UNT > Utrikes

Thursday, 20 June, 23:19

UNT - 12 jun 19 kl. 10:26

Tårgas mot HongkongdemonstranterHongkongpolisen använder tårgas och pepparsprej för att skingra demonstranter som trycker på för att nå fram till det lokala parlamentet..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Hongkongdemonstranter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tårgasmot , Hongkongdemonstranter
Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 11:09

Tårgas mot Hongkongdemonstranter

Hongkongpolisen använder tårgas och pepparsprej för att skingra demonstranter som trycker på för att nå fram till det lokala parlamentet..

Barometern - 11 jun 14 kl. 07:11

Tårgas hem till dörren

Bra service är något som de flesta uppskattar. Men den hjälp som en K­almarbo fick av polisen hade han nog gärna varit utan. Nyss hemkommen från jobbet ringde det i december på den 31-årige mannens dörr.

Skånskan - 14 apr 16 kl. 06:00

Överfölls med tårgas och ölburk i hemmet

löddeköpinge En 31-årig man överfölls natten till i lördags av tre män i sin bostad i Löddeköpinge.
När mannen öppnade dörren sprejade trion tårgas i ögonen på honom och slog honom därefter med en ölburk som tillhygge.– De sprejar direkt när han öppnade.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tårgas vid Merkels Greklandsbesök

Kravallpolis sköt i dag tårgas mot protesterande i centrala Aten, samtidigt som Tysklands Angela Merkel träffade landets ledning. Fler än 7 000 poliser har kallats in och stora områden är avspärrade. Oppositionen och fack i Grekland har kallat till protester mot den tyska förbundskanslern Angela Merkels besök i Aten i dag.

BT - 09 okt 12 kl. 14:15

Tårgas vid Merkels Greklandsbesök

Kravallpolis sköt i dag tårgas mot protesterande i centrala Aten, samtidigt som Tysklands Angela Merkel träffade landets ledning.
Fler än 7 000 poliser har kallats in och stora områden är avspärrade.
Oppositionen och fack i Grekland har kallat till protester mot den tyska förbundskanslern Angela Merkels besök i Aten i dag.

TA - 09 okt 12 kl. 15:54

Tårgas vid Merkels Greklandsbesök

Kravallpolis sköt i dag tårgas mot protesterande i centrala Aten, samtidigt som Tysklands Angela Merkel träffade landets ledning.Fler än 7 000 poliser har kallats in och stora områden är avspärrade.
Oppositionen och fack i Grekland kallade till protester mot den tyska förbundskanslern Angela Merkels besök i Aten i dag.

Kristianstadsbladet - 21 okt 12 kl. 07:16

Sköt tårgas mot fest i Malmö


En 24-årig man greps under natten mot söndag i Malmö, misstänkt för att ha skjutit tårgas mot en lägenhet där en fest pågick. Några av festdeltagarna drabbades av andningsbesvär. - Det var en dispyt grannar emellan.

Kristianstadsbladet - 01 dec 12 kl. 18:47

Tårgas mot demonstranter i Tunisien

Tunisiska säkerhetsstyrkor tog på lördagen till tårgas mot demonstranter i flera städer. Samtidigt slöt regering och fackförbund en överenskommelse som ska lugna de mest upprörda känslorna.
I staden Siliana tolv mil från huvudstaden Tunis, där befolkningen luftat skarp kritik mot bland annat polis och regionala myndigheter, har det varit oroligt sedan i tisdags, och nu valde styrkorna som satts in att också skjuta skarpa skott i luften för att skingra folkmassan.

Kristianstadsbladet - 26 apr 13 kl. 08:07

Tårgas mot protester efter husras


Polis i Bangladesh har satt in tårgas och skjuter med gummikulor mot demonstranter i huvudstaden Dhaka, som visar sin ilska över det svåra husras som dödade uppemot 300 textilarbetare. - Situationen är väldigt instabil. Hundratusentals arbetare har gått med i protesterna.

BT - 11 jun 13 kl. 09:12

Bensinbomber och tårgas i Istanbul

Sammandrabbningarna mellan demonstranter och poliser fortsätter på Taksimtorget i Istanbul. Polisen vädjar via högtalare till demonstranterna att inte skada dem. Hundratals kravallpoliser gick i morse in på torget.

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Bakslag om klimatneutralt EU till 2050

EU:s stats- och regeringschefer lyckades trots långa förhandlingar inte enas om målet om ett klimatneutralt EU år 2050..

UNT - 45 minuter sedan

Mali: Militär slog tillbaka efter dödligt våld

I måndags dödade oidentifierade beväpnade män minst 41 människor i attacker mot två byar i centrala Mali..

UNT - 1 timme sedan

Möte för att diskutera kärnenergiavtal

Medan allt fler mörka och hotfulla moln tornar upp sig i konflikten mellan USA och Iran ska länderna som ännu håller fast vid kärnenergiavtalet från 2015 träffas i Wien den 28 juni för att diskutera om det går att rädda..

UNT - 1 timme sedan

Över 90 000 döda i strider i Jemen

Från krigsutbrottet 2015 och fram sista maj i år har striderna i Jemen skördat 91 600 liv, visar en amerikansk rapport..

UNT - 1 timme sedan

EU-länderna överens om ny strategisk agenda

EU:s stats- och regeringschefer har enats om en strategisk agenda för 2019–2024, skriver permanente rådsordföranden Donald Tusk på Twitter..

UNT - 1 timme sedan

44 döda i indisk busskrasch

Minst 44 personer dödades och ytterligare 35 skadades när en buss på torsdagen störtade ner i en 150 meter djup ravin i den indiska delstaten Himachal Pradesh..

UNT - 2 timmar sedan

Två litauer dömda för spioneri åt Ryssland

En domstol i Vilnius har dömt två litauiska medborgare till fängelse i fyra år och nio månader för att ha spionerat för Rysslands räkning..

UNT - 2 timmar sedan

Tusentals försöker storma Georgiens parlament

Demonstranter har försökt storma parlamentet i Tbilisi, i anslutning till antiryska protester i den georgiska huvudstaden..

UNT - 2 timmar sedan

Bakslag om klimatneutralt EU 2050

EU:s stats- och regeringschefer har efter utdragna förhandlingar enats om att lägga i en högre växel i klimatarbetet..

UNT - 2 timmar sedan

EU-sanktioner förlängs igen

EU-länderna förlänger sina sanktioner kring oron i Ukraina, både vad gäller Krimhalvön och det ekonomiska utbytet med en rad statskontrollerade ryska företag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.