Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 20 June, 23:49

Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 10:24

H&M mot strömmen på börsenStockholmsbörsen inledde onsdagen med en nedgång. I botten placerade sig SSAB efter en säljrekommendation, medan H&M klarade sig förhållandevis väl efter en rapport från spanska Inditex som prickade förväntningarna..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
SSAB, Inditex

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&Mmot , strömmen, börsen
BT - 09 sep 14 kl. 17:48

ABB mot strömmen

Stockholmsbörsen backade i linje med de ledande Europabörserna på tisdagen. Men ABB gick mot strömmen sedan verkstadsjätten presenterat en ny strategi som ska stärka tillväxten och öka avkastningen. När handeln stängde hade OMXS-index sjunkit med 0,6 procent till 445,8.

TA - 04 feb 13 kl. 17:36

Ericsson mot strömmen i börsfall

Stockholmsbörsen firade sin 150-årsdag med ett kursfall, men tungviktaren Ericsson gick mot strömmen.
Vid stängning på måndagen hade OMXS-index sjunkit 1,2 procent till 361,2. Nedgången låg i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna.

Affärsvärlden - 12 jul 12 kl. 13:57

Nokia mot strömmen på börsen

I likhet med de stora europeiska börserna handlades Stockholmsbörsen i negativt territorium, där Nokia och Assa Abloy gick mot strömmen..

Sydsvenskan - 09 okt 12 kl. 06:30

Nokia gick mot strömmen

Stockholmsbörsen föll brett på måndagen. Nokia var det enda av storbolagen som steg.Den amerikanska rapportsäsongen oroar marknaden, tillsammans med en sänkt prognos från Världsbanken.

Affärsvärlden - 01 mar 13 kl. 14:16

Assa Abloy mot strömmen på börsen

Indexutvecklingen på Stockholmsbörsen var negativ i likhet med utvecklingen i övriga Europa på fredagen. Assa Abloy och Swedish Match gick mot strömmen..

DI - 07 aug 13 kl. 09:53

Stockholmsbörsen: Securitas mot strömmen

Stockholmsbörsen drog nedåt med de ledande europeiska handelsplatserna i den inledande handeln på onsdagen. Securitas och Lundin Petroleum gick däremot mot strömmen efter kvartalsrapporter..

Affärsvärlden - 12 nov 13 kl. 13:49

Börsen: Ericsson mot strömmen

Stockholmsbörsen handlades med breda penseldrag nedåt på tisdagen. Kosmetikbolaget Oriflame steg på ett bättre än förväntat resultat och bland storbolagen gick Ericsson mot strömmen efter en höjd investeringsprognos från Vodafone..

DI - 12 nov 13 kl. 14:05

Börsen: En sektor kämpar mot strömmen

Stockholmsbörsen handlades med breda penseldrag nedåt på tisdagen. Kosmetikbolaget Oriflame steg på ett bättre än förväntat resultat och bland storbolagen gick Ericsson mot strömmen efter en höjd investeringsprognos från Vodafone..

Affärsvärlden - 27 jan 14 kl. 14:49

Stockholmsbörsen: Ericsson mot strömmen

Stockholmsbörsen backade efter lunchtid på måndagen. Ericsson gick mot strömmen efter att ha presenterat en uppgörelse med Samsung. Cykliska bolag klarade sig något bättre än index som helhet..

Affärsvärlden - 10 feb 14 kl. 10:36

Stockholmsbörsen: Securitas mot strömmen

Kurserna på Stockholmsbörsen har inlett veckan lätt uppåt. Defensiva bolag uppvisar en bättre utveckling än de cykliska bolagen. Securitas går mot strömmen efter en rapport som inkom i underkant av förväntningarna..

BT - 18 aug 14 kl. 15:32

Eniro mot strömmen när börsen steg

Stockholmsbörsen inledde veckan med uppgångar, en utveckling som var i linje med handeln på de ledande marknadsplatserna i Europa. Runt klockan 15.15 hade OMXS-index stigit med 0,9 procent till 440,9.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Duvaktig Federal Reserve väntas lyfta USA-börserna

De ledande USA-börserna väntas fortsätta upp när handeln inleds på torsdagen, i spåren av onsdagens duvaktiga kommentarer från Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Så ska SAS överleva på sikt

SAS strategichef Göran Jansson arbetar nu intensivt med olika strategiska lösningar för att bolaget ska överleva..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Affärsvärlden bäst igen

Affärsvärlden får nu ytterligare en utmärkelse som årets bästa affärsmagasin..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Pareto: Marknaden är för negativ - köp verkstadsbolaget

SKF:s organiska tillväxt väntas vända till negativ i det andra kvartalet. Men prisökningar och effektiviseringar kan kompensera för det och kursfallet efter rapporten för det första kvartalet 2019 är inte rättvis. Det anser Pareto i en analys..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Bank of England låter räntan ligga

Den brittiska centralbanken lämnade basräntan oförändrad på 0,75 procent efter det penningpolitiska mötet på torsdagen..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Handelsoptimism och Fed-besked lyfter börsen

Stockholmsbörsen handlades fortsatt uppåt strax efter lunchtid på torsdagen, efter onsdagskvällens signaler från amerikanska Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Norska kronan stärks efter räntebeskedet

Norska kronan stärktes efter att Norges Bank som väntat höjt sin styrränta och samtidigt flaggat för fler räntehöjningar. Även den svenska kronan stärktes på torsdagen..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Federal Reserve: Räntesänkningar kommer senare i år

Räntan i USA lämnas oförändrad, beslutade centralbanken Federal Reserve vid sitt möte på onsdagen. Men banken varslade samtidigt om att räntesänkningar på uppemot en halv procentenhet kan bli aktuella under innevarande år..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Begränsad tillväxtpotential i informationsbolaget

ANALYS Informationsbolaget rider på digitaliseringsvågen i juridikbranschen. Men risken är att flod snart övergår i ebb..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Regeringen stoppar inte statens spelaktier

Flera fondjättar säger nej till investeringar i spelbolag av etiska skäl. Men regeringen lägger sig inte i hur statens pensionsfonder agerar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.