Expressen > Nyheter

Tuesday, 18 June, 03:16

Expressen - 12 jun 19 kl. 10:46

Så mycket ökade Trump sin förmögenhetUSA:s president Donald Trumps nettoförmögenhet steg med 5 procent till 3 miljarder dollar – knappt 30 miljoner kronor.Förmögenhet utgörs av olika fastighetsinnehav, enligt Bloombergs årliga granskning av världens rikaste.Men tillgångarna är inte tillräckligt stora för att ge en plats bland världens 500 rikaste..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trump, USA, Donald Trumps, Bloombergs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , ökade, Trumpsin , förmögenhet
Magazin24 - 29 okt 12 kl. 21:39

Bråkade i tom lägenhet

Grannar i Kungsör ringde polisen efter att de hört att någon bråkade i den tomma lägenheten bredvid. I en lägenhet i Kungsör hade en man i 50-årsåldern brutit sig in i och stökat runt. I nuläget var det ingen som bodde i lägenheten så när grannarna hörde att det var någon som bråkade runt i lägenheten ringde de polisen.

Västerbottens Folkblad - 29 maj 18 kl. 14:22

Flera personer bråkade på Teg

Polisen fick vid lunchtid på tisdagen in samtal om att flera personer bråkade i en lägenhet på Teg. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och olaga hot. – Det kom in ett samtal om att det var stök och bråk i en lägenhet där flera personer var inblandade.

GöteborgsPosten - 02 okt 16 kl. 17:18

Polisen bröt upp Stefans dörr - råkade ta fel lägenhet

Polisen tog fel adress vid utryckning. Bröt upp dörren och lämnade kvar en lapp..

DI - 21 nov 18 kl. 09:53

Positiv börs ökade svenskarnas fondförmögenhet i tredje kvartalet

Fondförmögenheten uppgick till 4.107 miljarder kronor vid slutet av årets tredje kvartal enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån. Börsuppgången stod för merparten av ökningen..

Posh24 - 27 jul 17 kl. 06:05

Victoria Silvstedt berättar om sin relation till Melania Trump

Victoria Silvstedt, 42, började sin karriär med att dela en lägenhet med Melania Trump, 47, presidentfrun.

– Vi bodde ihop i ett år och kämpade på, säger hon i ”Cancerpodden”. Det var under modellkarriärens första år som hon kom att dela en lägenhet med Melania Trump i Paris.

Dagens PS - 03 okt 18 kl. 07:39

Trump anklagas för skattesmitning

USA:s president Donald Trump var involverad i ett stort skattebedrägeri när han hjälpte sina föräldrar att undvika att betala skatter. Det rapporterar The New York Times. Enligt tidningen tog Trump emot minst 413 miljoner dollar från fadern Freds fastighetsimperium, varav den större delen slapp bli föremål för skatt vid förflyttningarna under 1990-talet.

Skånskan - 07 mar 18 kl. 14:00

1 200 köar för en lägenhet

HÖRBY Rekordmånga står i kö för en lägenhet hos kommunala Hörbybostäder. 1 200 personer är inskrivna i kön. Den som vill ha en bostad i de populäraste områdena får vänta 2-3 år.

Kristianstadsbladet - 12 mar 14 kl. 10:40

Hushållens förmögenhet ökade


De svenska hushållens nettoförmögenhet ökade med 343 miljarder kronor till 9 515 miljarder under fjärde kvartalet 2013, enligt SEB:s sparbarometer. Det är en ökning med 3,7 procent och den högsta nivån hittills.Under helåret 2013 ökade nettoförmögenheten med cirka 13 procent.

TA - 12 mar 14 kl. 10:40

Hushållens förmögenhet ökade


De svenska hushållens nettoförmögenhet ökade med 343 miljarder kronor till 9 515 miljarder under fjärde kvartalet 2013, enligt SEB:s sparbarometer. Det är en ökning med 3,7 procent och den högsta nivån hittills.Under helåret 2013 ökade nettoförmögenheten med cirka 13 procent.

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 14 kl. 10:42

Hushållens förmögenhet ökade

De svenska hushållens nettoförmögenhet ökade med 343 miljarder kronor till 9 515 miljarder under fjärde kvartalet 2013, enligt SEB:s sparbarometer. Det är en ökning med 3,7 procent och den högsta nivån hittills. Under helåret 2013 ökade nettoförmögenheten med cirka 13 procent.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Prins Philips varning till Harry - om Meghan

Prins Philip ska ha varnat Harry innan giftermålet med Meghan Markle.Enligt Daily Mail framförde den 98-årige kungligheten sin oro när han märkte att paret blev allt mer seriöst.”Man kan dejta en skådespelerska, man gifter sig inte med dem”, ska han ha sagt..

Expressen - 2 timmar sedan

USA skickar nya trupper till Mellanöstern

USA skickar 1 000 extra soldater till Mellanöstern, efter att spänningarna mellan USA och Iran ökat, skriver CNN.Beskedet kom från försvarsdepartementet Pentagon under natten mot tisdag. .

Expressen - 3 timmar sedan

Uppgift: Bini ska förhöras av USA

Amerikansk polis ska förhöra den svenske programmeraren Ola Bini, 37, som sedan i april sitter fängslad i Ecuador.Det rapporterar AP, som hänvisar till källor..

Expressen - 3 timmar sedan

Melania Trump gör sällsynt framträdande

WASHINGTON DC. Melania Trump har sällan synts till på Donald Trumps kampanjmöten. Men när återvalskampanjen inleds följer USA:s First lady med.

Expressen - 3 timmar sedan

Man skadades i olycka med elsparkcykel

En man i 50-årsåldern fördes sent på måndagskvällen till sjukhus med ambulans efter en singelolycka på en elsparkcykel i centrala Helsingborg.Det finns ingen uppgift om hans skadeläge..

Expressen - 4 timmar sedan

Arnault har misskött sig i fängelset: Fällde sexistisk kommentar

Den så kallade Kulturprofilen, Jean-Claude Arnault, är placerad på Skogomeanstalten.Nu visar ett dokument från anstalten att han missköt sig, skriver Aftonbladet. Arnault ska ha fällt en sexistisk kommentar som riktades mot en kvinnlig vårdare..

Expressen - 4 timmar sedan

Tiggeriförbud införs i Sölvesborg

Sölvesborgs kommun beslutade sent på måndagskvällen att införa ett tiggeriförbud på orten, skriver medierna i Blekinge.Förbudet ska skrivas in i den lokala ordningsstadgan.Texten uppdateras.

Expressen - 5 timmar sedan

Man rånad och kastad i vattnet

En man har blivit rånad av tre personer och kastad i vattnet vid Vasabron i Stockholm, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 4 timmar sedan

Larm om knivattacker i Toronto

Två knivattacker har skett i Toronto, inom loppet av en halvtimme, enligt CTV News. Den första händelsen skedde medan tusentals människor firade Toronto Raptors NBA-seger. .

Expressen - 5 timmar sedan

Granne anmäld – luktar ”fruktansvärt”

”Luktar fruktansvärt illa” och ”Stanken är fruktansvärd”.Orden kommer från en granne – om en granne..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.