Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 20 June, 17:05

Affärsvärlden - 12 jun 19 kl. 10:21

DNB: Därför är First North-bolaget köpvärtDNB har höjt riktkursen för Asarina Pharma från 37 till 44 kronor, med upprepad köprekommendation..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
DNB, First North, Asarina Pharma

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DNBDärför är , First, North-bolaget, köpvärt
DI - 18 jul 16 kl. 08:09

Överträffade vinstmål för First North-bolaget

First North-bolaget GWS meddelar att det brittiska bolaget Travelogix, som GWS köpte 51 procent i januari 2016, ligger i fas med sin intäktsprognos och har överträffat vinstmålsättning med 60 procent under det första halvåret.Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 11 apr 17 kl. 13:10

Omvänd vinstvarning ger rusning i First North-bolaget

First North-bolaget Addvise levererade en omvänd vinstvarning eftersom orderingången steg tresiffrigt under kvartalet. Aktien rusar efter beskedet....

DI - 14 sep 17 kl. 14:23

First North-bolaget Enersize handelsstoppas

First North-bolaget Enersize handelsstoppades strax efter klockan 14 på torsdagen. Då hade aktien stigit 8,6 procent. Handelsstoppet råder tills vidare, meddelar Nasdaq..

DI - 21 aug 18 kl. 15:10

First North-bolaget utreder misstankar mot medarbetare

First North-bolaget Modern Ekonomi meddelar att en utredning har tillsatts gällande misstänkta ekonomiska oegentligheter, som inbegriper en av koncernens anställda. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 nov 18 kl. 11:04

First North-bolaget Oboya rusar efter jätteavtal

First North-bolaget Oboya Horticulture har tecknat ett "strategiskt samarbetsavtal i Kina som sägs vara värt motsvarande 321 miljoner kronor över tre år. Aktien rusar 40 procent..

DI - 08 feb 19 kl. 08:48

First North-bolaget JLT höjer utdelningen

First North-bolaget JLT hade en orderingång om 142 miljoner kronor under helåret 2018 (110) och omsättningen blev 130 miljoner (113)..

Affärsvärlden - 16 apr 19 kl. 09:22

Handelsstoppet i First North-bolaget H&D hävt

Handelsstoppet i First North-bolaget H&D Wireless aktie har hävts av börsoperatören Nasdaq inför börsöppningen på tisdagen..

DI - 13 maj 19 kl. 09:50

First North-bolaget rusar på rapport: ”Tillväxtspurt”

First North-bolaget Aspire Global, som är en tjänsteleverantör på onlinespelmarknaden, rusar med omkring 12 procent i måndagens inledande handel. .

DI - 05 aug 14 kl. 19:09

Ström av anmälningar mot First North-bolaget

Anmälningarna mot First North-listade mobilåterförsäljaren Phone Family rasar in, och nu har Konsumentverket inlett ett tillsynsärende mot bolaget – något som kan få rättsliga följder. Men bolaget har valt att inte kommunicera saken till aktieägarna..

DI - 14 sep 17 kl. 21:33

First North-bolaget: Därför handelsstoppades aktien

Finländska Enersize, som är verksamt inom energibesparing, har efter kontakt med bolagets certifierade rådgivare och First North (där aktien handlas) handelsstoppats sedan klockan 14 den 14 september.   Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget..

DI - 27 sep 17 kl. 11:00

Därför rusar First North-bolaget Deflamo 180 procent

First North-listade Deflamo har rusat med över 180 procent och börsvärdet ökat med drygt 17 miljoner kronor på två dagar efter att bolaget skickat ut ett pressmeddelande om en ny order. Värdet på ordern – 22.900 kronor.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Duvaktig Federal Reserve väntas lyfta USA-börserna

De ledande USA-börserna väntas fortsätta upp när handeln inleds på torsdagen, i spåren av onsdagens duvaktiga kommentarer från Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Så ska SAS överleva på sikt

SAS strategichef Göran Jansson arbetar nu intensivt med olika strategiska lösningar för att bolaget ska överleva..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Affärsvärlden bäst igen

Affärsvärlden får nu ytterligare en utmärkelse som årets bästa affärsmagasin..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Pareto: Marknaden är för negativ - köp verkstadsbolaget

SKF:s organiska tillväxt väntas vända till negativ i det andra kvartalet. Men prisökningar och effektiviseringar kan kompensera för det och kursfallet efter rapporten för det första kvartalet 2019 är inte rättvis. Det anser Pareto i en analys..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Bank of England låter räntan ligga

Den brittiska centralbanken lämnade basräntan oförändrad på 0,75 procent efter det penningpolitiska mötet på torsdagen..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Handelsoptimism och Fed-besked lyfter börsen

Stockholmsbörsen handlades fortsatt uppåt strax efter lunchtid på torsdagen, efter onsdagskvällens signaler från amerikanska Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Norska kronan stärks efter räntebeskedet

Norska kronan stärktes efter att Norges Bank som väntat höjt sin styrränta och samtidigt flaggat för fler räntehöjningar. Även den svenska kronan stärktes på torsdagen..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Federal Reserve: Räntesänkningar kommer senare i år

Räntan i USA lämnas oförändrad, beslutade centralbanken Federal Reserve vid sitt möte på onsdagen. Men banken varslade samtidigt om att räntesänkningar på uppemot en halv procentenhet kan bli aktuella under innevarande år..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Begränsad tillväxtpotential i informationsbolaget

ANALYS Informationsbolaget rider på digitaliseringsvågen i juridikbranschen. Men risken är att flod snart övergår i ebb..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Regeringen stoppar inte statens spelaktier

Flera fondjättar säger nej till investeringar i spelbolag av etiska skäl. Men regeringen lägger sig inte i hur statens pensionsfonder agerar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.