DN > Utrikes

Tuesday, 18 June, 13:27

DN - 12 jun 19 kl. 10:51

Saga Berlin överklagar till Högsta domstolenKonstnären Saga Berlin fälldes i både tingsrätten och hovrätten för skadegörelse efter att deltagit i att graffitimåla en utomhusbassäng i Hägersten. Nu överklagar hon till Högsta domstolen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Berlin, Högsta, Saga Berlin, Hägersten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saga, Berlin, överklagartill , Högsta, domstolen
SVT - 12 jun 19 kl. 12:57

Saga Berlin överklagar graffiti-dom till Högsta domstolen

Konstnären Saga Berlin dömdes i oktober förra året för skadegörelse av en utomhusbassäng i Stockholm i samband med ett konstprojekt 2016. Hon dömdes senare även i hovrätten. Nu överklagar hon domen till Högsta domstolen, skriver tidningen Mitt i..

Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 13:35

Saga Berlin överklagar graffitidom

Konstnären Saga Berlin fälldes i tingsrätt och hovrätt för grov skadegörelse. Nu överklagar hon till Högsta domstolen, skriver tidningen Mitt i. Det var hösten 2016 som flera personer sprejade en säsongsstängd utomhusbassäng i Hägersten utanför Stockhol.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 13:35

Saga Berlin överklagar graffitidom

Konstnären Saga Berlin fälldes i tingsrätt och hovrätt för grov skadegörelse. Nu överklagar hon till Högsta domstolen, skriver tidningen Mitt i. Det var hösten 2016 som flera personer sprejade en säsongsstängd utomhusbassäng i Hägersten utanför Stockhol.

DN - 12 jun 19 kl. 15:01

Saga Berlin överklagar graffitidom

Konstnären Saga Berlin fälldes i tingsrätt och hovrätt för grov skadegörelse. Nu överklagar hon till Högsta domstolen, skriver tidningen Mitt i..

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 12 kl. 15:04

Assange överklagar Högsta domstolens beslut

Wikileaksgrundaren Julian Assange överklagar beslutet om att han ska överlämnas till Sverige. Assanges advokater har som väntat formellt överklagat beslutet som fattades av brittiska Högsta domstolen den 30 maj. Det stod då klart att ärendet skulle kunna komma att öppnas igen, på grund av ett misstag som rätten begått.

BT - 12 jun 13 kl. 14:18

Föräldrar överklagar exorcismdom till Högsta domstolen

Tingsrätten friade de fyra personer som ska ha utövat exorcism på en flicka i tioårsåldern. Hovrätten ändrade domen och dömde tre av de inblandade till fängelse. Nu överklagar de till Högst domstolen.

Trelleborgs Allehanda - 26 jun 13 kl. 18:52

Falsterbo Horse Show överklagar betalning igen

Arkivfoto: TA
Turerna mellan Falsterbo Horse Show AB och polisen fortsätter. Nu överklagar bolaget till Högsta förvaltningsdomstolen.
Falsterbo Horse Show AB fortsätter driva frågan om hur mycket de ska betala polisen för bevakningen av arrangemanget 2011.

BT - 22 aug 14 kl. 14:14

Mordbrandsdömd överklagar till HD

Kvinnan dömdes i hovrätten till rättpsykiatriskvård för att ha anlagt en brand i hennes och hennes före detta mans bostad. Nu överklagar hon till Högsta domstolen. I maj 2013 börjar det brinna i en villa i Ulricehamns kommun.

Alingsås tidning - 23 feb 16 kl. 12:04

Överklagar Vårgårdamord till Högsta Domstolen

24-åringen som har dömts till livstids fängelse för mordet på sin före detta flickvän i Vårgårda överklagar nu domen till Högsta Domstolen. Han vill ha ett tidsbestämt straff. Mannen dödade i augusti 2015 sin gravida ex-flickvän och greps efter ett par veckor då han var på flykt i Tyskland.

BT - 12 jun 13 kl. 14:18

Föräldrar överklagar excorsismdom till HD

Tingsrätten friade de fyra personer som misstänktes ha utövat exorcism på en flicka i tioårsåldern. Hovrätten ändrade domen och dömde tre av de inblandade till fängelse. Nu överklagar de till Högst domstolen.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Magsjuka i Göteborg – boende uppmanas koka vattnet

Kommunala Kretslopp och vatten i Göteborg uppmanar invånarna i fyra stadsdelar att börja koka sitt vatten. Detta sedan ett tjugotal personer drabbats av magsjuka..

DN - 45 minuter sedan

Mästerfotografen James Nachtwey tror benhårt på bildens kraft

Mannen som jag ska intervjua i Fotografiska museets fikarum är en av de mest kända – och mytomspunna – i fotovärlden. I fyra decennier har den 71-årige amerikansk-kanadensaren James Nachtwey dokumenterat krig och samhällskonflikter med sin kamera..

DN - 45 minuter sedan

Rökgranater kastades in i polisbostad – man åtalas

En man i 20-årsåldern åtalas vid Jönköpings tingsrätt för försök till grov mordbrand och olaga hot mot en polisman..

DN - 2 timmar sedan

Platini gripen för korruptionsmisstankar i Frankrike

PARIS. Förre Uefa-ordföranden och gamle franske landslagsstjärnan Michel Platini har gripits av polis, misstänkt för korruption i samband med tilldelandet av VM i fotboll 2022 till Qatar. Det uppger den franska nyhetssajten Mediapart..

DN - 1 timme sedan

Innebandyförbundet pausar beslut om ny regel för klubbor

Internationella innebandyförbundet (IFF) meddelar nu att beslutet om att förbjuda spelare att byta ut grepplindan på sina klubbor pausas.  – Alla tycks ha en åsikt om den här frågan och några verkar tycka att beslutet är dåligt, säger IFF:s generalsekreterare John Liljelund..

DN - 2 timmar sedan

Tre åtalas för inblandning i styckmord i Högdalen

En man åtalas misstänkt för mord i Högdalen. Två män åtalas i samma ärende för medhjälp till mord. Dessutom åtalas alla tre för brott mot griftefriden..

DN - 2 timmar sedan

Kopplerimisstänkt man har släppts ur häktet

Den man i 50-årsåldern som nyligen åtalades misstänkt för grovt koppleri har släppts ur häktet. Hans advokat Johan Eriksson säger till Dagens Juridik att det tyder på att han inte kommer att dömas för grovt koppleri..

DN - 2 timmar sedan

Kraftig inbromsning av byggandet av bostäder

Antalet nya bostäder som byggs minskar. Samtidigt är nära hälften av nyproduktionerna hyresrätter. .

DN - 2 timmar sedan

Konsertrecension: Amythyst Kiah vill gärna ge hela ramen innan hon sjunger

När Amythyst Kiah väl sjunger är det med både bett och hetta, men det finns så mycket hon vill berätta runt omkring sina sånger att hon inte hinner med så många..

DN - 2 timmar sedan

Konsertrecension: Seu Jorge ordnar funkig återträff med förhäxande stämma

Det är som att hela den brasilianska diasporan har mött upp för att hälsa Seu Jorge, hans lyxiga samba och hans raspiga baryton med en rent överrumplande respons..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.