Skånskan > Nyheter

Thursday, 20 June, 17:48

Skånskan - 12 jun 19 kl. 10:20

Dumpade båttrailern i diketFlyinge På måndagen fick polisen ett samtal från en person som anträffat en båttrailer i ett dike nära Flyinge. När polisen ringer ägaren till släpet visar det sig att släpet, en båt och en båtmotor stulits någon gång under helgen eller på måndagen. Tjuven eller tjuvarna ska sedan alltså ha dumpat släpet i diket – men båten och båtmotorn är fortfarande borta..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
, Flyinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dumpade, båttrailerni , diket
Skånskan - 18 maj 17 kl. 14:33

Dumpade madrasser på E22

STAFFANSTORP ERWP.fif(0)Polisen har fått in en anmälan om nedskräpning sen en bilist såg en annan f förare dumpa madrasser i diket utmed E22.
Föraren körde själv på motorvägen när han observerade att en annan bilist stannat och höll på att lasta av sängmadrasser som han sedan lämnade i diket längs motorvägen..

SmålandsPosten - 05 sep 13 kl. 06:50

Slaktavfall hittades i dike

Fem påsar fyllda av slaktavfall. Detta hittade en Liatorpsbo i ett dike vid byns skjutbana förra veckan. Det var mellan tisdagen och onsdagen förra veckan som personen hittade tio påsar med avfall i diket.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Fri­sko­lor ska med – då ändras bo­nusen

Lund Även fri­sko­lornas lä­ra­re ska ha rätt till hand­le­dar­bo­nus. Men det räcker inte bud­geten till.
Där­för har kom­mun­sty­rel­sen an­tagit en an­nan för­del­ning – nå­got Socialdemokraterna menar är en ur­holk­ning av det ur­sprung­liga be­slu­tet.

Skånskan - 30 minuter sedan

Gulf-macken förbjuds att sälja drivmedel

HÖRBY
Gulf-macken i Hörby, förbjuds att sälja drivmedel. Det beskedet ger kommunen i ett pressmeddelande.
Orsaken till förbudet, som gäller från den 22 juli, är allvarliga brister på drivmedelsanläggningen och i hur verksamheten hanteras.

Skånskan - 1 timme sedan

Trafikolycka i Burlöv

Det har skett en trafikolycka på riksväg 11. Ambulans, räddningstjänst och polis har larmats. Enligt polisens hemsida rör det sig om två personbilar som har kolliderat på avfarten i riktning mot Toftanäs.

Skånskan - 1 timme sedan

Bilbrand i Eslöv

ESLÖV På E22:an, trafikplats Gårdstånga är det just nu en bilbrand. Trafiken på E22:an kan påverkas. Enligt polisens hemsida är det en som bil brinner på avfarten till trafikplats Gårdstånga i norrgående körbana.

Skånskan - 1 timme sedan

Hittade stöldgods hos bilister

Skurup Någon gång sent under onsdagsskvällen skedde ett inbrott på Ingengörsgatan i Skurup. Några timmar senare träffar en polispatrull på tre medelålders män som är ute och kör bil mitt i natten, med mycket verktyg i fordonet. Ganska omgående lyckas polispatrullen slå fast att åtminstone en del av verktygen kan härledas till inbrottet på Ingengörsgatan några timmar tidigigare.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tvingas sänka överskottsmålet

HÖRBY Hörby kommun sänker överskottsmålet till en procent nästa år. Det beslutade kommunfullmäktige på måndagskvällen. Orsaken är det kärva ekonomiska läget.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lödde får möta Malmö FF i DM

FOTBOLL Division 3-klubben IF Lödde ville ha ett ungdomligt Malmö FF i kvartsfinalen av distriktsmästerskapet och fick det.
Nu är publikfest att vänta på Tolvans IP tisdag 6 augusti.Torn ställs mot Ängelholm
Skånes Fotbollförbund genomförde under onsdagsförmiddagen lottningen av kvartsfinalerna i distriktsmästerskapet för herrar och utfallet blev enligt följande.

Skånskan - 2 timmar sedan

Filip Bergevi triumferade i Åhus

tENNIS Filip Bergevi satte stopp för Christian Samuelssons segerrad på Sommartouren.
Fair Play-spelaren besegrade sin tidigare klubbkamrat i finalen i Kristianstads Automobile Open, 6-4, 6-3.Så här gick det i Åhus
Herrar
Semifinaler: Filip Bergevi, Fair Play TK-Daniel Svensson, Växjö TS, 6-1, 6-0, Christian Samuelsson, GLTK-Jeppe Johansson-Holm, Västerås-Fridnäs TK, 6-3, 2-6, 6-3.

Skånskan - 2 timmar sedan

Populära sommarlägret kombinerar dans och musik

Lomma För tionde året i rad anordnar ABF ett dans- och musikläger för barn och ungdomar i Lomma.
En av de flera återkommande deltagarna är 15-åringen Kajsa Ericsson.– Det är femte året i rad jag är med, men jag har gått på dans i minst tio år, förklarar hon.

Skånskan - 2 timmar sedan

Biologiska mångfalden är hotad och läget är akut

Den biologiska mångfalden på jorden är hotad och läget är akut.
Exponentiell befolkningsökning, ohämmad konsumtion, förbränning av fossila bränslen, avskogning, sätter nu en enorm press på våra livsuppehållande system. Växt- och djurarter dör ut i en rasande takt för att aldrig komma tillbaka.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.