DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 17:36

DI - 12 jun 19 kl. 11:05

Första spadtag för Florahuset i MidsommarkransenFredagen den 14 juni kl. 12 tar Belatchew och Sveafastigheter det första spadtaget för bostadshuset Flora på Bäckvägen 31/Cedergrensvägen 2 i Midsommarkransen. Förutom representanter från Sveafastigheter, Belatchew och entreprenören Hanssons Hus Entreprenad AB (H2) närvarar även bostads- och fastighetsborgarrådet Dennis Wedin..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Florahuset, Midsommarkransen, Belatchew, Sveafastigheter, Flora, Bäckvägen, Cedergrensvägen, Hanssons Hus Entreprenad AB, Dennis Wedin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Första spadtagför , Florahuseti , Midsommarkransen
NSD - 20 apr 12 kl. 09:14

En död i brand i Midsommarkransen

En person har avlidit vid en lägenhetsbrand i Midsommarkransen i Stockholm, enligt polisen. En skadad person har förts till sjukhus..

Expressen - 20 apr 12 kl. 09:17

En död i lägenhetsexplosion i Midsommarkransen

En person har hittats död efter en lägenhetsexplosion i Midsommarkransen utanför Stockholm. - Vi vet inte om det är gas eller någon annan orsak, säger Jarmo Carlsten, ledningsoperatör vid Stockholms brandförsvar..

Expressen - 20 apr 12 kl. 09:17

Två döda i lägenhetsexplosion i Midsommarkransen

Två personer har omkommit efter lägenhetsexplosionen i Midsommarkransen i södra Stockholm på fredagsmorgonen. Fastigheten har gasspisar, vilket kan vara orsaken. Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet samt vållande till annans död.

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 12 kl. 12:58

Två döda i brand i Midsommarkransen

Två personer avled i samband med en lägenhetsbrand i Midsommarkransen i Stockholm, enligt polisen. En person konstaterades avliden på platsen. Den andra personen fördes skadad till sjukhus, och avled senare.

Expressen - 20 apr 12 kl. 09:17

Två döda i explosion i Midsommarkransen

Två personer har omkommit efter lägenhetsexplosionen i Midsommarkransen i södra Stockholm på fredagsmorgonen. Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet samt vållande till annans död. - Det har spontanevakuerats personer från övriga lägenheter.

Expressen - 25 feb 14 kl. 01:22

Misstänkt skjutning i Midsommarkransen

Ett vittne larmade strax före midnatt polisen till en pizzeria i Midsommarkransen utanför Stockholm. Vittnet hade sett en person avlossa ett skjutvapen. Enligt polisen är det oklart vad som egentligen har hänt..

Kristianstadsbladet - 25 feb 14 kl. 01:28

Skott avlossades i Midsommarkransen


Skottlossning har enligt ögonvittnen utbrutit under ett bråk utanför en pizzeria i Midsommarkransen i södra Stockholm sent på måndagskvällen. Ingen person har skadats, men polisen har hittat en patron. - Ett vittne har observerat att man har skjutit i samband med ett bråk.

SvD - 25 feb 14 kl. 01:28

Skott avlossades i Midsommarkransen

Skottlossning har enligt ögonvittnen utbrutit under ett bråk utanför en pizzeria i Midsommarkransen i södra Stockholm sent på måndagskvällen. Ingen person har skadats, men polisen har hittat en patron..

BT - 25 feb 14 kl. 01:29

Skott avlossades i Midsommarkransen

Skottlossning har enligt ögonvittnen utbrutit under ett bråk utanför en pizzeria i Midsommarkransen i södra Stockholm sent på måndagskvällen. Ingen person har skadats, men polisen har hittat en patron. - Ett vittne har observerat att man har skjutit i samband med ett bråk.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 14 kl. 01:30

Skott avlossades i Midsommarkransen

Skottlossning har enligt ögonvittnen utbrutit under ett bråk utanför en pizzeria i Midsommarkransen i södra Stockholm sent på måndagskvällen. Ingen person har skadats, men polisen har hittat en patron. — Ett vittne har observerat att man har skjutit i samband med ett bråk.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Banker fortsatt sänke inför stängning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen går mot en svag stängning på tisdagen trots att Billerud Korsnäs storaffär ryckt upp skogssektorn. Bankerna tillhör förlorarna..

DI - 5 minuter sedan

Kinnevik-ägda Global Fashion Group förlänger IPO-teckningstid

Kinnevik-delägda nätmodehandlaren Global Fashion Group har i samråd med sina finansiella rådgivare beslutat att förlänga teckningstiden inför den stundande noteringen på Frankfurtbörsen. Diskussioner pågår även om noteringsvillkoren..

DI - 15 minuter sedan

Tar ditt bolag strid för hållbarhet? Ta då chansen till topprankning

Vill du ta chansen att visa på ditt bolags hållbarhetsarbete? Och därtill få en knuff i rätt riktning på de områden där det behövs.  Se då till att svara på den enkät som skickats ut inför rankningen Hållbara bolag 2019..

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics offentliggör prospekt avseende företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Ericsson och Nokia i samtal om att ta över Huawei-avtal i USA

Omkring ett dussin amerikanska teleoperatörer, som använder sig av teknik från Huawei, för samtal med Ericsson och Nokia om att ersätta det kinesiska företaget. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Trump till attack mot Iran: Regimen förstår bara styrka och makt

USA kommer att möta iransk aggression med ”överväldigande styrka”. Det skriver landets president Donald Trump i en serie uttalanden på Twitter på tisdagseftermiddagen..

DI - 30 minuter sedan

Botoxrally efter jätteaffären – krisaktien rusar

NEW YORK. Abbvie köper den krisande Botox-tillverkaren Allergan i ännu en storaffär inom läkemedelssektorn. Uppköpet, som beskrivs som win-win för båda parterna, gör Abbvie till ett av världens största läkemedelsbolag.

DI - 45 minuter sedan

Små nedgångar i New York – Fedex ned inför rapport

De ledande New York-börserna inledde tisdagen med blygsamma nedgångar då marknaden inväntade ett tal från Fed-chefen Jerome Powell. .

DI - 45 minuter sedan

Combigene förlänger budtid på Panion Animal Health

First North-listade Combigene förlänger budtiden på Spotlight-bolaget Panion Animal Health till den 10 juli. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Utsläppen från bilar fortsätter öka

Utsläppen av koldioxid från nya bilar i EU har ökat för andra året i rad. Det framgår av en rapport där Europeiska miljöbyrån publicerat sina preliminära data över koldioxidutsläppen för nya bilar och skåpbilar i EU samt Island. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.