsförfalskning.

DN - 15 okt 18 kl. 15:29

Rättegången mot Frej Larsson – nu riskerar rapparen fängelse

Rapparen Frej Larsson anklagas för att ha hotat att ”filea” en polischef efter ett narkotikatillslag mot hans fest tidigare i år. På måndagen avslutades rättegången och artisten riskerar nu tre månaders fängelse.  – Det är en jävligt absurd grej att yrka på tre månaders fängelse för en raplåt, sade Frej Larsson efter rättegången..

Nyhetskanalen - 23 jun 12 kl. 08:22

Sandusky riskerar livstids fängelse för barnövergrepp

En jury finner tränaren Jerry Sandusky skyldig på 45 av 48 sexbrottspunkter, i idrottsövergreppsfallet som skakat USA. Sandusky var tränare i amerikansk fotboll vid Pennsylvania State University och riskerar nu att dömas till hundratals år i fängelse för att vid tiotals tillfällen ha förgripit sig på pojkar.I likhet med Patrik Sjöberg-fallet i Sverige har Sandusky satt sexövergrepp inom idrotten i fokus för hela USA.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Krisavtal ska reglera brandarbete

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ny "Hungerspelen"-film och -bok planeras

En ny bok som utspelar sig före händelserna i "Hungerspelen"-böckerna kommer att släppas nästa år. Det finns redan planer på en film som bygger på berättelsen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sveriges första läger för parahandboll är slut

Ett femtiotal handbollsspelare tog sig till Valjeviken för Sveriges första parahandbollsläger. Det blev fem fartfyllda lägerdagar för deltagarna. Niklas Almers är en av lägrets många deltagare.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Många döda och skadade i skalv

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Värmebölja slår mot indiska Bihar

Omkring 80 personer har omkommit i en värmebölja i Bihar i Indien. Temperaturerna har legat på omkring 45 grader i flera dagar..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Larm: Brand i husvagn vid camping

Räddningstjänst och ambulans fick rycka ut till en campingplats utanför Asarum, sedan det börjat brinna i en husvagn..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Karlshamn anmäls till Ivo

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

USA ökar närvaron i Mellanöstern

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Odebrecht ansöker om konkurs

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

"Mursi dog av en hjärtattack"Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.