DI > Ekonomi

Friday, 21 June, 00:08

DI - 12 jun 19 kl. 10:19

Uppgifter: Slack kan värderas till uppemot 17 miljarder dollar vid noteringMeddelandetjänsten Slack kommer att värderas till mellan 16 och 17 miljarder dollar, uppemot 160,6 miljarder kronor, i samband med börsnoteringen nästa vecka. Det uppger källor för nyhetsbyrån Bloomberg..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Slack, Bloomberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Slackkan , värderastill , uppemot17 , miljarder, dollar, vid notering
DI - 01 mar 19 kl. 21:01

Uppgifter: Lyft värderas till 20-25 miljarder dollar inför notering

På fredagen lämnade taxiappbolaget Lyft in sin officiella ansökan om en notering vilket för första gången ger investerarna en tydlig inblick i bolaget. Samtidigt rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg att bolaget värderas till mellan 20 och 25 miljarder dollar inför noteringen..

PrivataAffärer - 20 jun 16 kl. 22:37

Uppgifter: Nordea kan sakna uppemot 80 miljarder i buffert

Nordea har under en längre tid underskattat risken i sin utlåning till företagskunder. Det gör att banken saknar stora summor, och kan behöva gör en nyemission på mellan 50 och 80 miljarder kronor. Det är en av slutsatserna i en hemlig promemoria....

Computer Sweden - 22 aug 18 kl. 11:11

Slack når nya höjder – chattverktyget värderas till 65 miljarder kronor


Bolaget bakom det populära chattverktyget Slack har på ett år ökat sitt värde med två miljarder dollar, motsvarande drygt 18 miljarder kronor. Totalt värderas Slack Technologies till 65 miljarder kronor..

IDG - 22 aug 18 kl. 11:11

Slack når nya höjder – chattverktyget värderas till 65 miljarder kronor


Bolaget bakom det populära chattverktyget Slack har på ett år ökat sitt värde med två miljarder dollar, motsvarande drygt 18 miljarder kronor. Totalt värderas Slack Technologies till 65 miljarder kronor..

IDG - 02 apr 16 kl. 05:54

Slack växer så det knakar


Arbetschatten Slack har ökat antalet dagliga användare med 3,5 gånger under senaste året. Nu värderas tjänsten till 3,8 miljarder dollar..

Computer Sweden - 18 sep 17 kl. 09:17

Slack fortsätter locka investerare – värderas nu till 40 miljarder


Det går bra för Slack nu. I en ny finansieringsrunda har bolaget dragit in nästan två miljarder kronor från hugade investerare med japanska Softbank i spetsen..

DI - 18 sep 17 kl. 09:31

Slack får kapitalinjektion från Softbank

Mjukvarustartupen Slack Technologies värderas nu till 5,1 miljarder dollar i samband med en finansieringsrunda på 250 miljoner dollar. .

Skånskan - 11 apr 17 kl. 14:00

Lurade Försäkringskassan på uppemot 80 000 kr

malmö En kvinna i 40-årsåldern åtalas misstänkt för att ha lurat försäkringskassan på föräldrapenningspengar. ERWP.fif(5)I kontakt med försäkringskassan ska kvinnan vid flera tillfällen lämnat oriktiga uppgifter för att få tillgång till bidrag för vård av barn.

VA - 21 jan 19 kl. 14:57

Uppgifter: Zound förbereder notering och värderas till 2 miljarder kronor

Zound Industries värderas till 2 miljarder kronor i den privata aktiehandeln. Ljudbolaget uppges nu förbereda en notering och ska ha anlitat rådgivare för processen. .

BT - 04 aug 14 kl. 21:04

Uppemot 1 000 personer evakuerade

Evakueringarna av Västervåla och Ängelsberg, samt berörda områden däromkring, är nu avslutade. Sammanlagt beräknas uppemot 1 000 personer ha evakuerats till följd av den våldsamma skogsbranden. Och fler orter diskuteras.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Utdragen jobbjakt i EU – nya möten kan krävas

Kampen om toppjobben i EU blir både lång och svår. "I går var jag försiktigt optimistisk. I dag är jag mer försiktig än optimistisk", skrev EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk på Twitter..

DI - 1 timme sedan

Konsthausse – här är säsongens 10 dyraste verk

Uppsala Auktionskammare har gjort sin näst största auktion någonsin. Auktionens höjdpunkt blev en stor oljemålning av Helmer Osslund som såldes för 6,2 miljoner kronor. Bukowskis sålde samtidigt säsongens dyraste verk.

DI - 1 timme sedan

Största klimatkravet i EU blev en fotnot – ”en skam”

EU:s stats- och regeringschefer har efter utdragna förhandlingar enats om att lägga i en högre växel i klimatarbetet. Det mål som Sverige och merparten av länderna velat sätta upp, ett klimatneutralt EU år 2050, har dock förpassats till en fotnot..

DI - 1 timme sedan

Kraftig ökning av antalet inkassoärenden

Antalet nya inkassoärenden ökade kraftigt i landet förra året. ”Kan vara tecken på en konjunkturförändring”, säger Fredrik Engström på branschorganisationen Svensk Inkasso..

DI - 2 timmar sedan

Breda uppgångar på Wall Street – Slack rusade på börspremiären

New York-börserna höll sig stadigt i positivt territorium under torsdagens handel. Breda index S&P 500 nådde all time high och börsens nykomling Slack slog förväntningarna på sin första handelsdag..

DI - 2 timmar sedan

Tusentals försöker storma Georgiens parlament

Demonstranter har försökt storma parlamentet i Tbilisi, i anslutning till antiryska protester i den georgiska huvudstaden. Efter att först ha brutit igenom polisavspärrningar ska de flesta ha tryckts tillbaka av ordningsmakten..

DI - 2 timmar sedan

Östländer stoppar mål om koldioxidneutralt EU till 2050

Polen, Ungern, Tjeckien och Estland stoppade på torsdagskvällen EU-toppmötets försök att sätta 2050 som mål för när EU ska vara koldioxidneutralt..

DI - 2 timmar sedan

Oljepriset lyfter ytterligare efter Trump-utspel mot Iran

Donald Trumps inlägg på Twitter om att Iran har begått ett ”stort misstag” med hänvisning till nedskjutningen av en amerikansk drönare fick oljepriset att lyfta ytterligare under torsdagen..

DI - 2 timmar sedan

EU förlänger ekonomiska sanktioner mot Ryssland

EU-toppmötet beslöt på torsdagen att förlänga de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland på grund av aggressionen mot Ukraina..

DI - 3 timmar sedan

Musikundret i all ära – låt oss prata om hockeymiljardärerna

Då och då talas det om det svenska musikundret och vad det ger för exportintäkter till Sverige. Vi kanske ska börja prata om det svenska hockeyundret också? Som tar hem stora pengar där en hel del investeras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.