DN > Utrikes

Tuesday, 18 June, 03:35

DN - 12 jun 19 kl. 10:34

En debut och ett avsked i debattenFör den ene var det första gången. För den andre var det sista. Onsdagens partiledardebatt var speciell för både Per Bolund (MP) och Jan Björklund (L)..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Per Bolund, Jan Björklund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En debutoch ett , avskedi , debatten
Uppsalanyheter.se - 30 nov 17 kl. 02:47

Recension: Nannas varma musikfyrverkeri som avsked till Uppsala

Recension: Sångerskan och låtskrivaren Nanna Sveinsdottir bjöd på en kavalkad av musik, tillsammans med ett stort uppbåd av fantastiska musiker, som sitt avsked till Uppsala. Sångerskan och låtskrivaren Nanna Sveinsdottir bjöd på en kavalkad av musik, tillsammans med ett stort uppbåd av fantastiska musiker, som sitt avsked till Uppsala.   Spelningen sätter igång med ett mycket skönt groove i låten "Fall" och jag slås direkt över hur bra bandet låter.

Politikerbloggen - 15 jun 11 kl. 08:48

DEBATTEN Två debutanter utmanar Reinfeldt i riksdagen

PARTILEDARDEBATT I RIKSDAGEN. Håkan Juholt (S) och Gustav Fridolin (MP) gör debut i sina nya roller idag i samband med riksdagens partiledardebatt. Debatten anses vara viktig och statsminister Fredrik Reinfeldt uppges komma väl förberedd.

Politikerbloggen - 15 jun 11 kl. 08:48

DEBATTEN Två debutanter utmanar Reinfeldt i riksdagen

PARTILEDARDEBATT I RIKSDAGEN. Håkan Juholt (S) och Gustav Fridolin (MP) gör debut i sina nya roller idag i samband med riksdagens partiledardebatt. Debatten anses vara viktig och statsminister Fredrik Reinfeldt uppges komma väl förberedd.

BT - 25 jan 11 kl. 14:42

Kommunjuristen varslas om avsked

Nu varslar kommunen sin kommunjurist Risto Kokko om avsked.
Samtidigt står det klart att det inte längre finns någon misstanke om brott. Åklagaren har lagt ned förundersökningen mot kommunjuristen.

BT - 25 jan 11 kl. 14:42

Kommunjurist varslas om avsked

Nu varslar kommunen sin kommunjurist Risto Kokko om avsked. Samtidigt står det klart att det inte längre finns någon misstanke om brott. Åklagaren har lagt ned förundersökningen mot kommunjuristen.

Nya Wermlands Tidningen - 28 aug 11 kl. 15:58

0?0 i Mellbergs debut på sidlinjen

Det har varit en turbulent vecka i Qbik, med tränarduon Andreas Johansson och Henrik Hermanssons plötsliga avsked. Men det skulle spelas fotboll också, och det gjorde man på lördagseftermiddagen borta mot Norrköping. ?

Sydsvenskan - 16 sep 12 kl. 06:30

Avsked och nystart i blågult

Det var dagen då alla skulle få vara med och säga ?tack och hej?. Thomas Dennerby lät alla vara delaktiga.

Kristianstadsbladet - 18 apr 13 kl. 18:15

Hade sex med klienter - varslad om avsked

En anställd inom socialförvaltningen har haft sex med personer som fått hjälp av förvaltningen. Personalchefen anser att det rör sig om grovt tjänstefel och nu får den anställda sluta.
Det var i början av april som Kristianstadsbladet berättade att tre rapporter enligt lex Sarah lämnats in till Bromölla kommun.

NSD - 18 maj 19 kl. 12:02

Debuten blir ett avsked: "House är inte allt"

Tre år efter genombrottet kommer Ludomirs debut – och farväl till housemusiken..

