Skånskan > Nyheter

Monday, 17 June, 01:46

Skånskan - 12 jun 19 kl. 10:48

Vittne såg tjuv göra inbrotthöör I tisdags eftermiddag klockan 13 blev en person vittne till hur en tjuv först bröt sig in i ett garage och sedan ett cykelförråd på Järnvägsgatan. Tjuven tog då en cykel i förrådet och cyklade iväg från platsen men kunde snart gripas av en polispatrull på Flygarevägen. Polisen tittar nu på om man kan knyta den gripne 35-åringen till ett inbrott i ett källarförråd i stationsområdet klockan 12.55. Dessutom utesluter man inte koppling till en stöld på Ringsjöskolan på tisdagsförmiddagen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Järnvägsgatan, Flygarevägen, Ringsjöskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vittne, såg, tjuv, göra, inbrott
YA - 08 mar 17 kl. 11:15

Vittne skrämde tjuv

Ett skyltfönster på Stora Östergatan krossades natten mot onsdagen. Tjuven skrämdes bort av ett vittne..

Skånskan - 12 nov 13 kl. 15:42

Vittne såg tjuv i Löberödsvilla

Under måndagen var det inbrott i en villa i Vieröd utanför Löberöd..

NSD - 21 jun 16 kl. 22:06

Vittne såg tjuv göra inbrott

En närboende larmade om ett pågående inbrott i Luleå – men gärningsmannen hann lämna platsen..

Uppsalanyheter.se - 09 mar 15 kl. 05:37

Tjuv jagades bort av vittne

Ett vittne jagade bort en tjuv på Prästgårdshöjden natten mot måndag sedan denne försökt att stjäla ljusrampen på en parkerad bil.Ett vittne jagade bort en tjuv på Prästgårdshöjden natten mot måndag sedan denne försökt att stjäla ljusrampen på en parkerad bil.   En tjuv som var i full färd med att försöka stjäla ljusrampen från en parkerad bil på Prästgårdshöjden i Björklinge jagades bort av ett vittne.

Expressen - 25 jul 18 kl. 06:55

Tjuv hotade vittne med bultsax

En misstänkt tjuv ska ha brutit sig in i en byggcontainer.När personen konfronterades av ett vittne uppges tjuven ha hotat med en bultsax..

Kristianstadsbladet - 26 dec 13 kl. 16:31

Misstänkt tjuv greps på toalett


En misstänkt tjuv greps vid 13-tiden på annandagen i en affärslokal i stadsdelen Kortedala i Göteborg. Mannen hade gömt sig på toaletten, men hittades när polisen sökte igenom lokalen med hund.Ett vittne hade sett en man ta sig in i lokalen, och slog larm till polisen.

Helsingborgs Dagblad - 26 dec 13 kl. 16:33

Misstänkt tjuv greps på toalett

En misstänkt tjuv greps vid 13-tiden på annandagen i en affärslokal i stadsdelen Kortedala i Göteborg. Mannen hade gömt sig på toaletten, men hittades när polisen sökte igenom lokalen med hund. Ett vittne hade sett en man ta sig in i lokalen, och slog larm till polisen.

BT - 26 dec 13 kl. 16:32

Misstänkt tjuv greps på toalett

En misstänkt tjuv greps vid 13-tiden på annandagen i en affärslokal i stadsdelen Kortedala i Göteborg. Mannen hade gömt sig på toaletten, men hittades när polisen sökte igenom lokalen med hund. Ett vittne hade sett en man ta sig in i lokalen, och slog larm till polisen.

Skånskan - 20 okt 15 kl. 11:18

Avslöjad tjuv tog till flykten

LÖDDEKÖPINGE En person blev vid åttatiden i måndags morse vittne till hur en tjuv bröt sig in i en bil på Center Syds parkeringsplats.Ur bilen tog tjuven verktyg men flydde när han insåg att han var iakttagen.
Under flykten slängde han i från sig stöldgodset som senare har återbördats till ägaren.

