Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 18 June, 04:40

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 19 kl. 10:22

Weeping Willows och Lisa Ekdahl till YranWeeping Willows och Lisa Ekdahl är klara för sommarens Storsjöyran i Östersund, skriver festivalen i ett pressmeddelande. Weeping Willows släppte nyligen nya skivan "After us", medan Ekdahl firar 25 år som artist ned en stor sommarturné varav Yran är et.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Willows, Lisa Ekdahl, Yran, Storsjöyran, Östersund, After, Ekdahl

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Weeping, Willowsoch , Lisa, Ekdahltill , Yran
Sydsvenskan - 12 jun 19 kl. 10:22

Weeping Willows och Lisa Ekdahl till Yran

Weeping Willows och Lisa Ekdahl är klara för sommarens Storsjöyran i Östersund, skriver festivalen i ett pressmeddelande. Weeping Willows släppte nyligen nya skivan "After us", medan Ekdahl firar 25 år som artist ned en stor sommarturné varav Yran är et.

Länstidningen i Jämtland - 12 jun 19 kl. 09:56

Weeping Willows och Lisa Ekdahl till Storsjöyran – presidenttalet försenas

Weeping Willows och Lisa Ekdahl är de senaste artistsläppen som Storsjöyran presenterat. Även de....

GöteborgsPosten - 12 jun 19 kl. 10:22

Weeping Willows och Lisa Ekdahl till Yran

Weeping Willows och Lisa Ekdahl är klara för sommarens Storsjöyran i Östersund, skriver festivalen i ett pressmeddelande..

Uppsalanyheter.se - 21 aug 16 kl. 02:08

Recension: Feststämning med Weeping Willows i Parksnäckans finalhelg

Recension: Parksnäckan har under säsongen 2016 haft en imponerande lista av artister. Lagom till finalhelgen har verklig feststämning infunnit sig vid den charmiga utomhusscenen. Konserten med Weeping Willows var i det närmaste slutsåld och Kent Wennman får innan start uppmana publiken att flytta närmre varandra så fler kan sitta i bänkraderna.

Uppsalanyheter.se - 22 dec 17 kl. 01:33

Recension: Weeping Willows - en julshow som vågar vara lite mer

Recension: Uppsalas behov av sångaren Magnus Carlson och hans grupp Weeping Willows verkar vara närmast omättligt. Magnus har – som soloartist och med Weeping Willows – varit här sex gånger bara under 2017.Uppsalas behov av sångaren Magnus Carlson och hans grupp Weeping Willows verkar vara närmast omättligt.

Barometern - 09 maj 14 kl. 09:52

Weeping Willows bättre än på länge

Weeping Willows är ett fantastiskt band. Åtminstone 1997. Då var Weeping Willows ett fantastiskt band.

SmålandsPosten - 12 maj 14 kl. 08:16

Stående ovationer för Weeping Willows

En del av Weeping Willows spelningar under denna turné har genomförts tillsammans med en stråkensemble. Någon sådan hade de inte med sig under söndagen på Växjö Konserthus som mellan varven istället visade upp ett rätt rockigt band. Vad: Weeping Willows
Var: Växjö Konserthus
När: Söndag 18.

BT - 17 aug 14 kl. 10:40

Weeping Willows lockade storpublik till Hyssna

– Det känns häftigt att vara här, men lite otippat kanske, säger Weeping Willows sångare Magnus Carlson. Fyrahundra personer samlades på gårdsplanen vid Kvarnen i Hyssna för att lyssna på Weeping Willows på lördagskvällen. Mitt i idyllen med grön natur och röda byggnader står stora partytält uppställda.

Kristianstadsbladet - 16 sep 11 kl. 06:30

Carlson har börjat om med Weeping Willows

Weeping Willows, som mot slutet av 1990-talet fick ett stort genombrott med sin storslagna och 60-ta?
KONSERT. Weeping Willows, som mot slutet av 1990-talet fick ett stort genombrott med sin storslagna och 60-talsskimrande soulpop, har haft verksamheten mer eller mindre vilande sedan 2007 års ?

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 07:08

Weeping Willows: Christmas time has come

Att inte Magnus Carlson och Weeping Willows gjort en julskiva förut är rent av märkligt. För deras melakoliska stil passar som handsken, särskilt när man letar upp lite mer obskyra eller i alla fall mindre slitna jul­låtar, främst från 1950- och 60-talets guldålder.
Steget från våra egna låtar var inte stort alls.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Asiens börser avvaktande vid öppning

Börserna i Asien visade små rörelser vid öppning i avvaktan av ett möte i den amerikanska riksbanken som är planerat till senare i veckan. I Tokyo backade Nikkei  225-index knappt 0,1 procent, medan det bredare Topixindex ökade ungefär lika mycket. I Ho.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Vana målskyttar avgjorde för Chile

De regerande mästarna Chile har inlett Copa América på allra bästa sätt. Japan avfärdades med 4–0 i brasilianska São Paulo. Bakom resultatet döljs en kamp där specialinbjudna Japan inledningsvis dominerade, men hade svårt att komma till avslut.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny ”Hungerspelen”-film och -bok planeras

En ny bok som utspelar sig före händelserna i "Hungerspelen"-böckerna kommer att släppas nästa år. Det finns redan planer på en film som bygger på berättelsen. Nästa år kan läsare återbesöka postapokalyptiska Panem, vars boktrilogi sålts i 100 miljoner.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Många döda och skadade i skalv

Två starka jordskalv skakade Sichuanprovinsen i Kina. Skalven, med magnituden 5,9 respektive 5,2 inträffade med 30 minuters mellanrum och kändes i städer som Chengdu och Chongqing, men jordbävningarnas centrum var i glesbygd. Minst elva personer har död.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Värmebölja slår mot indiska Bihar

Omkring 80 personer har omkommit i en värmebölja i Bihar i Indien. Temperaturerna har legat på omkring 45 grader i flera dagar. Bihar med 100 miljoner invånare i nordöstra delen av landet, är ett av landets fattigaste.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Karlshamn anmäls till Ivo

Ett flertal socialsekreterare i Karlshamn slår larm om felaktiga beslut om insatser för utsatta barn inom kommunens socialtjänst. Socialsekreterarna har nu gjort en lex Sarah-anmälan till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), uppger BLT. De anser att.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Odebrecht ansöker om konkurs

Det brasilianska skandalomsusade bolaget Odebrecht ansöker om konkurs. Ansökan kommer efter flera år av problem, där bolaget varit i centrum för flera politiska korruptionsutredningar i latinamerikanska länder. Enligt Odebrecht är en konkursbegäran det.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

USA ökar närvaron i Mellanöstern

USA skickar ytterligare 1 000 soldater till Mellanöstern, uppger landets tillförordnade försvarsminister Patrick Shanahan. "De senaste iranska attackerna bekräftar den tillförlitliga och trovärdiga underrättelser vi har fått på fientligt beteende av ira.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

”Mursi dog av en hjärtattack”

Egyptens tidigare president Muhammad Mursi avled av en hjärtattack, uppger statlig egyptisk tv som hänvisar till sjukhuskällor. Den 67-årige Mursi ska ha tappat medvetandet i samband med ett domstolsframträdande. Muhammad Mursi tillhörde Muslimska brödr.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

USA visar nya bilder: ”Iran är ansvarigt”

USA:s försvarsdepartement har släppt ytterligare bilder som man hävdar bevisar att Iran låg bakom förra veckans attacker mot två tankfartyg i Omanbukten. Bilderna uppges vara tagna från en amerikansk militärhelikopter och visar bland annat hur en grupp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.