Världen Idag > Nyheter

Monday, 17 June, 03:42

Världen Idag - 12 jun 19 kl. 11:00

Pingst är inställda på expansion: ”Finns ett starkt driv”Nyligen höll den svenska pingströrelsen rådslag och kunde konstatera fortsatt tillväxt, bland annat i form av elva nya församlingar som välkomnades. – Det finns ett positivt momentum, säger pingstledaren Daniel Alm..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Daniel Alm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pingstär , inställda, expansionFinns ett , starkt, driv
Cornucopia - 21 mar 18 kl. 18:01

Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg

Järnvägen och SJ fortsätter gå från klarhet till klarhet. Vid resan till och från Falun valdes förstås järnväg. Tyvärr innebär det byten och än så länge har hela 40% av tågen varit inställda, så det är lite spännande huruvida om och när man når destinationen.

Skånskan - 24 mar 17 kl. 14:00

Inställda lektioner kan hota utbildning

ystad Teknikeleverna Mohammad Omran och Benjamin Annerfeldt befarar att de inte kan få ett fullständigt avgångsbetyg i sin utbildning på grund av inställda lektioner på Ystad gymnasium.CADCAD är förkortning på Computer-aided design alternativt computer-aided drafting. Termen avser digitalt baserad design och skapande av tekniska ritningar som används inom konstruktion och arkitektur.

YLE - 08 jan 16 kl. 04:20

Flera tåg inställda ännu på lördag

Kylan fortsätter att påverka framförallt tågtrafiken i landet och VR ställer in ett flertal avgångar på fredag och lördag. Det kalla vädret tär på både lok och vagnar och VR uppmanar passagerarna att också i övrigt vara beredda på förseningar och förändringar i tidtabellerna. På fredag är sju tågturer inställda och på lördag tre.

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 07:12

Inställda tåg i södra Sverige

Under morgonen och förmiddagen blir det förseningar och inställda tåg på södra stambanan. SJ:s tåg mellan Malmö och Stockholm är inställda i båda riktningarna, men de SJ-tåg som har destination Köpenhamn går som vanligt, enligt Trafikverkets pressinformatör Bodil Sonesson. Hon uppmanar resenärer som ska resa med fjärrtågen på den här sträckan att kontrollera sin resa med SJ.

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 15 kl. 07:12

Inställda tåg i södra Sverige

Under morgonen och förmiddagen blir det förseningar och inställda tåg på södra stambanan. SJ:s tåg mellan Malmö och Stockholm är inställda i båda riktningarna, men de SJ-tåg som har destination Köpenhamn går som vanligt, enligt Trafikverkets pressinformatör Bodil Sonesson. Hon uppmanar resenärer som ska resa med fjärrtågen på den här sträckan att kontrollera sin resa med SJ.

Magazin24 - 06 dec 12 kl. 07:19

Stora problem i tågtrafiken - flera inställda tåg

Det är stora problem i tågtrafiken just nu. Samtliga tåg från Kungsör är inställda och ersätts med bussar. Trafikverket och SJ meddelar att det rådet stora problem i tågtrafiken i Mälardalsområdet, i Stockholm och i Uppsala län under torsdagen.

YLE - 23 feb 16 kl. 06:26

Flyg mellan Vasa och Stockholm inställda

Flygbolaget SAS strejk påverkar flygtrafiken mellan Vasa och Stockholm också på tisdagen. Alla flyg mellan Vasa och Arlanda är inställda. Flyget från Vasa som skulle ha gått 6:10 i morse ställdes in också flyget klockan 17:05 från Vasa är inställt.

Skånskan - 15 feb 17 kl. 12:58

Inställda tåg när nytt ställverk kopplas in

Tågtrafik Mellan klockan 01.05 och 05.55 söndagen den 19 februari är alla tåg mellan Malmö C och Lund C inställda.

Skånskan - 18 mar 17 kl. 09:23

Pågatåg inställda hela helgen

skåne Ett flertal pågatåg i Skåne är inställda under helgen på grund av underhållsarbete. ERWP.fif(1)Enligt Trafikverket är pågatågen mellan Ystad och Hyllie inställda från och med i dag klockan 14:30 till och med måndag kockan 04:15.