Skånskan - 27 mar 16 kl. 09:44

Dålig stöldlycka för inlåst tjuv

Skåne Den som stjäl riskerar att bli inlåst. För vissa tjuvar kan det dock hända snabbare än när det går den juridiska vägen.Vid 22.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Hong­kong hotat av Ki­nas kom­mu­nism

I Hong­kong fort­sätter de om­fat­tan­de de­mon­stra­tionerna mot ett lag­för­slag skulle ge möj­lig­het till ut­läm­ning till det kom­mu­nis­tiska Kina, som re­dan tagit ett allt starkare grepp om ut­veck­lingen i Hong­kong.
Den Kina­stödda pre­mi­är­mi­nis­tern Car­rie Lam tvingades av pro­testerna att skjuta upp be­hand­lingen av lag­för­slaget, men de­mon­stranterna kräver att det ska dras till­ba­ka helt.
Om det in­förs be­farar op­po­si­tionen, på goda grunder, att Kina skulle kräva inte bara brotts­lingar utan även po­li­tiska mot­stån­da­re ut­lämnade till den rätts­lös­het som råder i Kina.

Skånskan - 15 minuter sedan

Om­för­handla el­näts­för­ord­ningen

I dagarna har ba­ge­ri­fö­re­taget Pågen rap­por­terat om att de skjuter upp sina planer på att ex­pan­dera i Malmö.
Fö­re­taget är av för­klar­liga skäl el­in­ten­sivt och med planer på ökad ka­pa­ci­tet kommer krav på ökad kon­sum­tion av el – nå­got som el­le­ve­ran­tören Eon inte kan till­go­do­se på grund av el­brist.
Den­na ut­veck­ling som vi nu ser är de­fi­ni­tivt inte i sam­klang med Sve­ri­ges ar­be­te för att vara ett innovationsrikt, när­ings­livs­vän­ligt och kon­kur­rens­kraf­tigt land.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fullsatt när nya IK Pantern bildades

Ishockey För nio dagar sedan gick IK Pantern i konkurs. Nu startar föreningen om som Ishockeyklubben Pantern och fokuserar på ungdomsverksamheten.
- Vi vill starta om och göra rätt från början, säger Andreas Fornestedt, som blev vald till den nya föreningens ordförande.

Skånskan - 5 timmar sedan

Trafikolycka i parkeringsgarage på Emporia

Två personbilar är involverade i en trafikolycka i ett parkeringsgarage på Emporia. Under söndagskvällen ska två bilar på något sätt varit involverade i en olycka i ett parkeringsgarage i anslutning till köpcentret Emporia. Det finns i nuläget inga uppgifter om några personskador.

Skånskan - 9 timmar sedan

Hästfolk delade med sig av sina kunskaper

svabesholm På söndagen avslutades Hästrundan 2019. Idén – att låta verksamma inom hästnäringen visa vad man sysslar med på hemmaplan – var något som lockade Erica Håkanson i Lövestad.
– Man är ofta ganska ensam annars.

Skånskan - 9 timmar sedan

Stora förväntningar på Sverige

ESLÖV VM-pulsen steg igen när det var dags för Sveriges damer att möta Thailand under söndagen. På VM-festen på Stora torg förväntade sig många att Sverige skulle ta storslam.– Jag tror det blir 7-o till Sverige, tippade Mikael Andersson som på söndagseftermiddagen bänkat sig framför den stora tv-skärmen på torget.

Skånskan - 11 timmar sedan

Ramlade ner från träd

Eslöv Ett larm kom in på söndagseftermiddagen om att en person ska ha ramlat ner från ett träd och fastnat i taggtråd med sitt ena ben.Räddningstjänst och ambulans åkte till Stehags by där olyckan ska ha skett. När räddningstjänsten anländer blir personen omsedd av ambulanspersonal.

Skånskan - 12 timmar sedan

Personbil och mc i kollision

Malmö En personbil och en motorcykel är inblandade i en olycka på Svågerstorp under söndagseftermiddagen.Räddningstjänst, ambulans och polis har åkt till platsen för kontroll. Vägarna i korsningen Kulthusgatan/Stolpbodagatan kommer att stängas av under räddningsarbetet, uppger polisen.

Skånskan - 13 timmar sedan

Personbil for rakt in i mitträcket

Sjöbo En singelolycka har inträffat på söndagsförmiddagen på väg 11 strax väster om Sjöbo.Räddingstjänst är på väg till olycksplatsen. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad i samband med olyckan.

Skånskan - 17 timmar sedan

Struligt i tågtrafiken

Skåne Inställda avgångar för tågtrafiken mellan Ystad och Simrishamn väntar resenärer även under söndagen. Först vid middagstid beräknas trafiken återgå som normalt.Orsaken är ett signalfel i Tomelilla.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.