DN - 23 nov 18 kl. 19:00

Johan Croneman: Backe blev störd av debatten om Rydström

I tv-programmet ”Granqvist/Backe/Lundh” debatterar Lasse Granqvist, Hasse Backe och Olof Lundh aktuella fotbollsämnen. I senaste avsnittet blev Backe irriterad när Henrik Rydströms avsked från Kalmar FF diskuterades. DN:s sport i tv-krönikör Johan Croneman gillar debatterna men är tveksam till det tidsbegränsade formatet..

Kristianstadsbladet - 06 mar 12 kl. 15:50

Riskerar avsked - släppte bänklock på elev

Kommunen överväger att avskeda läraren som släppte ett bänklock i huvudet på en elev.
Sedan två veckor är en lärare vid en grundskola i Kristianstad avstängd utan lön efter att ha släppt ett bänklock i huvudet på en 11-årig elev. Nu riskerar läraren att avskedas från sin tjänst.

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Ytterligare distrikt ställer sig bakom Sabuni

Liberalernas länsförbund i Örebro ställer sig bakom  Nyamko Sabuni i striden om partiledarposten. Detta trots att Erik Ullenhag fick flest röster i den rådgivande medlemsomröstningen..

DN - 8 timmar sedan

Regeländring påverkar 120.000 spelare: ”Det är jättekonstigt”

Tillverkarna av innebandyklubbor har drivit igenom en regeländring som stoppar spelare från att byta ut grepplindan.  Beslutet påverkar alla utövare och har skapat starka reaktioner inom svensk innebandy.  – Jag trodde det var ett skämt, säger Mullsjös Kim Ganevik.

DN - 8 timmar sedan

Riggade utdelning av miljonbidrag

Energimyndigheten konstruerade utlysningen av miljonbidrag för att gynna en enskild aktör. DN kan avslöja hur myndigheten skapade en skenbart öppen process där mottagaren av pengarna redan på förhand var bestämd.  I ett mejl från en topptjänsteman beskrivs upplägget – men när DN granskar ärendet undanhåller myndigheten det känsliga mejlet..

DN - 11 timmar sedan

Politiker i livesändning med morrhår och rosa öron

När provinsregeringen i Khyber Pakhtunkhwa i nordvästra Pakistans direktsände en presskonferens på Facebook framträdde de ledande politikerna med stora rosa öron och kraftiga morrhår. Någon hade råkat slå på kattfiltret..

DN - 11 timmar sedan

Vi kan inte både äta kakan och ha den kvar

Preem i Lysekil får vänta med sin starkt kritiserade utbyggnad. Men om Sverige vill behålla ansiktet som fossilfri välfärdsstat krävs ett permanent stopp, skriver Jonas Gren..

DN - 11 timmar sedan

Döv fick straffavgift av SL – fallet granskas

Vid en biljettkontroll på Roslagsbanan fick en döv kvinna betala tilläggsavgift, trots att hon hade ett intyg från Försäkringskassan som visade att hon fick resa till reducerat pris. Nu har Diskrimineringsombudsmannen inlett en granskning av händelsen..

DN - 12 timmar sedan

Systembolaget gör hemleverans till permanent tjänst

Systembolaget följer e-handelstrenden och fortsätter köra alkohol hem till dörren. En längre försöksperiod som visat sig ha fungerat har gjort att verksamheten kunnat teckna nytt avtal med staten. .

DN - 12 timmar sedan

Cecilia Malmström stöder ”lagspelaren” Ullenhag

BRYSSEL. EU-kommissionär Cecilia Malmström, en tung röst i Liberalerna, stöder Erik Ullenhag i kampen om att bli ny partiledare. – Han är den som har bäst förutsättningar, säger hon..

DN - 12 timmar sedan

Xi Jinping och Kim Jong-Un möts i Nordkorea

PEKING. Den kinesiska presidenten Xi Jinping reser till Nordkorea för att träffa Kim Jong-Un i slutet av veckan. Det är första gången på 14 år som en kinesisk ledare gör ett officiellt besök i landet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.