DI > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 10:44

DI - 12 jun 19 kl. 11:10

Räntor & valutor: USA-räntorna fortsätter ned inför inflationssiffrorAmerikanska statspappersräntor har fortsatt ned under förmiddagen, dollarn har samtidigt handlats svagare mot euron och japanska yen. Europaräntorna visar små förändringar medan europeiska börser har fått en ljummen inledning på onsdagen och handlas söder om nollstrecket..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räntor, valutor, USA-räntornafortsätter , nedinför , inflationssiffror
DI - 05 mar 19 kl. 06:40

Räntor & valutor: USA-räntorna svagt nedåt medan kronan försvagas något

USA-räntorna fortsatte svagt nedåt efter svensk stängning på måndagen medan dollarn stärktes något. Kronan tappar något mot dollarn och euron..

DI - 16 maj 19 kl. 06:41

Räntor & valutor: USA-räntorna svagt ned men dollarn stabil

USA-räntorna fortsatte nedåt på onsdagen efter oväntade nedgångar i industriproduktion och detaljhandel samtidigt som dollarn tyngdes. .

DI - 18 mar 16 kl. 06:29

Räntor och valutor: USA-räntorna ned

USA-räntorna steg något i den sena handeln på torsdagen men har därefter åter sjunkit på fredagen..

DI - 01 apr 16 kl. 06:51

Räntor och valutor: USA-räntorna ned

USA-räntorna sjönk efter svensk stängning på torsdagen, men har vänt uppåt i fredagens asiatiska handel. Dollarn är stabil mot yenen, och är något starkare mot euron inför eftermiddagens jobbrapport..

DI - 03 apr 18 kl. 06:32

Räntor och valutor: USA-räntorna ned något

En kort summering av det som hänt under påskledigheten är att USA-räntorna sjunkit något, dollarn tappat lite och att börserna inleder kvartalet klart lägre. .

DI - 26 apr 19 kl. 06:38

Räntor & valutor: USA-räntorna och dollarn visar små förändringar

Asienbörserna är överlag något ned på fredagen, medan USA-räntorna och dollarn visar små nettoförändringar..

DI - 12 jun 14 kl. 06:22

Räntor & valutor: USA-räntorna steg något

USA-räntorna steg något på onsdagen och har därefter planat ut i den asiatiska handeln. Den tioåriga statsobligationen har stigit 2 punkter till 2,64 procent, jämfört med svensk stängning på onsdagen..

DI - 21 apr 16 kl. 06:39

Räntor/valutor: USA-räntorna upp med oljan

USA-räntorna steg på onsdagskvällen i takt med en kraftig uppgång för oljepriset, för att sedan plana ut under natten när oljepriset också utvecklats lugnare..

DI - 05 jul 16 kl. 06:13

Räntor och valutor: USA-räntorna ned

Tisdagen inleds med lite mer dämpat sentiment. Asienbörserna är överlag ned, oljan faller tillbaka och yenen stärks. Tjänste-PMI och BOE:s stabilitetsrapport står i fokus..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Handelskriget: Apple tänker flytta produktion från Kina

Teknikjätten Apple överväger att flytta en del produktion från Kina till Sydostasien, enligt uppgifter till Nikkei Asian Review..

DI - 10 minuter sedan

Adidas förlorar i domstol – ikoniska varumärket ogiltigt

EU-domstolens näst högsta instans har ogiltigförklarat Adidas varumärkes. De tre ränderna som pryder sportklädesjättens produkter anses inte tillräckligt distinkta..

DI - 15 minuter sedan

Oroande tecken – den bästa tiden ligger bakom oss

Arbetslösheten steg i maj och antalet sysselsatta minskade i årstakt. Statistiken har studsat runt de senaste månaderna men den stora bilden är att trycket på arbetsmarknaden sjunker..

DI - 45 minuter sedan

Stora teknikproblem på Landvetter – planen stod stilla

Det är just nu stora problem med flytrafiken på Landvetter flygplats utanför Göteborg. Under morgonen har planen varken kunnat lyfta eller landa, det rapporterar tidningen Expressen.  .

DI - 30 minuter sedan

Lägre överskott i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 20,9 miljarder euro i april. Det visar säsongsjusterad statistik från ECB. I mars var överskottet 24,7 miljarder euro..

DI - 45 minuter sedan

Nordea: Köpläge i Nolato med förvärvskassa och konjunkturokänslig exponering

Hög exponering mot mindre konjunkturkänsliga marknader och stort förvärvsutrymme ger köpläge i Nolato. Det anser Nordea som inlett bevakningen av aktien med just rekommendationen köp..

DI - 45 minuter sedan

Överdriven optimism bäddar för hemmagjord finanskris

Med expertomdömen som ”förhöjd risk en myt” och ”inte övervärderat” är det varma och optimistiska vindar som blåser över bostadsmarknaden. Samtidigt bör inte bostadsspekulanter kasta all försiktighet överbord..

DI - 45 minuter sedan

Konkurskedjans ägare försöker igen

Uträknade klädkedjan JC får nytt liv. Det är tidigare delägaren Iliya Meric som tar nya tag och förvärvar 70.000 artiklar och varumärket JC, skriver branschsajten Market..

DI - 1 timme sedan

Högre arbetslöshet än väntat i maj

Arbetslösheten var 6,8 procent i maj, icke säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU). Enligt Infront Datas prognosenkät väntades en arbetslöshetsnivå på 6,5 procent..

DI - 1 timme sedan

Börsuppgång stärkte hushållens förmögenhet under första kvartalet

Hushållens finansiella nettoförmögenhet steg till en ny rekordnivå under första kvartalet, framför allt på grund av uppgången på Stockholmsbörsen. Det framgår av Finansräkenskaperna från Statistiska centralbyrån, SCB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.