Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 26 June, 03:43

Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 11:09

Tårgas mot HongkongdemonstranterHongkongpolisen använder tårgas och pepparsprej för att skingra demonstranter som trycker på för att nå fram till det lokala parlamentet..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Hongkongdemonstranter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tårgasmot , Hongkongdemonstranter
UNT - 12 jun 19 kl. 10:26

Tårgas mot Hongkongdemonstranter

Hongkongpolisen använder tårgas och pepparsprej för att skingra demonstranter som trycker på för att nå fram till det lokala parlamentet..

Barometern - 11 jun 14 kl. 07:11

Tårgas hem till dörren

Bra service är något som de flesta uppskattar. Men den hjälp som en K­almarbo fick av polisen hade han nog gärna varit utan. Nyss hemkommen från jobbet ringde det i december på den 31-årige mannens dörr.

Skånskan - 14 apr 16 kl. 06:00

Överfölls med tårgas och ölburk i hemmet

löddeköpinge En 31-årig man överfölls natten till i lördags av tre män i sin bostad i Löddeköpinge.
När mannen öppnade dörren sprejade trion tårgas i ögonen på honom och slog honom därefter med en ölburk som tillhygge.– De sprejar direkt när han öppnade.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tårgas vid Merkels Greklandsbesök

Kravallpolis sköt i dag tårgas mot protesterande i centrala Aten, samtidigt som Tysklands Angela Merkel träffade landets ledning. Fler än 7 000 poliser har kallats in och stora områden är avspärrade. Oppositionen och fack i Grekland har kallat till protester mot den tyska förbundskanslern Angela Merkels besök i Aten i dag.

BT - 09 okt 12 kl. 14:15

Tårgas vid Merkels Greklandsbesök

Kravallpolis sköt i dag tårgas mot protesterande i centrala Aten, samtidigt som Tysklands Angela Merkel träffade landets ledning.
Fler än 7 000 poliser har kallats in och stora områden är avspärrade.
Oppositionen och fack i Grekland har kallat till protester mot den tyska förbundskanslern Angela Merkels besök i Aten i dag.

TA - 09 okt 12 kl. 15:54

Tårgas vid Merkels Greklandsbesök

Kravallpolis sköt i dag tårgas mot protesterande i centrala Aten, samtidigt som Tysklands Angela Merkel träffade landets ledning.Fler än 7 000 poliser har kallats in och stora områden är avspärrade.
Oppositionen och fack i Grekland kallade till protester mot den tyska förbundskanslern Angela Merkels besök i Aten i dag.

Kristianstadsbladet - 21 okt 12 kl. 07:16

Sköt tårgas mot fest i Malmö


En 24-årig man greps under natten mot söndag i Malmö, misstänkt för att ha skjutit tårgas mot en lägenhet där en fest pågick. Några av festdeltagarna drabbades av andningsbesvär. - Det var en dispyt grannar emellan.

Kristianstadsbladet - 01 dec 12 kl. 18:47

Tårgas mot demonstranter i Tunisien

Tunisiska säkerhetsstyrkor tog på lördagen till tårgas mot demonstranter i flera städer. Samtidigt slöt regering och fackförbund en överenskommelse som ska lugna de mest upprörda känslorna.
I staden Siliana tolv mil från huvudstaden Tunis, där befolkningen luftat skarp kritik mot bland annat polis och regionala myndigheter, har det varit oroligt sedan i tisdags, och nu valde styrkorna som satts in att också skjuta skarpa skott i luften för att skingra folkmassan.

Kristianstadsbladet - 26 apr 13 kl. 08:07

Tårgas mot protester efter husras


Polis i Bangladesh har satt in tårgas och skjuter med gummikulor mot demonstranter i huvudstaden Dhaka, som visar sin ilska över det svåra husras som dödade uppemot 300 textilarbetare. - Situationen är väldigt instabil. Hundratusentals arbetare har gått med i protesterna.

BT - 11 jun 13 kl. 09:12

Bensinbomber och tårgas i Istanbul

Sammandrabbningarna mellan demonstranter och poliser fortsätter på Taksimtorget i Istanbul. Polisen vädjar via högtalare till demonstranterna att inte skada dem. Hundratals kravallpoliser gick i morse in på torget.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Fedex stämmer USA:s handelsdepartement

Det amerikanska fraktbolaget Fedex stämde på måndagen USA:s handelsdepartement i ett försök att blockera införandet av hårdare restriktioner för export och import..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Johnson: Vi lämnar EU med eller utan avtal

Premiärministerfavoriten Boris Johnson, som i nuläget har störst stöd för att axla rollen som ny ledare för Konservativa partiet i Storbritannien, kommer att ta Storbritannien ur EU utan ett avtal om förhandlingarna inte lett någonstans i slutet av oktober. Det säger Johnson i en intervju med BBC..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Skogsbolag vinnare på börsen

Stockholmsbörsen handlades svagt nedåt vid lunchtid på tisdagen, tyngt av storbankerna..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Deutsche Banks aktiechef uppges rata roll i bad bank

Deutsche Banks globala aktiechef Peter Selman är på väg bort från banken inför att den tyska storbanken ska krympa sin investmentbanksdel. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

BMW ökar takten i elbilsutvecklingen

Hela den europeiska bilindustrin pressas av striktare utsläppsregler, vilket får tillverkarna att göra vad de kan för att skynda på utvecklingen av eldrivna fordon..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Svolder flaggar för ägande på 5 procent av kapitalet i Magnolia Bostad

Investmentbolaget Svolder har efter en transaktion på måndagen nått upp i ett ägande på drygt 5 procent av kapitalet i hyresbostadsutvecklaren Magnolia Bostad..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Är fonden som stigit med 400% på tio år fortfarande köpvärd?

Under de tio år som Rhenman Healthcare Equity L/S varit aktiv har den genomsnittliga årliga nettoavkastningen, efter förvaltnings-avgifter, varit 18 procent. Fondens andelar har på tio år mer än fyrfaldigats i värde..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Abbvie köper Allergan för 63 miljarder dollar

Läkemedelsbolaget Abbvie förvärvar Allergan i en affär värd cirka 63 miljarder dollar. Allergans aktieägare kommer att erbjudas 0,8660 aktier i Abbvie samt 120:30 dollar kontant för varje aktie i Allergan..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden i Liberalerna, skriver han i en debattartikel på Aftonbladet..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Bostadsköparna tappar fördel

Köparnas fördel på bostadsmarknaden har fortsatt att minska - det verkar som om bostadsmarknaden har anpassat sig till nya amorteringskrav och tuffare utlåning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.