Skånskan - 12 jul 18 kl. 09:47

Tågen inställda mellan Lund och Hässleholm

Lund/Hässleholm Alla Öresundståg och pågatåg mellan Lund och Hässleholm är inställda från den 14/7 kl 01.15 till den 16/7 kl 03.00.

Sydsvenskan - 15 jan 19 kl. 07:38

Tysk strejk ger inställda flyg i Sverige

Totalt är tio avgångar från Arlanda och Landvetter med destination Tyskland inställda under tisdagen på grund av strejk i Tyskland. – Från Arlanda har vi tre inställda avgångar till Frankfurt med Lufthansa och vi har två inställda avgångar till Hamburg.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 3 timmar sedan

Bönepromenader

Så säger Herren, ”... jag ska leda dem när de går bedjande fram” (Jer 31:9). Det finns en rytm i relationen med Gud.

Världen Idag - 3 timmar sedan

Kristnas kallelse är inte att vara bekväma

Frågan om abort vill inte försvinna. Högljudda diskussioner är ett återkommande fenomen, men sällan med ökad klarhet som följd. Tvärtom är dimridåerna många.

Världen Idag - 13 timmar sedan

Explosivt när Somaliland besökte Sveriges riksdag

Inga svenska statsråd men däremot en rad andra politiska profiler och opinionsbildare slöt upp när riksdagen i onsdags skulle få besök av Somalilands president och två av landets ministrar..

Världen Idag - 16 timmar sedan

Judiskt möter svenskt i gammal synagoga

Mellan fyra pelare hänger en lampa med budskap från den heliga skriften Tora. Inunder står en sittmöbel, där besökare ska få konversationsstartare hämtade från den judiska teologin. Metoden kallas chavruta och visar hur den judiska tron ser fyra ögon som bättre än två.

Världen Idag - 18 timmar sedan

Familjen som dukar för en person extra

När Tommy Hagsten blev frälst öppnade en kristen familj dörren och lät honom slå ner sina första rötter i tron där mitt i deras vardag. I dag lever han och hans fru Rebecka i samma vision – där det alltid finns plats för en till vid kvällsmaten..

Världen Idag - 18 timmar sedan

Student har sikte på mission

När Alberth Andersson springer ut med studentmössan på har han siktet inställt: Han ska till Götabro bibelskola för ett år med bibelstudier och lovsång. Ifall att det blir aktuellt med mission vill han vara beredd..

Världen Idag - 18 timmar sedan

Jag och min man har svårt att nå fram till varandra!

Jag och min man förstår inte varandra ibland, vi kan helt prata förbi varandra. Det blir bråk och irritation och jag känner mig missförstådd och ensam, vilket kanske han också gör. Vid sådana tillfällen blir det kortslutning och vi brukar lägga locket på tills nästa gång det händer.

Världen Idag - Igår: 18:00

Norge ger ökat skydd för ofödda

Norges parlament, stortinget, har röstat ja till att skärpa en del av abortlagen. Den nya lagen innebär att den som väntar flera barn måste få godkänt av en nämnd för att få abortera något av fostren..

Världen Idag - Igår: 13:30

Teodorescu: Abortdebatten har blottat åsiktskorridoren

Den abortdiskussion som föregick EU-valet visade att respekten för olika åsikter lyser med sin frånvaro i Sverige. Det skriver Alice Teodorescu i en kolumn i Göteborgs-Posten. Debatt ska handla om nyfikenhet för motståndarens bästa argument, menar hon..

Världen Idag - Igår: 08:00

Lööf och Löfven gick till attack mot samvetsfrihet

Under partiledardebatten i riksdagen i onsdags gick Vänsterpartiet, Centerpartiet och Socialdemokraterna ihop och angrep KD för att man står bakom samvetsfrihet. Varken Jonas Sjöstedt (V), Annie Lööf (C) eller Stefan Löfven (S) kunde dock förklara hur man ska kringgå internationella deklarationer som fastslår samvetsfrihet som mänsklig rättighet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.